Nagy Feró: „Az X-Faktort Wolf Kati nyerte”
2011. szeptember 24. 16:28
|
|
Yorikovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 152849 offline
|
Én utálom Wolf Katit.Nem értem hogy hogy juthatott addig ameddig,mert lehet jó hangja van de abban a mezőnyben nem neki volt legjobb.Mondjuk nekem a hangja sem jön be...
2011. szeptember 24. 18:19
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Igaza van, bár én nem bírom Wolf Katit, mert ugyan jó hangja van, ezt elismerem, de van benne valami, ami ellenszenvessé teszi (ez az én véleményem, lehet egyetérteni, meg nem
) de azért Vastag Csaba és Veca is elég sokat nyertek ezen, de Kati az abszolút győztes...
2011. szeptember 24. 18:40
|
|
Jessalyn D Aubigneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 159699 offline
|
Nekem Nikolas nyert
2011. szeptember 24. 19:12
|
|
paticicuskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 158762 offline
|
teljesen egyetértek
2011. szeptember 25. 08:37
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Én nagyon szeretem Katit, és részemről is neki kellett volna megnyernie a versenyt. El kell ismernem, eleinte valamiért unszimpatikus volt számomra, de mostanság nagyon megkedveltem.
2011. szeptember 25. 16:34
|
|
doctor whoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 156904 offline
|
A KATI kellett volna nyerjen
2011. szeptember 25. 16:47
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Én Norbira számítottam volna vagy Katira.
Norbira azért,mert egyedi hanggal rendelkezik,ami nem a tucat kategóriába sorolható.Sajnálom,hogy egy olyan ember nyerte meg,akinek a hangja hasonló a testvére hangjához,vagy akivel "párbajozott".Vagy a mostani széria is tele van ilyen tucathangú emberekkel...sajnos... :S
Kati karrierrje már gyermekkorában elkezdődött.Nem értem,hogy ott miért állt meg ennyire,hogy mág hallani sem hallottam róla...Ő indult az eurovízión is,ami tényleg tehetséges embereknek van.Ilyenkor kérdezném:hol van ilyenkor a kedves x-faktor nyertese?
De jó ez így,hogy így alakult.
Egyébként Norbiról,Katiról és Vastag Tomiról hallottam,hogy folytatta azt,amit elkezdett...Csabikáról nem nagyon.Ja de,most forgat valami videó klipet.Hm.Nos ez már lassan egy éve volt,és ő nem lépett semmit....
Ezzel szemben ez a három tehetséges ember....
Ennyi a véleményem.
Norbira azért,mert egyedi hanggal rendelkezik,ami nem a tucat kategóriába sorolható.Sajnálom,hogy egy olyan ember nyerte meg,akinek a hangja hasonló a testvére hangjához,vagy akivel "párbajozott".Vagy a mostani széria is tele van ilyen tucathangú emberekkel...sajnos... :S
Kati karrierrje már gyermekkorában elkezdődött.Nem értem,hogy ott miért állt meg ennyire,hogy mág hallani sem hallottam róla...Ő indult az eurovízión is,ami tényleg tehetséges embereknek van.Ilyenkor kérdezném:hol van ilyenkor a kedves x-faktor nyertese?
De jó ez így,hogy így alakult.
Egyébként Norbiról,Katiról és Vastag Tomiról hallottam,hogy folytatta azt,amit elkezdett...Csabikáról nem nagyon.Ja de,most forgat valami videó klipet.Hm.Nos ez már lassan egy éve volt,és ő nem lépett semmit....
Ezzel szemben ez a három tehetséges ember....
Ennyi a véleményem.
2011. szeptember 25. 18:19
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát én is katira vagy nikolas vagy veca de a vastag fiúka nyeret >_>.
2011. szeptember 26. 12:04
Igaza van nem csabinak kellet volna nyernie mert jó képű ..
2011. szeptember 26. 18:48
|
|
Epcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 160228 offline
|
Csabi nemhiszem h CSAK azért nyert mert jóképű. Nekem Nikolasszal, és Csabival sincs semmi bajom. Mind2 nagyon tehetséges, és jó előadó. Sztem nem ebben a felállásban kellett volna lennie az utolsó párbajnak :S
2011. október 09. 22:30
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Igaza van Nagy Ferónak.Wolf Kati az X faktor igazi győztese.Kati lett a legsikresebb.Hiszen fellépet az Eurovízión és már a második dalát játszák a rádiók.Míg Vastag Csaba csak a celebkedésből él.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.