Justin Bieber romantikus lélek
2011. szeptember 26. 17:33
Ezzel nem lett nagyon romantikus,azzal hogy kibérelt egy standiont.Sokkal romantikusabb helyekre is elvihette volna barátnőjét.És hát az hogy ingyen kapta meg az pedig röhejes,másik embernek milliókat kell ezért fizetnie.És hát persze újra a címlapon van,mint romantikus srác
elég nagyképű dolognak tartom!!Egyébként meg ebből is látszik hogy ez csak egy érdek kapcsolat,ha otthon töltötték volna el az estét,nyugiban összebújva,akkor sokkal romantikusabb lett volna.
2011. szeptember 26. 17:36
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Így akarja kárpótolni Selt, mert ellopkodja a ruháit?
Amúgy meg biztosra veszem, hogy ez a két tinisztár jövő hétre a fejébe veszi, hogy nekik saját mozi is kell, mert az ugye még nem volt.
Amúgy meg biztosra veszem, hogy ez a két tinisztár jövő hétre a fejébe veszi, hogy nekik saját mozi is kell, mert az ugye még nem volt.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. szeptember 26. 17:50
csak úgy pazarolja a pénzt... Szerintem Selena annak is örült volna ha egy kis nyugis szobában nézik meg a Titanicot nem egy stadionban
2011. szeptember 26. 18:14
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
hát nem semmi ez a srác
2011. szeptember 26. 18:19
Ez is szinte csak arra ment hogy felhajtás legyen belőle,minden 2.újságban meg fog jelenni hogy ő egy egész mozit kibérelt.Ha annyira romantikus akart volna lenni akkor egy csendes szobában is nézhettek volna filmet..
2011. szeptember 26. 18:37
Hát nekem elég gyanús a gyerek a jenneres pletyka után ..
2011. szeptember 26. 19:21
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem csak az a lényeg, hogy Selena boldog legyen, és nem kelljen majd sírnia Justin miatt. Ami neki jó, azt én is elfogadom.
2011. szeptember 26. 19:26
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
és ez mitől is romantikus?? én inkább felesleges nagyzolásnak mondanám
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. szeptember 26. 19:27
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
egyetértek Alizgirl98.
2011. szeptember 26. 19:52
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
hát én ezt nem nevezném romantikának...
2011. szeptember 26. 20:14
Úristen,mindjárt leesek a székről -.-" Amennyi pénze van,egy egész plázát megvehetne Selenácskának...
2011. szeptember 26. 20:31
Idézet (_ToTo_)
Az ötletet a Kismenő című filmből vette, melyben Adam Sandler a Madison Square Gardenben lepi meg Winona Rydert egy randival.
Mi van, ha legközelebb meg a Ki Nevel a Végénből vesz ötletet és egy Yankees meccsen az eredményjelző táblán kéri meg Szeleníta kezét?
2011. szeptember 26. 21:14
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Hmmm...De ha az én barátom lenne ilyen romantikus...
(nincs barátom,de szerintem az eszeseknek leesett
)
Egyébként meg jó és szép ötlet,de nem tudom.Szerintem sokaknak jujj de nyálas,meg azért sem nagyon tetszik,mert Jussyka csinálta...
A kismenőt még nem láttam,de ha onnan lopta,onnan lopta.
Én minden esetre örülnék egy ilyen szerű meglepetésnek!
(nincs barátom,de szerintem az eszeseknek leesett
Egyébként meg jó és szép ötlet,de nem tudom.Szerintem sokaknak jujj de nyálas,meg azért sem nagyon tetszik,mert Jussyka csinálta...
A kismenőt még nem láttam,de ha onnan lopta,onnan lopta.
Én minden esetre örülnék egy ilyen szerű meglepetésnek!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.