Zac: „Vanessa legyen boldog”
2011. szeptember 24. 21:59
hát..szerintem annyira nem is illettek össze..meg mostmár külön életet élnek és kész, vége, pont.
2011. szeptember 24. 22:05
Én még mindig sajnálom hogy szakítottak.. olyanok voltak mint Rómeó és Júlia..mint Troy és Gabriella. Tökéletes.
2011. szeptember 24. 22:11
|
|
sz.regi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 149498 offline
|
sztem is tökéletesek oltak de még nincs késő hogy újra összejöjjenek =)) mert volt már rá példa hogy vkiik újra összejöttek még ők is megtehetik =)) rem meg is teszik
D
2011. szeptember 24. 22:29
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
szerintem még talán 1-2 évig külön lesznek.. vagy talán tovább.. de aztán úgyis egymás mellett találják meg véglegesen a boldogságot 
túl fiatalok voltak amikor összejöttek.. és szerintem az nem gond, ha egy kicsit külön vannak és megtapasztalják, h milyen egy másik emberrel együtt lenni.. hiszen csak így tudhatják meg, h ők valójában összetartoznak
♥ Zanessa
túl fiatalok voltak amikor összejöttek.. és szerintem az nem gond, ha egy kicsit külön vannak és megtapasztalják, h milyen egy másik emberrel együtt lenni.. hiszen csak így tudhatják meg, h ők valójában összetartoznak
2011. szeptember 25. 07:53
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Szerintem igenis szép párost alkottak. Nessa nagyon szép lány és Zac meg helyes pasi. Én most meg merném kockáztatni, hogy kimondjam: összejönnek újból a jövőben.
2011. szeptember 25. 10:27
|
|
SummerButterflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 157566 offline
|
Sok boldogságot Nessának!
Zacnek pedig tényleg igaza van.
Zacnek pedig tényleg igaza van.
2011. szeptember 25. 10:48
Ez kedves volt Zac-től.
Olyan kár hogy vége van Zanessa-nak
Én nagyon szerettem őket.Mindenesetre,ne csak Nessa,de Zac is legyen boldog!
Olyan kár hogy vége van Zanessa-nak
Én nagyon szerettem őket.Mindenesetre,ne csak Nessa,de Zac is legyen boldog!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: