Taylor Lautner fél a lányoktól
2011. szeptember 27. 15:05
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szerintem az igazi énje is van olyan jó,mint a Jacobé
2011. szeptember 27. 15:11
Hát igen vannak olyan emberek akik megpróbálják majd kihasználni.De meg kell tanulni kezelni ezt az egészet.
2011. szeptember 27. 15:17
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (miyaChibi @ 2011.09.27. 14:38)
Szexi? ez a gyerek messze van a "szexi" szótól...mi az,ami olyan nem mindennapi benne? erre válaszoljon valaki.Van füle,orra,szája,szemei...fel nem tudom fogni miért ordítoznak utánna azok a kis csitrik --' Leszólhat akárki,én büszke vagyok hogy nem vagyok az átlag része,aki mentem elolvad ha Taylor Lautner kijelenti :fél a lányoktól...
Én sem olvadtam el a kijelentésétől.
Hát elég szexi fiú.
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2011. szeptember 27. 15:27
Idézet (SmileyZ @ 2011.09.27. 15:17)
Én sem olvadtam el a kijelentésétől.
Hát elég szexi fiú.
Bár mindenkinek más az ízlése.A kedvenceidet látva leeset,hogy nem is tudod mi a szexi.
Nem beszólás volt,csak egy megállapítás. 
Hát elég szexi fiú.
Neked mi a franc közöd van a kedvenceihez? Pont te magad írtad le, hogy mindenkinek más az ízlése.. akkor meg? Gyorsan lecsekkoljuk más kedvenceit, hogy kötözködni tudjunk? Hát hadd gratuláljak.
Egyébként szerintem abszolúte semmi sértő nem volt miyaChibi hozzászólásában, csak kifejtette a véleményét erről a srácról, nem tudom, miért kellett rögtön ezzel a kedvencesdivel jönni..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 27. 15:34
Igen, érthető,h fél ettől, hiszen sok lány csak a pénzre és a hírnévre hajt.
Ezt akkor nem fogja észrevenni, ha nagyon belezúg egy csajba, és mondhat neki bárki bármit, nem fogja elhinni a valóságot.
Remélem, azért sikerül megtalálnia azt a lányt, aki Taylor Lautnert a valódi értékeiért szereti, nem azrt, mert ő Jacob Black megformálója
Ezt akkor nem fogja észrevenni, ha nagyon belezúg egy csajba, és mondhat neki bárki bármit, nem fogja elhinni a valóságot.
Remélem, azért sikerül megtalálnia azt a lányt, aki Taylor Lautnert a valódi értékeiért szereti, nem azrt, mert ő Jacob Black megformálója
2011. szeptember 27. 15:45
|
|
grétaa98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.14. Hozzászólás: 620 Csatolások: 0 Azonosító: 160576 offline
|
Hát igen ezért rossz sztárnak lenni mert nem tod hogy magadért szeret-e valaki vagy csak a népszerűségért.de más szempontból meg mégis jó.szerintem tényleg jó pasii!
D <3<3<3
2011. szeptember 27. 15:47
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Az ő helyében bizony én is így érezném magam. Sajnos a lányok nagy része a pénzre és a hírnévre hajt. Ez azért sajnálatos dolog.:S
Engem is idegesítene, ha nem engem szeretne, hanem a pénzem és a hírnevem...Kiábrándító egy dolog.
Engem is idegesítene, ha nem engem szeretne, hanem a pénzem és a hírnevem...Kiábrándító egy dolog.
2011. szeptember 27. 15:51
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Engem nem érdekel h milyen híres,vagy milyen gazdag....ami érdekel az h milyen valójában Taylor, vagy akárki más srác!!
de,ettől még nyugodtan randizgathatna...
2011. szeptember 27. 15:54
igaza van a sztárok nem tudhatják hogy valaki önmagukért szereti-e őket..
2011. szeptember 27. 15:57
Nekem 8,hogy mit csinál...Őszintén...Nekem nem jön be.. =/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.