Az extravagáns énekesnő következő albuma hamarabb érkezik, mint gondolnánk. Gaga már dolgozik az új lemezen, melyre nem is kell olyan sokat várni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga máris új lemezén dolgozik
2011. szeptember 25. 10:09
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
nagyon várom biztos jó lesz!!!
2011. szeptember 25. 10:43
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
De jóóóóó, már nagyon várok mindent!!!!
)
2011. szeptember 25. 10:49
Nem tudom,hogy okos ötlet-e ilyen hamar új albumot csinálni.A turnénak viszont nagyon örülök... 
Ha pedig már új klipp akkor szerintem a Hair lenne nagyon jó
Ha pedig már új klipp akkor szerintem a Hair lenne nagyon jó
2011. szeptember 25. 10:50
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Remélem jó lesz. Örülnék ha ez egy olyan Fame Monster típusú lemez lenne. az volt eddig a legjobb Gaga album (szerintem).
Annak meg örülök, hogy a marry the night-nak lesz klippje, mert egyik kedvencem. A másik remélem a scheisse lesz, de a bloody mary-nek is örülnék. <3
1 felhasználónak tetszik:
Cannibal3
2011. szeptember 25. 11:04
Megint összecsapott album lesz... nem jó hogy ilyen rövid időket dolgozik velük. A jazz album viszont jó ötlet lenne, de nem lenne népszerű a mai fiatalok körében.
2011. szeptember 25. 11:05
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Szerintem sem lenne túl okos dolog, ha ilyen hamar jönne a következő! Főleg, h az albumom több olyan szám is van amit sajnálni fogok, h nem jelent meg kis lemezként!
De az is lehet, h csak a karácsonyi jazz lemezről van szó, arról meg nem hiszem, h lesznek klippek!
De az is lehet, h csak a karácsonyi jazz lemezről van szó, arról meg nem hiszem, h lesznek klippek!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.