- Még az 'A' sincs, nemhogy az 'X'
Lady Gagában nincs meg az X
2011. szeptember 27. 18:30
Na ebbe egyetértek simonal de beyonce és katyt szerintem nem csak ez miatt híresek . Gaga tényleg nagy unalmas lenne ha nem lenne ilyen extravagáns
.
2011. szeptember 27. 18:31
Ja és britnyet szerintem nagyon is kifelejtette .
2011. szeptember 27. 18:32
Lady Gaga esetében igaza van, Katy Perryt annyira nem ismerem, Beyoncénak viszont szerintem szép hangja van. Egyértelmű, hogy a mai világban a látvány is fontos, de aki a megjelentését túlzásba viszi, egyértelműen azért csinálja, mert mással (de főleg az énektudásával) nem tűnne fel senkinek. Ott van Lucía Pérez (nem véletlenül az új kedvencem), nem mutogatja magát, soha nem lép fel provokatív, kivágott ruhákban (legfeljebb a lábát mutatja meg), egyszerűen ízlésesen fel van öltözve és énekel, semmi egyéb.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 27. 18:37
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Unalmas és nincs benne X. -.- Hát de neki nem is kellett X-Faktor....blah blah blah
2011. szeptember 27. 18:41
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Idézet (Roxxy @ 2011.09.27. 17:09)
Ez a cikk is GaGával lett "eladva",nem Katyvel vagy Beyoncéval...ennyit erről!
Osztom.
Azért valljuk be, hogy Simon kritikus, éppen ezért van valami a véleményében. Bár mivel nagyon szimpatizál Adammel, ez egyszer megbocsájtom neki hogy hiányolja az X-et Katyből
2011. szeptember 27. 18:45
'Nekik minden a kinézetről szól.'
Nagyon találó.
Nagyon találó.
2011. szeptember 27. 18:47
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Ez egy idióta!!! Gaga, meg Katy lehet, de Beyoncé??? Látta már egy koncertjét is???? Mindent lehet mondani rá csak azt nem, hogy unalmas! Végig táncolja, ugrálja, tombolja a koncertet jó nézni. És ez mellett szinte hibátlanul énekel.
Mindegy, jó reklám a műsornak, az biztos.
Mindegy, jó reklám a műsornak, az biztos.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 27. 18:49
|
|
Naffyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 161067 offline
|
Szerintem megvan benne az X. És nekem (és a többi rajongója nevében is beszélek) csak akkor adjatok fujjólást, ha ti is tudtok PONT ÚGY énekelni mint ő! És ha így van lécci küldjétek már el a felvételt! Amúgy ha Katyra és Beyoncére is ezt mondja az a barom akkor vagy süket, vagy hülye, esetleg 51 évesen eggyáltalán incs magánál... Igazság szerint sajnálom szegénykét, hogy nem hallgatja a jót. (GaGát, Katy Perryt vagy Beyoncét)
2011. szeptember 27. 18:50
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Katy Perry-ről totálisan igaz. Beyoncé-ról nem értem, hogy mondhatott ilyet, viszont Gagával is részben egyet kell értenem. Azok a számai, amiket a többség szeret, unalmasak, szörnyűek, tucatok. Én sokkal jobban szeretem azokat a számait, amikben hallatszik, hogy tényleg van hangja, és szólnak is valamiről, nem csak arról, hogy dzsászt densz! A kevésbé népszerű számai sokkal de sokkal jobbak, de sajnos már ezeknek is egyre csökken a száma. Mindenesetre Gaga cseppet sem unalmas, csak jó számot kell hallgatni. Erre, erre, vagy erre mondja valaki, hogy nincs tehetsége
2011. szeptember 27. 18:52
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Simonnak most kivételesen igazat adok.
2011. szeptember 27. 18:54
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Csinálhatna normális klippeket, igényesebbeket, kinézhetne normálisabban is (smink nélkül egész emberi feje van), de akkor ugye nem kerülne minden nap az újságok címlapjára,
az pedig a legszörnyűbb tragédia lenne, ami Gagával megtörténhet.
Ez hívják úgy, hogy feltűnési viszketegség.
Az a szomorú, hogy alapvetően pedig nagyon tehetséges, de mindent elront a feltűnési viszketegségével.
Lehet, hogy amúgy meglenne benne az X, ha nem folyton azon járna az eszecskéje, hogy milyen őrült ruhával, vagy botránnyal sokkolja a világot. Pedig simán csinálhatna fantasztikus élő előadásokat, a tehetsége megvan hozzá, mégis elpazarolja.
Igaza van Simonnak, szerintem is dögunalmas már Gaga, hogy minden héten elesik (mert a cipőjének ugye 1 méter magasnak kell lennie, különben nem lenne róla hír), meg felvesz ruha helyett valami "istentudjamicsodát " és ezért beszélnek róla folyton. Ez az, amiből már nagyon elegem van!
az pedig a legszörnyűbb tragédia lenne, ami Gagával megtörténhet.
Ez hívják úgy, hogy feltűnési viszketegség.
Az a szomorú, hogy alapvetően pedig nagyon tehetséges, de mindent elront a feltűnési viszketegségével.
Lehet, hogy amúgy meglenne benne az X, ha nem folyton azon járna az eszecskéje, hogy milyen őrült ruhával, vagy botránnyal sokkolja a világot. Pedig simán csinálhatna fantasztikus élő előadásokat, a tehetsége megvan hozzá, mégis elpazarolja.
Igaza van Simonnak, szerintem is dögunalmas már Gaga, hogy minden héten elesik (mert a cipőjének ugye 1 méter magasnak kell lennie, különben nem lenne róla hír), meg felvesz ruha helyett valami "istentudjamicsodát " és ezért beszélnek róla folyton. Ez az, amiből már nagyon elegem van!
2011. szeptember 27. 18:56
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
liliboni4 Beyoncé nem énekel élőben? Nézd meg egy koncertjét kérlek! Egyáltalán nem vagy képben.
Nézd meg ezt a videót, és mindenki aki szerint Bey nem tehetséges, az öltözőben énekel. Ez is playback?
Nézd meg ezt a videót, és mindenki aki szerint Bey nem tehetséges, az öltözőben énekel. Ez is playback?
2011. szeptember 27. 18:57
így jók ahogy vannak nem kell ide semmilyen X
2011. szeptember 27. 19:12
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Szerintem teljes mértékben igaza van!De a Beyoncés résszel nem értek egyet...Sorry...
Lady Gaga,ha nem kavarna botrányokat,sehun sem lenne.
Katy Perry ha felnőne végre az lenne a legjobb...
Lady Gaga,ha nem kavarna botrányokat,sehun sem lenne.
Katy Perry ha felnőne végre az lenne a legjobb...
2011. szeptember 27. 19:15
|
|
Chrisstynahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 156972 offline
|
Nem tom ki hogy van vele, de engem nem érdekel hogy kiben milyen X van!Aki ezt mondta, az is csak egy ember, ez csak az ő véleménye!
2011. szeptember 27. 19:15
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Ez durva...de hát...ő tudja...
2011. szeptember 27. 19:18
|
|
Chrisstynahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 156972 offline
|
Roxxy teljesen egyetértek!
2011. szeptember 27. 19:20
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Nem csak ezért imádlak, Simon!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.