Lady Gagában nincs meg az X
2011. szeptember 27. 14:40
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Hát én nem tartom valami nagyra ezt az embert, és a véleményét azóta, amióta Rebbeca Black-re azt mondta, hogy tehetséges...De amúgy van igazság abban amit mond. Szerintem Beyonce-val kapcsolatban nagyon el van tájolva, mert ő neki élőben is van hangja. Nem mintha kedvencem lenne, de szerintem benne igen is ott van az a bizonyos X. Viszont ha Gagát és Katy-t nézzük akkor bennük tényleg nincs semmi extra. Vagyis van hangjuk, de nem azért olyan sikeresek. Hanem azért mert az emberek vevők a különc és extravagáns stílusukra. Hát kíváncsi lennék arra, hogy Gaga hol tartana most az idétlen viselkedése nélkül....
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 27. 14:41
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Bátor vélemény XD. Gagával még egyet is értek és részben Katy-vel is, bár én szeretem 1-2 számát. Beyonce is igaz a külsejével is nyomul, de ő hangilag is tehetséges.
2011. szeptember 27. 14:43
Némelyik számát még meg is hallgatom szerintem tehetséges bár valóban már néha sablonos,ezekkel a rémesen extravagáns stíluselemekkel...nem láttam élőben csak videón,de az előadásai valóban izgalmasak,bírom az őrült színpadi showkat,amiket produkál...
2011. szeptember 27. 14:45
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
van benne igazság de szerintem katy perry és beynce-ra nem igaz
2011. szeptember 27. 14:56
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
őszintén szólva,én egyetértek vele.gaga már kezd nagyon unalmas lenni,mindig valamiféle botrányával tűnik ki a többi előadó közül,nem pedig a hangjával arat sikert.ha cikkeznek róla,akkor vagy a villantásairól vagy másféle botrányairól van cikk.a legutóbbi klipjében is miről volt szó?hogy sellőként szexel.valahogy már gaga teljesen átment egy úgymond ˝cirkuszi látványossággá˝ (bocsi a rajongóktól,más szinonimát nem találtam).csak azért nézik/hallgatják az emberek,hogy valami botrányosat vagy bizarrt lássanak.
beyonce és katy..nem emlékszem,hogy melyikük van kedvenceim között,lehet mindkettő vagy lehet csak egyikőjük..mindegy,nem ez a lényeg.velük úgy vagyok,hogy 1-2 daluk (ami régebbi) nagyon tetszik,mostaniak közül nem nagyon jön be egyik sem.például beyonce run the world című száma háromszori hallgatás után unalmas lett.azóta se hallgatom.
beyonce és katy..nem emlékszem,hogy melyikük van kedvenceim között,lehet mindkettő vagy lehet csak egyikőjük..mindegy,nem ez a lényeg.velük úgy vagyok,hogy 1-2 daluk (ami régebbi) nagyon tetszik,mostaniak közül nem nagyon jön be egyik sem.például beyonce run the world című száma háromszori hallgatás után unalmas lett.azóta se hallgatom.
Holly Keller
2011. szeptember 27. 14:57
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Szerintem igen is megvan benne az a bizonyos X.
2011. szeptember 27. 14:58
Szerintem ez igaz.
Talán még Beyoncé-t kivenném onnan - mert neki azért nagy hangja van, még úgy is beismerem, hogy kifejezetten utálom a zenéjét - de ő az egyetlen. Gagára meg Katyre meg nem tudok mit mondani. Nem jött át..
2011. szeptember 27. 14:59
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Gaga már tényleg nem tud semmi újat mutatni. Katy Perry eddig is üvöltözött a Firework-ben, a többi számában sem csinál sokat. Viszont szerintem azt el kell ismerni, hogy Beyonce-nak van hangja.
Pandus
2011. szeptember 27. 15:06
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
a Gagás kritikával egyet értek
2011. szeptember 27. 15:08
most nem gaga miatt fogom támadni,de nem értek vele egyet,ő nem énekes/zenész tudtommal,az x faktor és egyéb tehetségkutatókban sincs meg az a plusz ami ugródeszkául szolgálhat egy feltörekvőnek,lehet,hogy ismert lesz,de sosem lesznek olyan sikerei. GaGa,Beyoncé,Katy Perry,Madonna,Cher és még sorolhatnám,nem egy tehetségkutatóból jött,ők szépen felküzdötték magukat a lépcsőfokokon,GaGa gogotáncos volt,Madonna pedig fánksütödében dolgozott.Ez az én véleményem,sosem volt szimpatikus nekem ez a férfi.
2011. szeptember 27. 15:09
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Hát érdekes, mert Gagáról régebben még egészen mást nyilatkozott, meg szerintem pont ők nem unalmasak. Lehet, hogy Gaga pl. a látványra is nagy hangsúlyt fektet, de Beyonak meg Gagának emellett hatalmas hangja is van, szóval szerintem úgy sem unalmasak. Igazából az X meg amúgy sem csak a hangról szól, néha egyáltalán nem azért kerülnek be az emberek, hanem néha elég ha van valami plusz bennük. Most lehet, hogy arról beszélt, hogy a tehetség mellett inkább a kinézettel akarnak kitűnni, de Gaga meg Beyoncé tehetségével azért biztos tisztában van. Gaga meg mostanába tényleg főleg a botrányokkal tűnik ki, de régebben azért nem így volt, pedig a stílusa akkor is extrém volt. A hangjával is ki tudna tűnni pedig. Erre a listára pedig szerintem még jó sok embert fel lehetne a szempontok alapján tenni, de talán nem pont azokat kellett volna akiknek hangjuk is van.
2011. szeptember 27. 15:10
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Mindháromnak van hangja,de tényleg sokat számít a látvány.Mondjuk Beyoncénak nagy a hangja,de zeneileg kissé unalmas.Katy Perry izgalmasabb valamivel,de csak színezett nyaffogás a hangja.Szerintem GaGának van a legtöbb tehetsége,bár az ő hangja sem épp tökéletes.
2011. szeptember 27. 15:12
ja és még kimaradt: az X faktorra már nagyon kevesen kíváncsiak,semmi újat nem mutat,szóval ez a nyilatkozata szerintem csak reklám. Én elfogadom mindenki véleményét,de GaGára vagy Beyoncéra azt mondani,hogy tehetségtelen,még ha a zenéjüket nem is szeretjük,marhaság és tudatlanság.
2011. szeptember 27. 15:13
|
|
cappy007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 884 Csatolások: 0 Azonosító: 125876 offline
|
Valahol igaza van...Most ne csak erről a 3 nőről legyen szó.A mai sztárok legtöbbje téll csak a sajtó miatt lett felkapva.Ez szomorú dolog...Örülök,h van még ember,akinek ez eljutott a tudatáig!
ophely88
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.