Győzike lánya intenzívre került
2011. szeptember 26. 16:48
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
őszintén szólva,nekem nincs jogsim,de mielőtt 18 leszek,biztosan beszerzem.már ebben az évben, most tizedikben elsősegély vizsgázom majd hamarosan.szerintem jövőre,harmadikban már biztosan meglesz a jogsim.
egyébként az,hogy ki mikor ül volán mögé,az szerintem teljesen lényegtelen,mármint ami a kort illeti.attól még lehet valaki felelősségteljes sofőr,ha még nincs húsz.ezek a dolgok agyban dőlnek el inkább,van aki 20 évesen is egy ovis szintjén van,van aki pedig a korához méltóan viselkedik.ez szerintem teljesen személyfüggő.
egyébként az,hogy ki mikor ül volán mögé,az szerintem teljesen lényegtelen,mármint ami a kort illeti.attól még lehet valaki felelősségteljes sofőr,ha még nincs húsz.ezek a dolgok agyban dőlnek el inkább,van aki 20 évesen is egy ovis szintjén van,van aki pedig a korához méltóan viselkedik.ez szerintem teljesen személyfüggő.
2011. szeptember 26. 16:52
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
„A 17 éves lány két hete szerezte meg a jogosítványát, és az APJA ÁLLÍTÁSA SZERINT tökéletesen vezetett "
Na így már mindent értek.
Máskor figyeljen jobban, és nem ártana, hogy amíg kezdő, valaki felügyelje. Azért Evelinnek jobbulást kívánok!
Na így már mindent értek.
Máskor figyeljen jobban, és nem ártana, hogy amíg kezdő, valaki felügyelje. Azért Evelinnek jobbulást kívánok!
2011. szeptember 26. 16:52
Hogy hagyhatja Győzike hogy lánya friss jogsival száguldozzon EGYEDÜL ?! Hülye ez az ember? Talán vigyáznia kellett volna rá..-.-"
2011. szeptember 26. 17:00
|
|
Lanab14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 123684 offline
|
ahogy itt az előttem lévők mondták,sztem se kellett vna friss jogsival száguldozni főleg nem teljesen egyedül.
Ugy h jobbulást neki és remélem h sikerül felépülnie.
Ugy h jobbulást neki és remélem h sikerül felépülnie.
2011. szeptember 26. 17:01
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Jelen helyzetben nem azt kell nézni, hogy kinek a lánya, hanem hogy minél előbb felépüljön, és rendbe jöjjön.
2011. szeptember 26. 17:24
Szerintem ez nem attól függ hogy ki hány éves,hanem attól hogy ki hogyan vezet.Ő úgy látszik nem tud ésszel vezetni.Különben ha lehetne én is bevezetném a 20 éves korhatárt mert szerintem egy 17 éves ember még fiatal a vezetéshez,de ez személyes vélemény.Azért sajnálom Evelint,ezentúl biztos jobban vigyázni fog.Jobbulást neki.
2011. szeptember 26. 17:30
|
|
mano-girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 24 Csatolások: 1 Azonosító: 129237 offline
|
több éves jogosítvánnyal is csak nagyritkán tudják kivédeni azt hogyha egy állat eléjük ugrik (a tényleg ez történt) főleg ha az illető 2 hete kapott jogsit... (de azért vannak olyanok akik 2 hetes jogsival is tudják hogy mit kell tenni, ezt nem sértésnek szántam)
2011. szeptember 26. 17:42
Idézet (Thora_90 @ 2011.09.26. 14:23)
Még mindig nem bírom megérteni, mi a francnak kell 17 évesen jogsi bárkinek is? Szívem szerint törvénybe hoznám, h csak 20 éves kor fölött lehessen elkezdezni a vezetői-engedély tanfolyamot, bár van, akinek annyi idősen sincs sok agya -.-" Vezetéskor am is nagyon kell figyelni, főleg a kanyarokban. Azért sajnálom Evelynt, mert biztosan rossz neki, és remélem, tanul a hibájából!
Egyetértek joe_r!
Egyetértek joe_r!
