ha nem gagáról lenne szó,aki nagyon unszimpatikus számomra,hanem valamelyik kedvencemről,akkor is ezt mondanám:egy összecsapott semmi lesz,ilyen rövid idő alatt nem lehet igényes lemezt összehozni.a jó munkához idő kell,ez tény,bárki bármit mond.
gaga mostanában szinte nem is alszik,minden héten van vagy új klip,vagy ruhakollekció,stb..nem értem,hogy ez most mire jó.legalább csináljon valami olyat,ami nem kelt botrány és nem a feltűnési viszketegségét igazolja.
Lady Gaga máris új lemezén dolgozik
2011. szeptember 25. 13:57
Nem tudom miért kell ilyen hamar új albumot készíteni még a turnéját el sem kezdte de már megjelenik a lemez.
Nem bír magával el a nő, de hát csak saját magát rontja el így mert csak összecsapott munka lesz az egész ahogy a Born This Way is.
Ami igen rossz album lett.
De ha ő még egy olyat akar, hát csak csinálja.
Nem bír magával el a nő, de hát csak saját magát rontja el így mert csak összecsapott munka lesz az egész ahogy a Born This Way is.
Ami igen rossz album lett.
De ha ő még egy olyat akar, hát csak csinálja.
2011. szeptember 25. 13:59
Én valahogy jobban várom Florence Welch albumát... LOL
2011. szeptember 25. 14:01
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szerintem se kéne még új lemez, inkább csinálna még klipeket ehhez a lemezhez, igazából eddig egyik Born This Way klip se jött be, úgyhogy jó lenne egy rendes klip, amit végre nem ők rendeznek. Lassan Gaga már olyan tempóban halad mint Rihanna, pedig régen sokkal jobb volt. A klipek nagyon jók voltak és nem volt szükség azonnal új kislemezre, Telephone Bad Romance között is sok idő volt, mégis jobban megéri várni, mint, hogy ez legyen ami most van. Tényleg minden úgy el van kapkodva, a kislemezeket csak dobálták ki egymás után, rosszabbnál rosszabb klipekkel kb. havonta. Ez szerintem főleg azért van, mert nem számítottak arra, hogy a második kislemez, a Judas ekkorát fog bukni, és akkor rögtön jött a The Edge of Glory meg Yoü and I ..nem túl jó klipekkel. Szerintem most kéne egy nagyobb szünet és ősz végén, tél elején a Scheiße kislemez valami ütős klippel, és végre egy profi rendezővel, mert a Scheiße már szerintem 100%, hogy az új kislemez. Aztán a Marry The Night-ot még biztos kiadják, én örülök neki, mert az egyik legnagyobb kedvencem. A Bloody Mary mondjuk még kéne klipnek, de azt mondta már csak kettő lesz. Annak jobban örülnék ha újrakiadná a lemezt, mint a Fame-et vagy pedig jazzalbum lenne. Amúgy a Born This Way azért elég sikeres lett, nem hiszem, hogy amiatt sietnének, Amerikába ez lett az első albuma ami első lett, meg kb. mindenhol máshol első lett. De ha már új lemez akkor kéne valami változás, mert szerintem elég rossz az ami most van. Jobb ötlet lenne, ha még nem jönne új lemez, max újrakiadás, de az új számokra azért kíváncsi vagyok nagyon, lehetne több ballada, meg valami jó szám végre első kislemeznek, mert a Born This Way szám nem volt túl erős. Jó lenne ha Gaga újra olyan lenne majd mint régebben.
Amúgy tényleg idő kell egy jó albumhoz, de a dalok nagyrésze már valószínűleg készen van, és amúgy is folyamatosan ezen dolgozik.
Amúgy tényleg idő kell egy jó albumhoz, de a dalok nagyrésze már valószínűleg készen van, és amúgy is folyamatosan ezen dolgozik.
2011. szeptember 25. 14:09
Gyors munka=Pocsék eredmény
De mit is vártunk tőle? Egyszerűen nem képes nyugton maradni
Ha összecsapott munkát akar csak tessék,de ne csodálkozzon ha nem sokaknak nyeri majd el a tetszését.A jó dalhoz idő kell.
De mit is vártunk tőle? Egyszerűen nem képes nyugton maradni
Ha összecsapott munkát akar csak tessék,de ne csodálkozzon ha nem sokaknak nyeri majd el a tetszését.A jó dalhoz idő kell.
2011. szeptember 25. 14:10
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Nem okos dolog ennyi klipet csinálni ilyen rövid idő alatt, de hát ő tudja. Szerintem a Born This Way album nem lett az igazi, sőt... Azért bízom benne, hátha látunk még 'normális' Gaga klippeket...
2011. szeptember 25. 14:23
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Ez jó lesz! biztos megveszem!
2011. szeptember 25. 16:34
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Hú, de várom már az új klipet!
Az album miatt is izgatott vagyok! Én azok kevesek közé tartozok, akiknek baromira bejött a Born This Way - és semmi kivetnivalót sem találtam benne. Szóval a következő is tutira jó lesz!
2011. szeptember 25. 17:16
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Kicsit gyors ez a tempó...
Pihennie kellene, mert egy zavaros trutyiban ül most Gaga annyira érthetetlenek egyes lépései. Viszont egy karácsonyi jazz albumnak tudnék örülni, de annak se idén.
Pihennie kellene, mert egy zavaros trutyiban ül most Gaga annyira érthetetlenek egyes lépései. Viszont egy karácsonyi jazz albumnak tudnék örülni, de annak se idén.
2011. szeptember 25. 19:46
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Lady Gaga nagyon belehúzott...O.o"
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

1 felhasználónak tetszik: