Lady Gagában nincs meg az X
2011. szeptember 27. 21:47
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Hát Gagával & Katyvel igaza van de Beyoncénak gyönyörű hangja van és szerintem nem is unalmas. De ez csak az én véleményem ...
2011. szeptember 27. 21:59
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
Milyen igaza van:)
2011. szeptember 27. 22:07
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Jó hogy kimondta. A szívemből szólt. Katyt szeretem, szerintem vannak jó számai, de tényleg egyet kell értenem Simon Cowellel: bármennyire is jó a szememben Katy, de Simon kijelentése nem változtat semmin, mert én ugyanúgy kedvelem, mint eddig. Viszont Beyoncé, ő sem egy érdekes énekesnő. Jó a hangja, kétségtelen, de nekem kevés.
2011. szeptember 27. 22:14
A jó hang az édes kevés. Rengeteg "jóhangú" ember van. Viszont kevés a jó előadó, a pozitív kisugárzással rendelkező egyén és az egyéniség.
2011. szeptember 27. 22:35
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Hátakkor kapja be a f**at.. mosterre nemtudok jót mondani-.-" hát az az igazság h benned sincsen meg az a bizonyos X tisztelt miszter ikszfaktor..
2011. szeptember 27. 22:47
|
|
The crazy Emilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 138356 offline
|
hogy én menyire utálom ezt az embert...-.-"
2011. szeptember 28. 08:37
Idézet (Trinda @ 2011.09.27. 19:12)
Szerintem teljes mértékben igaza van!De a Beyoncés résszel nem értek egyet...
Öhh...
2011. szeptember 28. 16:36
GaGát elhiszem, Katy-ről is megtudnának győzni. na de hogy Beyonce-ban ne lenne X? akkor mégis kiben van!!??
2011. szeptember 28. 19:59
Teljes mértékben egyetértek vele.Ha magát a számot hallgatom,már kezd egy kicsit unalmas lenni,a klippel dobják igazán fel a dalokat.És nem csak ez a három énekesnő van aki már kezd egy kicsit unalmassá válni,sorolhatnák még több példát is fel mellé.Én személy szerint például szeretem Beyonce énekhangját,de a dalai mostanában kezdenek egy kicsit uncsik lenni,már csak klippel érdemes az ilyeneket nézni.Nem szeretem Simon-t de ebben abszolút igaza van.
2011. szeptember 29. 10:58
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
anyaszörny
) lol
szerintem igaza van. lord gogóval szemben biztos. Katy Perry-t régen kedveltem, de már valamiért nem olyan mint akkor. Beyonce-nak jó hangja van, de a 'halo'-n kívül egy számát sem szeretem.
Na várom hogy erre majd mit reagálnak
szerintem igaza van. lord gogóval szemben biztos. Katy Perry-t régen kedveltem, de már valamiért nem olyan mint akkor. Beyonce-nak jó hangja van, de a 'halo'-n kívül egy számát sem szeretem.
Na várom hogy erre majd mit reagálnak
2011. szeptember 29. 17:55
|
|
betti96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 153647 offline
|
Ez a koma nagyon HÜLYE!! Mindent lehet mondani Lady Gaga zenéire csak azt NEM H UNALMAS!! És szerintem Katy Perry is nagyon jó. Szerintem ezt bizonyították is!!!! ♥
2011. szeptember 29. 18:51
khm.én azért nem ezt a nyilatkozatát ismerem, bárhonnan is jött.tudtom szerint Katy-ben és Beyonce-ban még lát reményt, hogy ne váljanak olyanná mint Gaga.de mindegy.
amúgy nemtudom, hogy most mit izél mert eddig Katy-t kifejezetten tisztelte mert szerinte más mint a többi sztár.gyorsan változik a véleménye:/
amúgy nemtudom, hogy most mit izél mert eddig Katy-t kifejezetten tisztelte mert szerinte más mint a többi sztár.gyorsan változik a véleménye:/
2011. szeptember 30. 15:11
|
ZBettinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.30. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 161402 offline
|
szerintek réstben igaza van Mert Lady Gagában mármint lédi gyagyában(ahogy én hívom)nincs meg az X
Beyonce-ről nemtudok nagyon sokat úgyhogy erről nem mondok semmit de Katy Perry-ben igen is megvan!Aki rajongója amennyire csak tudja követi minden lépését és az ismeri már amennyire...
és tudja hogy nem olyan mint ahogy Simon Cowell leírta
Beyonce-ről nemtudok nagyon sokat úgyhogy erről nem mondok semmit de Katy Perry-ben igen is megvan!Aki rajongója amennyire csak tudja követi minden lépését és az ismeri már amennyire...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: