Az egyre sikeresebb brit duó, a Hurts énekese, Theo Hutchcraft a műsorvezető és modell Alexa Chunggal randizik, miután a lány szakított a barátjával, Alex Turnerrel.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Hurts énekese Alexa Chunggal randizik
2011. szeptember 24. 18:57
Hogy ha nem csak baráti találkozgatásokról van szó, hanem tényleg komolyabb a helyzet, akkor kívánom nekik, hogy tartson sokáig és persze azt is, hogy legyenek együtt boldogok.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. szeptember 24. 18:59
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Hát nem tudom. Ahhoz képest, hogy Alex nekem álompasi, Theo annyira nem jön be (ne ölj meg, szavy!
)...
2011. szeptember 24. 19:04
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (EszterLondon @ 2011.09.24. 18:59)
Hát nem tudom. Ahhoz képest, hogy Alex nekem álompasi, Theo annyira nem jön be (ne ölj meg, szavy!
)... 
Ugyanmár.
Egyébként örülök ennek a hírnek, még ha csak talánra mondják az egészet. Belefutottam pár oldalba, ahol azt beszélgetik, hogy Theo meleg. De nekem ilyesmi még csak meg sem fordult a fejemben.
2011. szeptember 24. 19:09
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
éérdekes... 
(bár én is EszterLondonnal értek egyet khm Alex.. :3)
(bár én is EszterLondonnal értek egyet khm Alex.. :3)
2011. szeptember 24. 19:10
Idézet (szavy @ 2011.09.24. 19:04)
Belefutottam pár oldalba, ahol azt beszélgetik, hogy Theo meleg. De nekem ilyesmi még csak meg sem fordult a fejemben. 
Manapság elég gyakori, hogy ilyen hírek kapnak szárnyra olyan sztárokkal kapcsolatban, akiknek nincsen partnere. Csak nem értem, hogy miért kell mindig rögtön erre gondolni. Teljesen normális magyarázat is létezik arra, hogy ha valaki egyedülálló.
2011. szeptember 24. 21:32
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
Mit keres egy manchesteri fiú New Yorkban?!
Csak otthon ne hagyj az akcentusát!
Ha igaz, hajrá Theo, ha nem, akkor...
Nem egy tipikus szépfiú, tény, de pont így jó, hogy egyedi. Mellesleg az öltönnyel (kivéve az üzletemberek és politikusok) engem le lehet venni a lábamról.
Köszi, szavy, miattad találtam rájuk. Drágaságok Adammel együtt.
Csak otthon ne hagyj az akcentusát!
Ha igaz, hajrá Theo, ha nem, akkor...
Nem egy tipikus szépfiú, tény, de pont így jó, hogy egyedi. Mellesleg az öltönnyel (kivéve az üzletemberek és politikusok) engem le lehet venni a lábamról.
Köszi, szavy, miattad találtam rájuk. Drágaságok Adammel együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.