Én is megszereztem a jogsimat, bár akkor nem 17, hanem 18 voltam, mert 17 évesen kezdtem el. Azóta elmúltam 20, és sokszor kérdezik itthon, hogy miért van jogsim, ha nem használom. Első sorban azért, mert nincsen mit vezetnem sajnos, és itthon néha kell a kocsi. Így úgy vagyok vele, hogy suliba is tömegközlekedéssel járok. A másik meg nekem sincs rutinom, és őszintén szólva, nagyon tartok a balesettől, ha valaki nincs mellettem. Nem is a kanyarokra meg ezekre kell figyelni, hanem a sok ikú bajnok, hogyan és miként szegi meg a kreszt. Mikor kielőztek dupla záróvonalnál, én csak néztem, és azt a kérdést tettem fel magamban, hogy ez, hogy a rákba szerzett jogsit?! És akkor még lehetne sorolni, hogy milyen egyéb fincsi dolgokat művelnek az autósok. Ha nem szegnék meg a kreszt, akkor valószínűleg megcsappanna az autóbalesetek száma is. Attól tartok, hogyha egy pillanatra nem figyelek, valamelyik idióta jön a szemből jön nekem, mert ő akkorát menőzik, hogy ki akar előzni 3-4 autót is, akkor el kell rántanod a kormányt, különben frontálisan ütköztök. Valószínűleg a kiscsaj sem volt rutinos és Isten sem tudja, hogy milyen hibát vétett. Az is lehet, hogy megvette a jogosítványát, mert ilyen is van, és fogalma sincs arról, hogy mi fán is terem azért az autóvezetés. Tény, ezt is gyakorolni kell, én is tudom, csak félek. Nem akarom ott hagyni a fogamat valamelyik autóúton, mert valaki annyira rohan haza, hogy ne maradjon le a Barátok közt 454548745685.-dik részéről. Sajnos az autóvezetés ezzel jár, tisztában kell lenni vele. Előbb vagy utóbb én is be fogok ülni kocsiba, mert most már szinte elengedhetetlen eszköz az ember életében. Ettől függetlenül a kislány nem érdemelte meg, és az egyedüli hibás a drága édesapja, aki elengedte egyedül a gyereket.
2011. szeptember 26. 18:22
Kicsit sajnálom,de azért jobban is odafigyelhetett volna.Majd legközelebb okosabb lesz..
2011. szeptember 26. 19:51
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
sajnálom szegényt, remélem jobban lesz!
Ilyen baleset akár rutinos vezetőkkel is előfordulhat...
2011. szeptember 26. 20:30
Holly Keller!
Én is tudom, mivel jár a jogsi megszerzése
De úgy gondolom, h a mai fiatalok elég agyatlanok, legyen szó bármiről, bár rólad, tudom, h nem ilyen vagy
A félelmedet le fogod győzni, biztos vagyok benne! Bennem is van egy kis félsz, mert valóban sok a szabálytalankodó barom. Nekem is mit mondtak az oktatáson? H addig tartsam be a szabályokat, amíg le nem vizsgázok! Na és utána?
És igen, az apja hibás, de háát ő Gáspár Győzike ugye...
ToTo! De gonosz vagy XD
fashionbébíí! A kérdéseid sorozata között megválaszoltad a kérdésed XD
Én is tudom, mivel jár a jogsi megszerzése
De úgy gondolom, h a mai fiatalok elég agyatlanok, legyen szó bármiről, bár rólad, tudom, h nem ilyen vagy
ToTo! De gonosz vagy XD
fashionbébíí! A kérdéseid sorozata között megválaszoltad a kérdésed XD
2011. szeptember 28. 16:57
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Idézet (Shenayla @ 2011.09.26. 15:33)
hát ez szomorú, sajnálom őt, de azért a szülei is felelőtlenek voltak, hogy engedték 17 évesen egyedül vezetni, persze nem a jogosítványt ellenzem.
ÓÓhh szegény
2012. augusztus 04. 19:20
|
|
henike9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 179901 offline
|
16 éves kortól lehet jogsit szerezni szülői engedéllyel asszem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: