Justin Bieber romantikus lélek
2011. szeptember 26. 16:11
nem nagyon érdekel selena se amíóta justinnal jár, de a zenéit még szeretem
és tényleg nagyon romantikus
és tényleg nagyon romantikus
2011. szeptember 26. 16:12
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
hööö!
Az előbb még meg csalja utánna romantikávaljön?
Az előbb még meg csalja utánna romantikávaljön?
2011. szeptember 26. 16:15
Az emberiséget csak az érdekli,hogy mit csináltak édes kettesben..
2011. szeptember 26. 16:29
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
MadamA: mert ez nem az a kép
-.-
2011. szeptember 26. 16:29
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Ez hanyadik ilyen cikk?
Más híres szerelmespár (már ha lehet szelenát és bíbőrt így nevezni
) is romantikázik, jár ide oda, és stb, de mégsem születik cikk belőle. Nos, ha a többi pár nem érdekel senkit, akkor ők mitől különbek...? Egyébként pedig ja, miután ez a dolog nyilvánosságra került, vagy egy hat és fél óráig volt a "justin bieber is a Romeo 2.0" trend a twitteren...Szegény beliebek nem gondoltak arra, hogy mi lett szegény Rómeóval...
2011. szeptember 26. 16:35
|
|
Annusivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 227 Csatolások: 6 Azonosító: 152568 offline
|
én is cska ezt tudom mondani ,mostmár komolyan kit érdekel ez a 2 hülye ? állandóa róluk szól minden , egyáltalán nem féltékenységből mondom de nagyon unalmas ilyeneket olvasgatni állandóan hogy 'jaj ilyen cuki ilyen romantikus ilyen blablabla .... -.- komolyan ki nem sz*rja le?!
2011. szeptember 26. 16:37
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (LadyRainbow @ 2011.09.26. 16:29)
Egyébként pedig ja, miután ez a dolog nyilvánosságra került, vagy egy hat és fél óráig volt a "justin bieber is a Romeo 2.0" trend a twitteren... 
hát,én bíbört sokmindennek elmondanám,de ennek biztosan nem
2011. szeptember 26. 16:42
|
|
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline
|
Annusi ha szerinted unalmas akkor meg mi a f*sznak olvasod el????? Amúgy Selena nem hülye, és nem ők tehetnek róla hogy állandóan róluk írnak cikkeket! Nekem meg ebből van elegem, hogy megjelenik egy ilyen cikk róluk, és akkor az emberek rögtön megutálják meg lehülyézik őket, mintha ők mondták volna az újságíróknak hogy írjanak róluk enni cikket! Na nekem meg ebből van rohadtul elegem! Egy kis ész kéne, semmi más....
Meg ha nem bírjátok őket akkor minek olvassátok el a róluk szóló cikkeket? Senki nem kényszerít rá akkor meg hiába írjátok ezeket!
Meg ha nem bírjátok őket akkor minek olvassátok el a róluk szóló cikkeket? Senki nem kényszerít rá akkor meg hiába írjátok ezeket!
2011. szeptember 26. 16:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ez inkább nyálas és egy kis elkényeztetett kölök felvágása akart lenni. Mellesleg semmi eredeti ötlete nincs?
Az ötletet a Kismenő című filmből vette, melyben Adam Sandler a Madison Square Gardenben lepi meg Winona Rydert egy randival.
Az ötletet a Kismenő című filmből vette, melyben Adam Sandler a Madison Square Gardenben lepi meg Winona Rydert egy randival.
2011. szeptember 26. 16:46
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
csak azért olyan romantikus lélek mert fél csaj..xDD
2011. szeptember 26. 16:50
|
|
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline
|
vannak akiket érdekel Sel és Justin mert a rajongóik mint például én, de vannak akiket nem. AZ NE OLVASSA!!!!! Könyörgöm hogy lehet valaki ennyire idióta hogy Justinra és Selenára dühös azért mert megjelent róluk egy cikk!
1. Nem ők mondták hogy írjanak róluk cikkeket!
2. Gondolkodjatok mielőtt hülyeségeket írtok!
3.AKIT NEM ÉRDEKEL AZ NE OLVASSA!!!!!!!!
De a sok unatkozó ember manapság már mindenen fennakad........
OMG!!!! Itt a világ vége!! Egy újabb cikk jelent meg Selenáékról!! Úristen! Mi lesz az emberiséggel! Ki fogunk halni!!!
Kb. ilyen sok ember gondolkodása!xD Csak nem értem ezt se hogy miért kell úgy viselkedni mintha itt lenne a világ vége? Mi van? Holnap kihalunk vagy mi? Esetleg megmenekülünk néhány ember "okos" gondolkodásától......
1. Nem ők mondták hogy írjanak róluk cikkeket!
2. Gondolkodjatok mielőtt hülyeségeket írtok!
3.AKIT NEM ÉRDEKEL AZ NE OLVASSA!!!!!!!!
De a sok unatkozó ember manapság már mindenen fennakad........
OMG!!!! Itt a világ vége!! Egy újabb cikk jelent meg Selenáékról!! Úristen! Mi lesz az emberiséggel! Ki fogunk halni!!!
Kb. ilyen sok ember gondolkodása!xD Csak nem értem ezt se hogy miért kell úgy viselkedni mintha itt lenne a világ vége? Mi van? Holnap kihalunk vagy mi? Esetleg megmenekülünk néhány ember "okos" gondolkodásától......
2011. szeptember 26. 16:57
Az én páromnak bőven elég volt egy 10 négyzetméteres szoba is, hogy megnézze velem a Titanicot, amivel igaz, azóta sem végeztünk, de azt hiszem minél kisebb egy helység, annál romantikusabb. Megőrülnék egy baromi nagy csarnokban, még egy kis szobás moziban is.
Valóban nem volt nagy cucc, mert az én párom ezt nyáron játszotta el, és mondjuk szerintem nem nyálas, csak kedveskedni akart nekem és valahogy kimutatni, hogy tényleg szeret. Bár szelike és bíbőr esetében a marketing fogásos kamukapcsolat mögött valószínűleg nem éppen a legnagyobb romantika állt, de, hogy egyedi randi lett volna, azt kétve hiszem. Minden áron le akarják nyomni az ember torkán, hogy ők már pedig együtt vannak és annyira, de annyira szeretik egymást, pedig süt az egész kapcsolatról, hogy mű és megjátszott. Vannak kedvenceim, akikről tényleg készültek paparazzi fotók, és amikor megláttam Ashley Tisdalet és Zac Efront Ashley születésnapi buliján, meg mertem volna esküdni, hogy együtt vannak. Olyan kisugárzásuk volt képeken keresztül is, hogy nem csoda, hogy mindenki arról a dologról kezdett el pletykálni. Adnak egymásnak egy szájrapuszit, egymáshoz bújnak és állítólag járnak. Minden áron azt akarják bebizonyítani (még hozzá nagyon görcsösen), hogy ők együtt vannak, valóban járnak és tényleg szeretik egymást. Kérem szépen, ha így lenne, kéne ilyen dolgokról olvasnom? Nem, mert mindenki tisztában lenne vele.
Egyébként ez egy fórum, és mint annyiszor leírtam, ide mindenki leírhatja a véleményét, mert a negatív vélemény is vélemény ugyebár. Amíg eleget tesz a fórum szabályzatának, addig felesleges pattogni, hogy mi rákért írnak ide azok, akik nem szeretik. Szólás szabadság van kérem szépen, mindenkinek jogában áll elmondani a véleményét, még, ha az nem is pozitív. El kell tudni fogadni a negatív véleményt is.
Egyébként ez egy fórum, és mint annyiszor leírtam, ide mindenki leírhatja a véleményét, mert a negatív vélemény is vélemény ugyebár. Amíg eleget tesz a fórum szabályzatának, addig felesleges pattogni, hogy mi rákért írnak ide azok, akik nem szeretik. Szólás szabadság van kérem szépen, mindenkinek jogában áll elmondani a véleményét, még, ha az nem is pozitív. El kell tudni fogadni a negatív véleményt is.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. szeptember 26. 17:07
És gondolja,hogy ezzel minden meg van oldva.Kis Tini nem normális sztárok csak mosolyogtok a képernyőbe,de semmit nem tudtok a való világról csak helyeseltek.Gratula nektek.
2011. szeptember 26. 17:08
|
|
Fanni97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 148312 offline
|
Jessica99 akik nem rajonganak annyira Selenáért vagy Justinért azoknak is lehet véleménye szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
LadyRainbow
2011. szeptember 26. 17:10
|
|
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline
|
Istenem mért kell ilyenről cikket irrni?! elvitte meglestek egy filmet ez ojan nagy szám am meg lehet csak azé vitte el mert ingyen volt XD
2011. szeptember 26. 17:18
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Idézet (Fanni97 @ 2011.09.26. 17:08)
Jessica99 akik nem rajonganak annyira Selenáért vagy Justinért azoknak is lehet véleménye szerintem. 
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.