Klippremier: Megjelent Béci és Düki klipje
2011. szeptember 29. 07:05
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Valahogy nem tetszik
2011. szeptember 29. 14:21
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Janet7: Valójában ez a kétségbeesett miért költői kérdés volt, persze, nyugi, nem mondom azt, h te most rossz ember vagy, de nem kell minden szart benyalni,ami a TV-ben megy. A sznobkodós résszel viszont tökre egyetértek, így is van, ha nézted, akk nézted, és kész.
Ettől függetlenül, ha én már ezelőtt ismertem volna Bécit, nagyot csalódtam volna, h jelentkezik ebbe a műsorba..Szerintem nem jó rapper, és a szövegei még ennél is rosszabbak, ne akarjon mindenáron sztár lenni, mert ez nevetséges..Bár, már elkésett vele...
2011. szeptember 29. 14:34
Így vissza hallgatva a szövege eléggé jó lett. De nekem a klip csak akkor tetszene, ha egy Mercedes G Amg autó előtt állnának.
2011. szeptember 29. 16:28
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Unodrító. A TV-ben láttam ebből egy 20 másodpercet és rosszul lettem. Nemcsak, mert visszataszító, bunkó és közönséges mindkét ember, de a klip is az. Undorító. Szánalmas Magyarország zenei szinvonala. Nálunk miért nem lehet a rockbandáknak milliós nézetsége? Miért? Vagy legalább normális pop vagy rap. De nem... nekünk ezt a ex-'valóság'showmajmot kell néznünk aki betitulálta magát rappernek és van aki úgy látja/hallja mintha tényleg lenne valami tehetsége hozzá(amikor egyértlmű, hogy nincs). És ez a másik majom most beáll még mellé. Csak gratulálni tudok. Csak gratulálni. Egyre mélyebbre süllyed ez az ország.
2011. szeptember 29. 17:06
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (dori08 @ 2011.09.29. 14:21)
Janet7: Valójában ez a kétségbeesett miért költői kérdés volt, persze, nyugi, nem mondom azt, h te most rossz ember vagy, de nem kell minden szart benyalni,ami a TV-ben megy. A sznobkodós résszel viszont tökre egyetértek, így is van, ha nézted, akk nézted, és kész.
Ettől függetlenül, ha én már ezelőtt ismertem volna Bécit, nagyot csalódtam volna, h jelentkezik ebbe a műsorba..Szerintem nem jó rapper, és a szövegei még ennél is rosszabbak, ne akarjon mindenáron sztár lenni, mert ez nevetséges..Bár, már elkésett vele...
Hidd el, én sem nyalok be minden sz.rt, ami megy, ezt bátran kijelenthetem.
Igen, ezek a mostani dolgok, amiket csinál nekem sem tetszenek, csak hát rájött, hogy ilyen zenével tud érvényesülni ebben az országban igazán. Szomorú...
De azért a régebbi zenéi korántsem ilyenek voltak. Pl. ez szerintem kifejezetten jó zene, egész más, mint ezek a espé-fluor vonalon mozgó mostani zenéi. Nem mondom, hogy a világ legjobb és legegyedibb zenéje, de én speciel imádom ezt a számot, ha elkezdem hallgatni, akkor nem bírok vele leállni. Ez azért egész más minőség, mint amiket most csinál. Ha most is ilyesmiket csinálna, semmi gond nem lenne vele. Szerintem van tehetsége ehez, csak nem használja ki rendesen. Nagyon nem.
2011. október 01. 09:52
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
2011. október 06. 21:50
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Facen valaki kitette az én nevemet is oda tette ott hallottam leg elösször és aki utálja Bécit az...nem az hogy hanem jó klipp és ők is be valhatják...
2011. október 16. 20:56
|
|
MeganMolly |
|
Na ezt a számot hallgatom jelen pillanat
)
2011. október 17. 16:10
Tele volt eddig is az ország tucatelőadókkal nem értem ez minekzenél.
2011. november 04. 22:18
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
imádom mind a kettőt
és még a zene is tetszik
2011. december 14. 20:39
|
Frankó Orsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 163163 offline
|
jó kis zene!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: