Kim Kardashian a legidegesítőbb celeb
2011. szeptember 26. 16:14
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Ezzel a cikkel valóban egyet kell értenem, de én hiányolok belőle még pár személyt...:S
2011. szeptember 26. 16:30
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Engem úgy különösen nem idegesít Kim. Nincs róla szó minden 2. cikkben, és ugyan tény, hogy nulla a tehetsége, de kérem szépen, ma már bárki lehet sztár. Példának okáért itt van Paris Hilton. Gazdag...ennyi. Róla miért nincs lista?
Justint én azért nem sorolom ide, mert tény, hogy rendkívül irritáló, de azért van hangja, mégha nem is olyan jó.
Amúgy Kate miért is van ott? Szegénykém nem is sztár, az isten áldja meg. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem, hisz számomra nagyon rokonszenves. Csupán arról van szó, hogy ma már, ha valaki 15 percet szerepel a médiában, az már híresség. ~ Hűha, én is sztár vagyok. *.* ~
Justint én azért nem sorolom ide, mert tény, hogy rendkívül irritáló, de azért van hangja, mégha nem is olyan jó.
Amúgy Kate miért is van ott? Szegénykém nem is sztár, az isten áldja meg. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem, hisz számomra nagyon rokonszenves. Csupán arról van szó, hogy ma már, ha valaki 15 percet szerepel a médiában, az már híresség. ~ Hűha, én is sztár vagyok. *.* ~
2011. szeptember 26. 16:39
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Szamóca-8 @ 2011.09.26. 16:35)
igazuk van. miért is híres?
Mert hagyta magát seggbe d*gni (18+) egy kamera elött
2011. szeptember 26. 18:21
Jó tudni hogy nem csak engem idegesít ez a nő..
2011. szeptember 26. 18:24
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Ezen nem csodálkozok. Teljesen igaz, hogy nem csinált semmit és mégis mindenütt ott van. Személy szerint hányinger kap el tőle. A listán szereplő Charlie Sheen és Lindsay letett valamit az asztalra. Snookiról meg nincs annyi hír, mint erről ..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: