Vastag Csaba összetörte barátnője szívét, aki ezért az erkélyről dobálta ki az énekes ruháit. Röviden erről szól a fiú következő klipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vastag Csaba már tudja
2011. szeptember 23. 17:46
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
gitano ezt már megvalósította egyszer...
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. szeptember 23. 18:08
hát nem nagyon köt le a csabika XD
thunderbird
2011. szeptember 23. 18:24
már nagyon várom, a szám nagyon jó, és Csabi biztos fogja hozni a szokásos nagyszerű formáját
tehát sok sikert Csabi
2011. szeptember 23. 18:28
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Miért van az, hogy az X-Faktor alatt szinte mindenki istenítette őt, de mióta nyert már többségében "utálom, kit érdekel?" szintű hozzászólásokat lehet olvasni a róla szóló cikkekkel kapcsolatban? Ez az irigység vagy csak ennyire taszító a népszerűség?
Én kíváncsian várom a klipet. Kicsit nekem is csalódás volt a műsor után Csabi, mert a legtöbb száma tipikusan tucatdal, de a tesójával közös dal megtörte a jeget. Azt imádtam. Én még mindig nagyon szeretem. Remélem sikerül megtalálnia a tökéletes egyensúlyt a saját egyénisége és a rajongók elvárása között. Bár én úgy vagyok vele, hogy inkább csak a saját egyénisége legyen a meghatározó, mert az igazán Csabis és akkor tényleg imádom. Nagyon örülnék, ha ez a dal és klip ilyen lenne.
Én kíváncsian várom a klipet. Kicsit nekem is csalódás volt a műsor után Csabi, mert a legtöbb száma tipikusan tucatdal, de a tesójával közös dal megtörte a jeget. Azt imádtam. Én még mindig nagyon szeretem. Remélem sikerül megtalálnia a tökéletes egyensúlyt a saját egyénisége és a rajongók elvárása között. Bár én úgy vagyok vele, hogy inkább csak a saját egyénisége legyen a meghatározó, mert az igazán Csabis és akkor tényleg imádom. Nagyon örülnék, ha ez a dal és klip ilyen lenne.
2011. szeptember 23. 18:37
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Nemértem, h miért izéltek, h Csabi szar me gminden jolvan at még elfogadom,h vki aszondja,h neki nem szimpatikus, de véleményem szerint azt nem mondhatja sneki,h tehetségtelen különben az x faktort sem ynerte volna meg és sziirtesi nem őt váalsztota volna a madách szinházban a főszereplő. fáraó szerepére.
ennyire irigynek nemkéne lenni. vki tehetséges vmibne és akk máris szekálni kell.. -.- nah mind1 mindenesetre én már naon várom végig követtem az egészet mert csabi tomi hivatalos odllán meg a zene.hu-n is aták,h épp mik történnek a forgatáson. és szerintem a klipp vmi rohadjó lesz és a szám is az
már anon váromm. (am aszondta csbai,h már jövhétre vszinüleg kséz is lesz)
)
House Of Wax
2011. szeptember 23. 18:41
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Kíváncsi leszek a klippre
az olvasottak alapján . Persze a szám is nagyon izgat hoznak ki belőle, h mit
2011. szeptember 23. 18:48
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Már várom a klipet.
2011. szeptember 23. 18:58
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
hát kíváncsi vagyok rá
2011. szeptember 23. 18:59
Mindig is szerettem az X-Faktorban is,szerintem nagyon jó hangja van.És a tesójával való közös daluk pedig tényleg fantasztikus lesz,erre a számra pedig nagyon kíváncsi leszek,a klipre és a dalra is.Remélem nem rossz...én bízok benne.És sok sikert Csabi!!!
2011. szeptember 23. 19:03
|
|
Mon.Harley ღ♥ღ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 802 Azonosító: 159358 offline
|
Hát én már baromira várom, hogy megnézhessem!!!
) Imádom Csabit, tényleg nagyon kíváncsi vagyok erre a legelső klippre!!
De egyet tudok már előre: Azt, hogy biztosan SZUPERjóra sikerült!!
)) Mon. =))
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.
Megkérdezték Regé-Jean Page-t, hogy visszatérne-e A Bridgerton családba - mutatjuk a válaszát
Megkérdezték Regé-Jean Page-t, hogy visszatérne-e A Bridgerton családba - mutatjuk a válaszát
Sokan szeretnék viszontlátni a karaktert.
Első gyermekükkel várandós Sebastian Stan barátnője
Első gyermekükkel várandós Sebastian Stan barátnője
Egyelőre nem lehet tudni, milyen nemű a baba.