Pedig pont Gaga az egyik előadó a sok küzül, akinek élőben is nagyon jó hangja van! Katy Perryben tényleg nincs semmi különleges élőben a hangja meg valami borzalom. Szégyen h ott van a vörös szőnyegen ilyen gyér hanggal. -.- Beyoncének is nagyon jó hangja van, de őt még nem hallottam élőben. Viszont a szövegei egyáltalán nem értelmesek, ilyenek én is össze tudnék dobni 10 perc alatt.
Szóval ha az összesítést nézem még mindig Gaga a legjobb hármuk közül.
Lady Gagában nincs meg az X
2011. szeptember 27. 16:10
2011. szeptember 27. 16:10
Most őszintén? Én sokszor úgy hallgatom Bee számait hogy közben becsukom a szemem és csak élvezem a hangját.. Szóval ezzel egyáltalán nem értek egyet.
Gaga viszont tényleg csak azért híres, mert a botrányai fent tartják. Ha nincsenek az őrült klipjei, akkor szerintem a számait se tartanák olyan nagyra.. Na mindegy ezt kb. tízezren elpofázták előttem és sokakkal egyet is értek..
Gaga viszont tényleg csak azért híres, mert a botrányai fent tartják. Ha nincsenek az őrült klipjei, akkor szerintem a számait se tartanák olyan nagyra.. Na mindegy ezt kb. tízezren elpofázták előttem és sokakkal egyet is értek..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 27. 16:23
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Én sem értek egyet...de ízlések és pofonok. xd
2011. szeptember 27. 16:31
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Egyetértek vele, egyik sem nagy kaland, ráadásul azért ennyire agy sztárok mert az egész világ a seggüket nyalja és ide jó pár előadó idesorolható még.
ophely88
2011. szeptember 27. 16:39
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.27. 16:29)
Én arra lennék kíváncsi, hogy ennek a bunkó majomnak ki felel meg? Szerinte ki az, akiben megvan az X? 
Azokban a fiúegyüttesekben, akiket a 90-es években összeállított (Five, Westlife stb).
ophely88
2011. szeptember 27. 16:46
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.27. 16:41)
Oh yes.
Five és Westlife

Nana, nemröhög!
ophely88
2011. szeptember 27. 16:52
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.09.27. 16:46)
Nana, nemröhög!
Én az elsőt még 10 évvel a feloszlás után is szeretem.
De tény, hogy az ilyenek sikerében is a jó marketing játszotta a legnagyobb szerepet (ahogy manapság is fontosabb a tehetségnél), mert el kellett adni valamivel a sikoltozgató tinilányoknak.
Ó, de szép időszak is volt az nekem.

Én azon röhögök, hogy csak a saját embereit tudja felhozni példának. Vagy te csak ezt írtad, hogy szerinted ő bennük látja az X-et?
2011. szeptember 27. 16:53
|
|
szavy |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.27. 16:52)
Én azon röhögök, hogy csak a saját embereit tudja felhozni példának. Vagy te csak ezt írtad, hogy szerinted ő bennük látja az X-et?
Ez csak az én véleményem. De csak látott bennük valamit egy évtizeddel ezelőtt, ha érdemes volt összeraknia őket. Nem?
ophely88
2011. szeptember 27. 16:57
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.09.27. 16:53)
Ez csak az én véleményem. De csak látott bennük valamit egy évtizeddel ezelőtt, ha érdemes volt összeraknia őket. Nem? 
Megérte őket összerakni. Régi szép idők. Én csak azt nem értem, hogy ő milyen jogon ül a zsűriben. Tudtommal nem zenél és nem is igazán ért hozzá, csak nyomja a lét a produkciókba. Gondolom ennyi.
szavy
2011. szeptember 27. 16:58
ez a cikk enyhén felidegesített.
Gaga oké.van némi hangja,de a Beyohoz nem fogható.
Miért lenne unalmas Beyonce? ... hihetetlen hallani a hangját, akár 1 stúdiófelvétel alatt is..
vegyük példának a Listen-t, Best Thing I Never Had.. Love on top, World Wide Woman, Resentment ...
az oké hogy Katy élőben egyenlő a nullával gyakorlatilag.
Gagának pedig unalmasak a dalai.. már nem tud újat mutatni..
de ha már Beyonce is unalmas. akkor mondja már meg ez a Simon, hogy ki nem az..
Gaga oké.van némi hangja,de a Beyohoz nem fogható.
Miért lenne unalmas Beyonce? ... hihetetlen hallani a hangját, akár 1 stúdiófelvétel alatt is..
vegyük példának a Listen-t, Best Thing I Never Had.. Love on top, World Wide Woman, Resentment ...
az oké hogy Katy élőben egyenlő a nullával gyakorlatilag.
Gagának pedig unalmasak a dalai.. már nem tud újat mutatni..
de ha már Beyonce is unalmas. akkor mondja már meg ez a Simon, hogy ki nem az..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.