Rihanna szereti fogdosni magát
2011. szeptember 25. 18:39
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nekem ez már sok.rihanna régóta nincs a kedvenceim között,többek között az ilyen viselkedése miatt(meg persze más miatt is,amit most nem részletezek,mivel a cikkhez akarok hozzászólni).
szerintem ez nem valami jó magatartás,bárkiről legyen szó,ezt akkor is megjegyzem.ha kedvencem az illető híresség,ha nem,nem vagyok kiváncsi arra,hogy mit csinál a szobájában,amikor egyedül van.
szerintem ez nem valami jó magatartás,bárkiről legyen szó,ezt akkor is megjegyzem.ha kedvencem az illető híresség,ha nem,nem vagyok kiváncsi arra,hogy mit csinál a szobájában,amikor egyedül van.
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2011. szeptember 25. 18:43
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Ez gyomorforgató. Persze csinálhatja nyugodtan, ő teste, de nem egy telt házas koncerten, főleg, ahol 10 éves gyerekek ülnek!
2011. szeptember 25. 18:48
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
ez a nő egyre hülyébb..
2011. szeptember 25. 18:51
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Szánalmas, hogy ilyen dolgokkal kell felhívnia magára a figyelmet.
A tehetség ma már tényleg nem elég? Botrányok és feltűnési viszketegség kell ahhoz, hogy valakiről beszéljenek?
A tehetség ma már tényleg nem elég? Botrányok és feltűnési viszketegség kell ahhoz, hogy valakiről beszéljenek?
2011. szeptember 25. 18:56
Idézet (rachella @ 2011.09.25. 18:51)
Szánalmas, hogy ilyen dolgokkal kell felhívnia magára a figyelmet.

Hát, ha már tehetsége nincs..
2011. szeptember 25. 19:02
|
|
Catiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 146321 offline
|
Én csak azt nem értem, hogy ezen miért vagytok megdöbbenve. Már elég régóta szinte csak a szexualitásra épülnek a videoklipjei, a fellépései, a dalszövegei stb. Alig látok róla olyan képet amin rendes ruhában van. És eddig is elég - nem sértésnek szánom de - r*bancosan viselkedett. Manapság ezzel adják el a dalokat. És nem ő az egyetlen...Katy Perry, Nicki Minaj, Beyonce, Shakira, Nicole Sherzinger és még sokan mások is ebben a cipőben járnak. Sőt még Gaga is, a maga fura módján.
2011. szeptember 25. 19:02
Látszik hogy nagyon meg van elégedve magával.
És egyáltalán nem szégyenlős.
És egyáltalán nem szégyenlős.
2011. szeptember 25. 19:07
Ő dolga, ezért még nem kell mindenkinek leszólnia -.-"
2011. szeptember 25. 19:08
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nem meglepő. Ha már a hangjával és 'tehetségével' nem kerül ki a címlapokra, valamivel ki kell. Nem lehet, hogy ez valami verseny a manapság magamutogató énekesek között? Ki merészel többet a szinpadon. Sajnálom azokat a szülőket, akiknek a gyerekei helyeslik a dolgot, és tolerálják az 'énekesnő' szex körül forgó videóklipjeit, számait valamint felháborító tetteit.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.