Zac Efron nemcsak színészi és zenei tehetségéről híres, hanem arról is, hogy számára a család jelenti az egész világot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zac Efron: „Hiányzik a kisöcsém”
2011. szeptember 25. 19:52
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
2011. szeptember 25. 20:14
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Zac olyan édi és kedves.
Alig várom már az új filmjét!
2011. szeptember 25. 20:14
Annyira nem vonzó ez az ember. Ez a megjegyzés nem éppen kapcsolódik a cikkhez, de a képet nézegetvén csak-csak ez jutott eszembe.
2011. szeptember 25. 20:33
Sose szerettem,mint úgy mond ember,mindig olyan nagyképűnek láttam,de mostanra viszont tévedtem,és rájöttem,hogy méhis van valami Zac Efronban.Jó színész azt nem tagadom,mert szinte a létező összes filmjét láttam neki és nem bántam meg,mert utána volt mit mesélnem mindenkinek.Megbecsülöm,mert ténylegesen szereti a csládját,és a testvéreit.Nagyon kedves dolog tőle.
2011. szeptember 25. 20:37
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Én az utóbbi időben nagyon megkedveltem Zacet, de nem a külseje vagy egyéb ilyen dolog miatt. Ha nem a tehetséges és az egyéniségi, belsője miatt. Nagyon rendes egy srác és az új filmjét nagyon várom.
2011. szeptember 25. 21:33
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Én is sokat veszekszek a nővéremmel,de a találkozás pillanatát nagyon várom,utána megint kínozzuk egymást
De a tesóknál már csak így megy 
Zac még csak pár szerepet kapott,nem rossz színész,de van mit tanulnia még...Hajrá!Kíváncsi vagyok a filmre
Zac még csak pár szerepet kapott,nem rossz színész,de van mit tanulnia még...Hajrá!Kíváncsi vagyok a filmre
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: