Csütörtökön megjelent David Fincher új filmjének második trailere, ami több eseményt tartalmaz, mint a júniusi elődje. A film decemberben kerül mozikba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent A tetovált lány második trailere
2011. szeptember 24. 12:02
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Szeretem Fincher munkáit, de most megvetem amiért remake-et készített. Biztos nem lesz rossz, de a svéd verziót meg sem fogja közelíteni.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. szeptember 24. 12:15
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nem vagyok meghatva. A színészeket kedvelem és kíváncsiságból is meg fogom nézni a filmet de alapból nem rakom magasra a mércét.
tya04
2011. szeptember 24. 12:49
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Elody @ 2011.09.24. 12:20)
ajj...ezt az unszimpatikus celebet:/
Celeb? Hol? Ebben a filmben színészek szerepelnek, nem holmi youtube-os meg Diznis sztárok. Vagy a rendezőre gondoltál?
tya04
2011. szeptember 24. 12:57
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
Rooney Mara átváltozása azért nem semmi:O:O:O a svéd trilógia nagyon jó kíváncsi vagyok erre is:))
2011. szeptember 24. 15:39
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Szerintem a svéd trilógia remek feldolgozása volt a könyveknek, amiket én alapból nagyon szeretek, izgalmasak és érdekesek, Noomi Rapace pedig számomra örökre a tökéletes Lisbeth Salander. Imádom Finchert, de szintúgy rossz ötletnek tartom az egészet, teljes másolata a svéd verziónak és jellegtelen. Hiányzik belőle az a tűz, ami Rapace szemében égett és az, amelyet a Fight Club alatt éreztem Finchertől. Kíváncsiságból azonban meg fogom nézni, de nem fűzök hozzá sok reményt.
2011. szeptember 24. 22:10
úúúúúúristen!!! imádom ezt a filmet..legalábbis a svéd változatot! de kíváncsi leszek a David Fincher félére is, elvégre jó filmeket rendez, (a Social Network is nagyon tetszett), nameg Daniel Craig szerepel benne..hát nagyon várom!!
2011. szeptember 25. 18:56
na jó,nem azt mondom hogy félelmetes csak elég erőszakos
2011. szeptember 26. 02:58
|
|
HeySiennaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.02. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 150471 offline
|
izgatottan várom. olvastam a könyvet és láttam a svéd verziót. bizony nagy feladat a regény adoptációja, és azok az ismerőseim, akik látták a filmet, ellenben nem olvasták a könyvet sokszor nem értették mi a helyzet..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.