Jennifer Lopez hátsót villantott
2011. szeptember 26. 17:50
mano-girl, enya : Egyetértek. Naponta látni a villantásos cikkeket. Kezd kicsit unalmas lenni.
2011. szeptember 26. 17:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hogy én mennyire unom már ezeket a villantós cikkeket! Ezek hírek, ezek kikerülnek, de amik... Áhh, nem bosszantom magam...
Javasolnám a "villantós" kategóriát is besorolni azok közé, amik nem tartoznak a hírértékkel bíró írásokhoz - tehát nem jelennek meg, maximum bizonyos esetben.
Tényleg nagyon unalmas...
Javasolnám a "villantós" kategóriát is besorolni azok közé, amik nem tartoznak a hírértékkel bíró írásokhoz - tehát nem jelennek meg, maximum bizonyos esetben.
Tényleg nagyon unalmas...
2011. szeptember 26. 17:59
Szeretem az ilyen villantásnak beállított dolgokat. Láttam JLO-ról ennél durvább képeket is.
2011. szeptember 26. 18:01
Ez tényleg nem villantás. Nem láttatok még egyetlen táncversenyt sem? Azokban is ilyen ruhákba szoktak táncikálni, és ott is fellibben a szoknya, ez természetes ha valaki pörög össze vissza..
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 26. 18:05
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Szerintem ez nem villantás... táncosok,korcsolyázók, de még a bikiniben flangálók is így "villantanak"...
2011. szeptember 26. 18:05
Kéne már egy külön: "Celeb Villantások" kategória is..
2011. szeptember 26. 18:07
Ez nem durva villantás.Amúgy meg nincs mit szégyellnie rajta..
2011. szeptember 26. 18:20
És akkor mi van? Táncoláskor ilyen előfordulhat..
2011. szeptember 26. 18:27
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Én is büszke lennék, ha 42 évesen így néznék ki, nehogy már ő ne legyen az.
Nem is durva ez a villantás. Versenytáncokon alap dolog az ilyesféle fellibenés.
Nem is durva ez a villantás. Versenytáncokon alap dolog az ilyesféle fellibenés.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.