Sinead Burgess ausztrál énekesnő ingyen letölthető dalokkal kedveskedett rajongóinak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ingyen dalok Sinead Burgesstől
2011. szeptember 26. 16:26
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
kedves tőle.nagyon nagyon nagyon
2011. szeptember 26. 17:27
Drága EVEVEV
Ha ilyen könnyen kijössz a sodrodból, ráadásul virtuálisan, mi a helyzet a valós életben? Xanax-ot szedsz?!
Egy ártatlan kérdésből nem kell tragédiát csinálni. Csupán annyit kérdeztem, hogy ki a csaj. Mit kell róla tudni...
Ha ilyen könnyen kijössz a sodrodból, ráadásul virtuálisan, mi a helyzet a valós életben? Xanax-ot szedsz?!
Egy ártatlan kérdésből nem kell tragédiát csinálni. Csupán annyit kérdeztem, hogy ki a csaj. Mit kell róla tudni...
2011. szeptember 26. 20:26
|
|
EVEVEVvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.29. Hozzászólás: 382 Csatolások: 2 Azonosító: 94487 offline
|
Kedves Norah!
Ne haragudj, ha megbántottalak, de csak azért írtam azt, amit, mert egyszerűen nem értem, miért írnak egyesek (köztük te is) olyat, hogy "Ki ez a csaj!", ha egyszer azért van a sztároknak adatlapjuk, hogy azt megtudják. Szóval bocs, de szerintem az ilyen kérdések teljesen értelmetlenek. Mintha váalszt várna az ember olyasmire, amit egy kis olvasással rögtön ki lehet deríteni.
Mégegyszer bocsi!
Ne haragudj, ha megbántottalak, de csak azért írtam azt, amit, mert egyszerűen nem értem, miért írnak egyesek (köztük te is) olyat, hogy "Ki ez a csaj!", ha egyszer azért van a sztároknak adatlapjuk, hogy azt megtudják. Szóval bocs, de szerintem az ilyen kérdések teljesen értelmetlenek. Mintha váalszt várna az ember olyasmire, amit egy kis olvasással rögtön ki lehet deríteni.
Mégegyszer bocsi!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: