Lady Gagában nincs meg az X
2011. szeptember 27. 14:07
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Nos, én szeretem Gagát és tudjátok, hogy ebben mi a legszörnyebb? Hogy igaza van. Már teljesen leeresztett, nem tud újat mutatni, ezért a botrányaival próbál mindig fennmaradni. Nekem a régi Gaga kell, még a Just Dance-es és a Poker Face-es időszakából. Az akkori stílusa még tetszett is, de a mostani már kritikán aluli..
1 felhasználónak tetszik:
ZBettina
2011. szeptember 27. 14:10
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2011.09.27. 14:04)
részben egyet értek. én beyoncét kivenném és britney spearst raknám a helyére! persze ez csak az én véleményem
Fejből tudnék mondani 5 'énekest', aki tökeletesen illik a listára
2011. szeptember 27. 14:12
én szeretem Gagát
szerintem meg van benne az X
én szeretem
szerintem meg van benne az X
én szeretem
2011. szeptember 27. 14:15
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
A nyilatkozat azért érdekes Katy-re nézve, hiszen alig egy éve az X-factoros és az American Idolos közös munka után Simon azt mondta, hogy Katy a zenei ipar egyik legérdekesebb, izgalmasabb és legszebb jelensége, mindezek mellett pedig elragadó és közvetlen is.
Viszont az ő szemszögből nézve igaza van nagyon sokrészről.
ophely88
2011. szeptember 27. 14:15
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát szerintem azért beyonce nagyon jó énekesnő de valamennyire sajnos igaza van bár én már unom gagát a meg a hülyeségeit és hát katynak nincs is olyan jó hangja előbbe szóval
.
2011. szeptember 27. 14:19
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Érdekes, Beyoncéról már hallottam, de Szájmon nevével jó ha másodszor találkozok... De azért van némi igazság abban amit mond. Bár szerintem mindegyik felsorolt énekesnő tehetséges, de tény, hogy a látványra mennek... De nem értem, hogy ezzel mi a baj. Sikeresek, had döntsék el, hogy mit akarnak... Simon meg fogja be...
2011. szeptember 27. 14:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.09.27. 14:15)
A nyilatkozat azért érdekes Katy-re nézve, hiszen alig egy éve az X-factoros és az American Idolos közös munka után Simon azt mondta, hogy Katy a zenei ipar egyik legérdekesebb, izgalmasabb és legszebb jelensége, mindezek mellett pedig elragadó és közvetlen is.
Mondtam én, hogy Simon ilyen. Annak idején Mattnek, a brit X-Factor előző nyertesének is azt mondta, hogy te vagy a legtehetségesebb énekes, kétség sem fér hozzá, pár hónappal később, az amerikai X-Factor beindulásakor meg azt hajtogatta, hogy 'Amerikában élnek a világ legnagyobb tehetségei' (válaszolván arra a kérdésre, hogy miért csinált ebből a műsorából amerikai remaket). Vajon miért? Ennek az embernek csak a pénz és figyelem kell, áttapos bárkin, aki engedi és a zeneipar meg van lőve, mert Simon az Atya Úristen. Nagyjából.
Holly Keller
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Mindannyiuknak van hangjuk,és szerintem jó énekesnők, de bizonyos értelemben igaza van. Ha lady gagának nem lennének ilyen őrült ruhái lehet hogy meg sem ismertük volna...
beyoncenak igenis van hangja élőben is, és ha egy fekete háttér előtt énekel, úgy is élvezhető.
2011. szeptember 27. 14:24
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
hát ha ezt halanná miss gaga tiszta gyagya nem is olyan jó énekesnő!!!!!!!!!!
2011. szeptember 27. 14:24
Nos ez sajnos igaz. Imádom Gagát, de tényleg elég unalmas lenne a kis pluszai nélkül. Remek hangja van és fantasztikus dalokat ír, de mégis... Nem véletlen, hogy nem futott be Stefaniként. Beyonce-t én is kivenném a listáról, és Britney-t raknám be.
2011. szeptember 27. 14:31
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
Hát vannak olyan énekesnők akik élőben borzasztó hamisak,és ha egy x faktor válogatásba mennének,hát nem hiszem h tovább jutnának de azér vannak kivételek én úgy gondolom h sokkal jobban kell nézni h énekel vki élőben,mert sokaknál teljesen eltér,mint a feljavítottban.és amúgy van igazság a cikkben
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.