Carolina Dementiev: „Nincsenek csúnya lányok”
2011. szeptember 27. 20:39
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
ez kedves kijelentés volt! Mindenkiben van vmi olyan tulajdonság, ami szép benne lehet az külső, belső is
2011. szeptember 27. 21:16
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Persze nincs csúnya lány, a pénz nem boldogít,lehetne sorolni a nagy bölcsességeket,amiket azok mondanak akik nem küzdenek ezekkel a problémákkal. Csak ezek hiánya igazán megkeseríti az életet. lányoknál is,ugye serdülés,pattanások,egyéb genetikai adottságokról nem is beszéltem. Most jobbra pillantok az oldalon látom Gaga fotóját,ő sem az első sorban állt mikor a szépséget osztották. persze lehet a kisugárzással,vidámsággal,és ápoltsággal kicsit kozmetikázni,és megnyerőbb lenni. CSak azért tudjuk,és valljuk be,a szép nőknek jobban áll a világ! Az más kérdés hogy tudnak profitálni belőle,de azért ahogy elnézem a világot,elég jól.
Szóval a gondolat szép amit ez a "csúnya" leányzó mondott,csak helyén kell kezelni a dolgokat.
Szóval a gondolat szép amit ez a "csúnya" leányzó mondott,csak helyén kell kezelni a dolgokat.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. szeptember 27. 22:41
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Egyetértek vele mindenkibe van valami szép .
2011. szeptember 27. 22:45
Igaza van mindenkiből ki lehet hozni a szépségét . Csak meg kell találni .
2011. szeptember 28. 17:56
|
|
paticicuskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 158762 offline
|
teljesen egyetértek
2011. október 05. 15:58
Teljesen igaza van! Szerintem sincsenek csúnya lányok, hiszen mindenkiben van valami szép!
2011. október 05. 20:32
Nagyon igaza van. Sokáig én is azt hittem magamról, hogy csúnya vagyok, tükörbe nézni sem mertem. Aztán rájöttem, hogy önbizalomhiány az egész, és egész nyáron azért küzdöttem, hogy magabiztosabb legyek. Mára már ha tükörben nézek, elégedett vagyok magammal.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.