Az Elektra sztárja kislánynak örülne leginkább – árulta el Ellen DeGeneres show-jában a minap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Garner kislányt szeretne
2011. szeptember 25. 12:37
2011. szeptember 25. 12:42
A Rosemarie és Frankie szép nevek. Remélem, nem valami földönkívüli nevet választanak neki
2011. szeptember 25. 13:20
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Szerintem nem az a lényeg, hogy fiú vagy lány lesz. Az a fő, hogy egészségesen jöjjön a világra. De furcsállom, hogy két lány után megint lányt akar. Általában ilyenkor fiút szeretnének. Na de akkor sem számít, mert bármi lesz is ők ugyanúgy fogják szeretni.
2011. szeptember 25. 13:24
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem teljesen mindegy a neme,az a lényeg,hogy a pici egézséges legyen 
a nevek nekem tetszenek,remélhetőleg azért normális nevet kap a gyerekük,nem pedig olyat,amiből az lenne a világon az első
a nevek nekem tetszenek,remélhetőleg azért normális nevet kap a gyerekük,nem pedig olyat,amiből az lenne a világon az első
2011. szeptember 25. 16:54
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
az legyen inkább a lényeg, h egésséges legyen...
2011. szeptember 25. 19:09
Idézet (Hailie95 @ 2011.09.25. 13:10)
dejó,h ezt se tudtam,h Bennel együtt vannak és még gyerekük is van
pedig szeretem Ben-t meg hát a közös filmjük is jó. 
2005 decemberében született meg az első kislányuk, Violet. Az már elég régen volt pedig. Mindenesetre én mondjuk most örülnék egy kisfiúnak, bár való igaz, az a lényeg, hogy egészséges legyen a kisbaba, de nem lenne rossz látni, ahogyan Jenn egy kisfiút próbál nevelni. A nevek pedig fantasztikusak, nekem nagyon tetszenek.
2011. szeptember 25. 19:40
|
|
Boszorka666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.12. Hozzászólás: 173 Csatolások: 41 Azonosító: 71433 offline
|
Szerintem is mindegy a baba neme, az a lényeg, hogy egészséges legyen!!! Sok boldogságot Jenniferéknek!
2011. szeptember 26. 16:44
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Én azért most már örülnék, ha lenne egy kisfiú is. Biztos vele is megbirkóznának, mint a lányokkal is, de az a lényeg, hogy egészséges legyen, a többi már csak apróság.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: