Taylor Lautner fél a lányoktól
2011. szeptember 28. 20:04
Megértem őt hogy fél ettől,mert sok a lány a pénzre és a hírnévre hajt,és egy idő után elég nehéz lehet eldönteni vajon őt vagy a filmbeli karakterét szereti.Mindenkinek más a véleménye erről,nekem személy szerint arcra nem annyira tetszik,de a teste előtt le a kalappal.És én nagyon jó színésznek tartom...sokkal jobban alakít benne mint Robert Pattinson
2011. szeptember 30. 21:09
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Hát taylor nekem akkor is kéne ha nem lenne sztár annnyira cukii
2011. október 03. 20:12
|
|
Bestiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 133706 offline
|
az egy dolog, hogy helyes, de lehet, hogy bunkó.
ezt csak úgy általánosságban mondom, nem Taylorra, mert hiába jó pasi, ha a személyiségétől undorodsz.
külső megfog, belső megtart
ezt csak úgy általánosságban mondom, nem Taylorra, mert hiába jó pasi, ha a személyiségétől undorodsz.
külső megfog, belső megtart
2011. október 15. 19:23
|
ssandyy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 617 Csatolások: 28 Azonosító: 123981 offline
|
megértem, hiszen sokaknak számít a hírnév és az ezzel járó nyüzsgés na meg persze a pénz, de nem tudja megjátszani magát egy életre. jól ki kell ismerni a másikat és a többi meg jön magától (:
2011. október 27. 22:01
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Lásd Hugh Heffner és Crystal Harris
De Taylort inkább ne hasonlítsuk hozzá
Imádom, szerintem fantasztikus színész, először a Cápasrác és Lávalányban láttam, ott nagyon cuki volt
És egyre tehetségesebb ;-) Alig várom a Breaking Dawn-t!
2012. február 27. 19:32
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
Idézet (Rebus0312 @ 2012.02.22. 18:28)
Szerintem nem fél a lányoktól. De pont a lányoktól??
Ha a fiúktól asz még meg érteném!
ez röhely
2012. október 23. 14:00
|
|
Kis Selenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 152759 offline
|
Szerintem nem használta ki az összes csaja mert akkor csak észre vette volna ,hogy hé baszus kihasználnak ! De aki hülye haljon meg
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: