Lady Gagában nincs meg az X
2011. szeptember 27. 17:10
|
liliboni4 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 935 Csatolások: 17072 Azonosító: 69870 offline
|
egyetértek Simon-al teljesen igaza van, mind a 3 előadó nem a hangja hanem a megnyilvánulásai miatt az aki.. ha egy mikrofont adnánk a kezükbe semmi zene háttér nélkül nagy csalódás lenne mind a 3 a rajongóknak is, csak ők elfogultak és nem ismerik be... de tényleg három HANGAL NEM RENDELKEZŐ nőről van itt szó.
tegyük hozzá hogy BEYONCE EGYSZER SEM ÉNEKELT MÉG ÉLŐBEN EGY SHOW-N VAGY DÍJÁTADÓN SEM,EMLÉKEZZÜNK VISSZA MÉG A KARIERJE KEZDETÉRE EGY EUROPE MUSIC AWARDS-ON MIKÖZBEN PLAYBACK-ELT ELAKATT A LAMEZ ÉS UGYANASZT A SZÓT JÁTSZOTTA A DALBÓL NAGYON BESÜLT A CSAJ.. SZÁNALMAS AHOGYAN Lady Gaga IS..
tegyük hozzá hogy BEYONCE EGYSZER SEM ÉNEKELT MÉG ÉLŐBEN EGY SHOW-N VAGY DÍJÁTADÓN SEM,EMLÉKEZZÜNK VISSZA MÉG A KARIERJE KEZDETÉRE EGY EUROPE MUSIC AWARDS-ON MIKÖZBEN PLAYBACK-ELT ELAKATT A LAMEZ ÉS UGYANASZT A SZÓT JÁTSZOTTA A DALBÓL NAGYON BESÜLT A CSAJ.. SZÁNALMAS AHOGYAN Lady Gaga IS..
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2011. szeptember 27. 17:16
Lehet,hogy ha valaki Katy Perryt vagy Lady Gagát hallgat,abban nincs semmi különleges,de Beyoncé nem ilyen.Ha én őt hallgatom,akkor nem unalmas,hanem inkább ugyanolyan mintha a klipben énekelne,csak éppen nem látom,csak hallom.
2011. szeptember 27. 17:27
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Ühüm, és akkor Madonnában megvan az X? Nagyszerű koncerteket tud összehozni, lenyűgöző látványossággal, koreográfiákkal, de nem valami nagyhangú énekesnő... Úgyhogy ennyi erővel ő is unalmas, ha csak hallgatja az ember?
Pl. egy Anastacia ezerszeresen kenterbe vágja hangilag ugyebár, úgyhogy akkor ő meg kicsit sem mondható unalmasnak.
LULUPeas
2011. szeptember 27. 17:27
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
ez nem igaz -.-
2011. szeptember 27. 17:28
Beyoncéban igen is ott van az az X, csak Ő nem eszméletlen show-elemekkel akarja bizonyítani, hogy tehetséges. Gaga ügyében egyetértek. Teljesen értelmetlen dalszövegei vannak, azt beismerem, hangja van, de a botrányai, a meghökkentő klipjei, ruhái nélkül sehol sem lenne. Hány huszonéves nő van, akiknek eszméletlen hangjuk van, még sem tartanak sehol. Sajnos. Mert Gagát is felkarolta valaki, aki ott áll az egész biznisz mögött. A legtöbb mai szenzációval karöltve (Britney, Nicki Minaj, stb.) sehol sem lenne, ha nem lenne valaki aki felkarolja, és sztárt csinál belőle. Katy zenéjét bírom, de tény, hogy semmi hangja nincs a nőnek. Az őrült klipjei, ruhái, kijelentései miatt van a toppon. Szerintem egyátalán nem hírértékű dolog az, hogy Katy Perry ilyen meg olyan tortába vágódott hanyatt a koncertjén, mert nem érdekel. Ez csak arra jó, hogy népszerűsítse, nyomassa Katy-t. Ismétlem, Ők sehol sem lennének a menedzsmentjük nélkül. Beyoncét is felkarolta valaki, de Ő legalább tart valahol, van hangja, és értelmes zenét játszik. Ugyanígy Christina Aguilera is, aki az utóbbi időkben el lett felejtve, de számomra a világ legjobb énekesnője. És, ha Őket is felkarolták? Én nem arra vagyok kiakadva, hogy egy-két jó hangú, stílusos, egyedi embert felkarolnak, hanem arra, ha a zenelisták élén pár senkiházi, tehetségtelen, másokat majmoló manökenbábut látok, aki úgy mozog,a hogy a menedzsmentje fütyül neki.
LULUPeas
2011. szeptember 27. 17:43
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
szerintem szenilis egy kicsit. Jó Katy-t is szeretem, de nincs olyan hangja mint az első kettőnek(szerintem).
2011. szeptember 27. 17:53
Részben egyetértek vele. Sosem értettem és nem is fogom, hogy Lady Gaga mitől lett ekkora sztár. Nincs különösebben nagy tehetsége, és szerintem kicsit dilis is. Katyről is ugyanezt gondolom, viszont abban nem értek vele egyet, hogy Beyonce nem tehetséges. A három közül ő az, aki reklám meg egyebek nélkül tart ott, ahol. Katy és Gaga sehol sem lenne, ha nem ajnároznák annyira őket.
2011. szeptember 27. 17:57
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
egyáltalán nem értek evvel egyet 
és durva volt.bár mindenkinek van szabad véleménye..
Lady gaga sztem egyáltalán nem unalmas,sőt nagyon is színes,mindenben! s Beyonce is nagyon tehetséges,és Katy is..
és durva volt.bár mindenkinek van szabad véleménye..
Lady gaga sztem egyáltalán nem unalmas,sőt nagyon is színes,mindenben! s Beyonce is nagyon tehetséges,és Katy is..
2011. szeptember 27. 17:57
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
egyetértek vele
2011. szeptember 27. 18:02
|
|
H_Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 251 Csatolások: 46 Azonosító: 156848 offline
|
hát Gagáról nekem is ez a véleményem...
amikor először hallottam az egyik számát akkor nem néztem a klippet.. és háát... nem volt valami meggyőző... de Beyonce-nak azért van valami hangja...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.