Győzike lánya intenzívre került
2011. szeptember 26. 14:23
Még mindig nem bírom megérteni, mi a francnak kell 17 évesen jogsi bárkinek is? Szívem szerint törvénybe hoznám, h csak 20 éves kor fölött lehessen elkezdezni a vezetői-engedély tanfolyamot, bár van, akinek annyi idősen sincs sok agya -.-" Vezetéskor am is nagyon kell figyelni, főleg a kanyarokban. Azért sajnálom Evelynt, mert biztosan rossz neki, és remélem, tanul a hibájából!
Egyetértek joe_r!
Egyetértek joe_r!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. szeptember 26. 14:40
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Személy szerint én beültem az autóba friss jogsival. Megkaptam szerdán, csütörtökön már beültem és jöttem dolgozni kocsival... de ésszel. Sok múlik azon, hogy vakmerősködik és menősködik valaki vagy tud ésszel közlekedni. Friss jogsi ide, vagy oda... azóta se csináltam semmi balesetet és nem tekeredtem fel semmilyen fára... ez nem feltétlen attól függ, hogy ki ül melletted. Ha tényleg állat ugrott ki elé, akkor meg sajnos lehet, hogy kivédhetetlen volt a dolog.
2011. szeptember 26. 14:42
Juuj szegény...Evike megmondtam, hogy vigyázzá mágádrá vezötés közbe,csájéé!!
2011. szeptember 26. 15:28
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
nem a kedvencem, de sajnálom és jobbulást neki!
2011. szeptember 26. 16:14
nagyon utálom győzikét, de evelin ezen a képen nagyon szép
2011. szeptember 26. 16:14
Pont akkor történek vele a baleset amikor "megszézült"!! Hát de ilyen az élet.
2011. szeptember 26. 16:24
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nem szívlelem őket, de rosszat se kívánnék nekik, úgyhogy jobbuljon Evelin.
2011. szeptember 26. 16:45
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.26. 16:41)
Ha állat ugrott ki elé, akkor az csak az apja lehetett ... 
Nem illett volna ekkorát röhögni, mert elég komoly sérülésről van szó, de esküszöm, ez a beszólás jobban esett, mint egy kupica pálinka!
Evelinnek jobbulást, bár esze pont amennyi látszik. Friss jogsival száguldozni 17 évesen!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.