VV5: Bandi lett a villa szüze
2011. szeptember 26. 17:00
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ennél a srácnál bármelyik jobb lett volna. Nem csípem.
2011. szeptember 26. 17:44
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Lesz elég khmm... könnyű vérű lány a villában, úgyhogy nem sokáig marad szűz.
Zsófika is úgy ment be, mint egy naiv kislány, aztán mire kijött micsoda utcalány lett.
Zsófika is úgy ment be, mint egy naiv kislány, aztán mire kijött micsoda utcalány lett.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. szeptember 26. 17:52
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
rachella: nem hinném, hogy egyik lány is lefeküdne vele. jobbnak gondolják ők magukat, annál, hogy vele összeálljanak. legalábbis szerintem, de kitudja.
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2011. szeptember 26. 17:56
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Idézet (Cintii @ 2011.09.26. 17:52)
rachella: nem hinném, hogy egyik lány is lefeküdne vele. jobbnak gondolják ők magukat, annál, hogy vele összeálljanak. legalábbis szerintem, de kitudja.
Ha sokáig össze lesznek zárva, nem tudom, mikre lesznek képesek. Meg aztán nem lepődnék meg semmin, olyan emberekkel kapcsolatban, akik képesek voltak ebbe a műsorba jelentkezni.
2011. szeptember 26. 18:32
|
|
babybogyo95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 93901 offline
|
Úristen, ennyi hülyét... Egyáltalán melyik idióta találta ki ezt a ValóVilágot???? -.-"""
2011. szeptember 26. 19:04
Eddig ez a legszarabb VV amit láttam.Tele van Üresfejű tuskó pasikkal, meg annyi szilikonnal hogy egy plasztikai sebészet raktárában nincs annyi.Na meg ezek a szűz szellemileg sérültek...jesszusom!Mi lesz még itt?
2011. szeptember 26. 21:25
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Na én tuti nem nézem az idei VV-t egy észlény gyülekezet komolyan mondom hánynom kell tölük!
2011. szeptember 27. 16:06
|
|
Miss Nothingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 26 Azonosító: 161203 offline
|
Sohasem voltam nagy VV rajongó,de a mostani az nagyon szarnak néz ki.
Grat az RTL-eseknek,hogy ilyen "jó" kategóriákat tudnak kitalálni.(tudjátok sztem h ez irónia volt xd)
Grat az RTL-eseknek,hogy ilyen "jó" kategóriákat tudnak kitalálni.(tudjátok sztem h ez irónia volt xd)
2011. szeptember 27. 16:54
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Amugy láttam énis a Való Világban 
De azért nem kellene olyat reklámoznia hogy szűz://tiszta szánalom://:D
De azért nem kellene olyat reklámoznia hogy szűz://tiszta szánalom://:D
2011. szeptember 27. 18:35
Szerintem más kategóriák kellenek: kanibál, vegetáriánus, szocphiopata, fegyvermániás, skizó és még sorolhatnám, mindenkit bázárnánk egy-egy ketrecbe reggel kiengednék öket az arénába, ahol egy pisztoly lenne egy golyóval, és aki elkapja lelő valakit, és ezt holnap folytatódna, ha minden nap a vega nyernek, akkor valószínűleg éhen halna és meglehetne tartani a nyereményt. (Nem vagyok barom, csak hülyéskedek, egyáltalán nem ilyen vagyok)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.