Megérkezett az énekesnő új száma, amely a We Found Love címet viseli és a hamarosan érkező lemezen kap helyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Rihanna új dala
2011. szeptember 23. 16:39
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nem lett annyira jó...
2011. szeptember 23. 16:42
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nagyon jó lett!!!
2011. szeptember 23. 16:43
Így első hallás után egész fülbemászó dalocska. Kicsit sok az autotune + a dubstep, de nem rossz. Hasonlóan kiváló albumot várok tőle, mint a Loud volt.
Elmegy, de kicsit unalmas. Bár lehet, hogy később megtetszik.
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Most mondjam azt, hogy nem is számítottam másra? Előre mondtam, hogy tipikus rádió-és tinibarát tucatdal lesz és az is lett. De gondolom nagy sláger lesz, hiszen erre vevők. Szóval ebből a szempontból "jól járt" a dallal, meg őt valószínűleg nem az fogja érdekelni, hogy a nem tucatzenések mit szólnak hozzá, mert van elég tinédzser, akik viszont pont az ilyenekre vevők, az ő rajongói meg nagyrészt ezek közül kerülnek ki.
Még mindig Rated R párti vagyok, de persze, hogy az lett a legkevésbé sikeres, hiszen nem olyan tucat, mint pl. egy Loud.
Még mindig Rated R párti vagyok, de persze, hogy az lett a legkevésbé sikeres, hiszen nem olyan tucat, mint pl. egy Loud.
2011. szeptember 23. 16:50
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Először elég furcsa volt a dal, első kislemeznek elég gyengének tűnt. Meg olyan átlagosnak, tucatnak meg semmilyennek tűnt. De többször meghallgatva nem rossz, gondolom nagy sláger lesz majd. Először mondjuk az Only Girl sem tetszett, de később megszerettem. A borító nagyon tetszik, olyan stílusa van kicsit rajta mint a Rated R-nél, jó lenne ha az új album is ahhoz hasonlítana. A lemezre kíváncsi leszek, remélem jobb lesz mint a Loud. Az új dal klipjére is kíváncsi leszek, jó lenne ha valami komolyabb lenne, ahogy a hatodik album első kislemezénél is lehetett volna már valami ütősebb szöveg. A dal amúgy egyre jobban tetszik.
2011. szeptember 23. 16:51
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
joh de többijobb
2011. szeptember 23. 17:02
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
nem a legjobb,de nem rossz
biztos majd megkedvelem jobban,ha többet hallom.
am Brittany: az a kettő nekem sem annyira,de a Man Down az sose fog,de a a Cheers jobb,de evvel is úgy leszek,mint a Cheers-el
am Brittany: az a kettő nekem sem annyira,de a Man Down az sose fog,de a a Cheers jobb,de evvel is úgy leszek,mint a Cheers-el
2011. szeptember 23. 17:09
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Jó lett tetszik:)
2011. szeptember 23. 17:10
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
volt már jobb számai is :S
2011. szeptember 23. 17:12
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Tipikus tucatszám. Semmi újat nem mutat, ugyanolyan tuctuc, mint az Only Girl.
Pedig azt hittem, hogy "van remény" arra, hogy olyan dalokat kapjunk, mint a Man Down vagy a California King Bed. Szerintem azok a számok állnak neki igazán jól, elkaphatta volna a Man Down miatt a reggea vonalat és csinálhatott volna igazán újat. De nem tette. Miért is tenné? Mert az nem lenne annyira sikeres, mint a most futó tuctuc számok tömkelege.
Pedig azt hittem, hogy "van remény" arra, hogy olyan dalokat kapjunk, mint a Man Down vagy a California King Bed. Szerintem azok a számok állnak neki igazán jól, elkaphatta volna a Man Down miatt a reggea vonalat és csinálhatott volna igazán újat. De nem tette. Miért is tenné? Mert az nem lenne annyira sikeres, mint a most futó tuctuc számok tömkelege.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: