VV5: Seherezádé pasija bosszút forral
2011. szeptember 25. 09:21
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
mik lesznek még itt xD
2011. szeptember 25. 09:25
Ugyan már.Nem lehet ennyire hülye ez a Claudio se.Várni fog rá? Ja,és Seri meg majd ezek után nem is fog totál bepasizni bent,mi?
2011. szeptember 25. 23:37
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát nem tudom bár szerintem gergő biztos elküldené melegebb éghajaltra ha meg tudná mint mondott seherezádé .
2011. szeptember 26. 11:50
Nekem ez a vv nagyon meg van rendezve nem vezetik észre hogy lassan mindenki szerelmes mindenkibe elég fárasztó.
2011. szeptember 30. 19:38
|
|
milkywayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 134 Csatolások: 46 Azonosító: 160949 offline
|
Ezt nem csak a blikknek "írta". Konkrétan fórumot nyitott a Seherezádéról és ott oszt meg mindenféle publikus képet a csajról, meg hasonlók ,oké-oké elhiszem ,hogy marha dühös ,hogy összeszűri a kis (bocsánat) ribi mindenkivel azt a bizonyos levet, de saját magát alázza porig ,hogy ennyire mélyre süllyed. Egyébként jól tette ,hogy már végre kidobta Vivikét.
2011. október 01. 17:23
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
csak nekem tűnik fel hogy mekkora baromság?? Jajj, hirtelen mekkora sztár lett, mert bekerült a VV-be. Régen meg az emberek azt sem tudták,hogy ki ez.. (én sem tudtam)
2011. október 02. 13:27
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
megértem a pasit,mert sehi egy kissé(nagyon)szemét volt.És nem csak a fiút,hanem Veronikát is.Eddig úgy volt,hogy Gergő Veronika pasia,de gergő annyira elszállt magától,hogy"megcsalta"az állítólagos barátnőét a kis seherezáéval.És aki úgy viselkedik mint sehi az számítson megvetésre,utálatra,gyűlöletre,érzéketlenkedésre,sértegetésre,undokoskodásra,lebecsülésre,"utszárarakásra" és mellesleg,ha Gergő tudomást szerez arról,hogy sehi-nek barátja van azonnal kirúgja és visszaakarja fogadni veronikát aki már nem fog visszamenni,amiért összeszűrte a levet sehi-vel.Úgyhogy gratula,hogy ezt a kapcsolatot is tönkrevágtad.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: