Kim Kardashian a legidegesítőbb celeb
2011. szeptember 26. 18:44
Ez nagyon igaz bár a kardashian család olyan az amcsiknál mint nálunk a vv-sek .
2011. szeptember 26. 19:07
Hát nálam más az első.Akármerre nézel Kardashian van körülötted?Érdekes...lehet velem van a baj de én nem igazán hallok róla annyit.
2011. szeptember 26. 19:25
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
ophely88 engem is!
2011. szeptember 26. 20:11
Szerintem például Justin Bieber,meg Selena Gomez 1000x idegesítőbbek -.-"
2011. szeptember 26. 20:36
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
ez a csaj nekem nagyon nem szimpi! látszik rajta ,hogy cicababa és én ezt nagyon nem szeretem !! :|
2011. szeptember 26. 21:03
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát kimnél tény is való vannak idegesítőbb lények is .
2011. szeptember 27. 14:16
Justin Bieber hol van a listáról?
ez a csaj nem sok vizet zavar szerintem de persze kint biztos tele vannak vele az újságok
2011. szeptember 27. 16:07
Idézet (LaTasha @ 2011.09.26. 15:03)
haha .. na jó. tényleg Kim van mindenhol és MIÉRT? senki nem tudja,de! Az igen erős kifejezés,hogy idegesítő lenne... bárhol olvasom,fórumokon,magazinokban ,bármiylen candidi youtube videón is látom - Kim mindig nagyon kedves a rajongóival.ŰFogalmam sincs ,miért kelll ennyire támadni,ő legalább jó példát mutat - sokkal rosszabb példa az,mikor valaki katonai egyenruhában, véres késekkel pózol.. Az sokkal inkább megérdemelné ezt a "címet". Szégyen ez az egész..
Még mindig ezen vagy fenn akadva? Csúnya a világ és el kell fogadni, hogy igen is van vér, van erőszak és van a halál. Persze jó magam inkább a fiúsabb lányok kategóriájába tartozok, mert egyszerűen a hideg ráz a rózsaszíntől és a tündi-bündi plázacicás cuccoktól. Ha egy csaj feszít katonai egyenruhában és van a kezében kés, az szerintem dögös. Ha pedig egy pasi, akkor szexi. Ennyi erővel szüntessék be a Call of Duty-t és a több ezer hasonló PC játékot, mert ölni kell benne és folyik a vér.
Kim megérdemelte ezt a helyezést, bár ezzel is csak reklámozzák, hiszen a negatív reklám is reklám ugyebár. Örülök neki, hogy végre nem ajnározzuk ezt az Isten sem tudja kicsodát, mert nem csinált ő semmit (szex videón kívül, de hát ahhoz tehetség nem kell) amiért helye lenne bármelyik újságban, magazinban vagy egyáltalán ezen az oldalon. Kedves a rajongóival? Mégis mi a bú-bánatért van ennek a nőnek egy rajongója is?! Egy filmben adtak neki szerepet, amiben láttam, a Katasztrófa filmben, de ott is kinyiffan a karaktere. Más sztárok is kedvesek a rajongóival, mégsem azért, hanem a tehetségük miatt szeretjük. Manapság bőven elég úgy látszik, ha van egy csinos pofid és több milliód, hogy cirkuszt csinálj az esküvődből. Persze emberek vagyunk, különbözünk, mindenkinek más a véleménye, de ennek a nőnek kb. annyi keresnivalója van a médiában, mint Paris Hiltonnak vagy Kiszel Tündének. Semmit sem tett le az asztalra és több, mint valószínű, hogy nem is fog, mert nem is tud! Sajnálni nem tudom. Már az egész Kardashian família irritál. Nem akarok róluk olvasni, de mindig beléjük botlok. Mindenesetre a Jennifer Garner - Ben Affleck párosnak nagyon örülök, mert megérdemelték.
2011. szeptember 28. 11:20
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
ezt én lista nélkül is tudtam
2011. szeptember 28. 18:46
Ezen meg se lepődök.Egyetértek azokkal akik azt mondják hogy semmit nem rakott le az asztalra,mégis olyan híres lett.Tényleg nagyon idegesítő személyiség és mindenhol ott van!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: