Lady Gaga újra sellőbőrbe bújt
2011. szeptember 25. 17:44
itsmedemz: miért ne ő írná? attól,hogy nem tud németül írhat németül,én sem tanulok angolul,mégis szoktam angolul írni:D Amúgy nekem eddig ez a videó tetszik a legjobban,meg a menyasszonyos
2011. szeptember 25. 17:46
zavodni: inkább el sem mondom,hogy Andersen milyen kinézetet képzelt a kis hableánynak,az egy dolog,hogy disney szerint szép vörös haja van:D
2011. szeptember 25. 19:38
|
ShikiSenriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 161191 offline
|
Jézusom... szerintem Lady gaga kicsit tulzásba viszi azt h középpontban legyen..
2011. szeptember 26. 11:06
Sokan írtak hogy a tehetségével is híres lenne ezzel teljesen egyetértek nem értem miért extrémnek lenni .
2011. november 03. 00:38
|
FuckerGagaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 163180 offline
|
Énszerintem egy sztárnak nem kell unalmasnak lenni. Mondjuk már nagyon sok sztárutánozza ugyanazt és ugyanazt.Az ilyen kis trendi csinos ártatlan vagyok meg minden....De egy ilyen sztárban pl mint Lady Gaga őt soha nem lehet megunni,mert mindig valami újjal áll elő!
és én ezt nagyon tisztelem és ezért szeretem Gaga-át.
és én ezt nagyon tisztelem és ezért szeretem Gaga-át.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: