VV5: Annamária már 16 évesen szült
2011. szeptember 30. 11:48
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
de szép volt
szegény
2011. szeptember 30. 15:14
|
|
VampireNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 153256 offline
|
Hát akkor értem miért ilyen most!
De nagyon szép volt!!
De nagyon szép volt!!
2011. szeptember 30. 15:50
Hát sokat lpétt látszik a képeken...Azért picit durva..:/.Dehát most ő döntése,amugy is gyűlölöm a VV sztárokat ugyhogy nem igen tud érdekelni
2011. szeptember 30. 15:56
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
minek adta örökbe?
-.-
am gecc használjon óvszert XD
AM MÁR KINEM ÁLLHATOM EZEKET A GAGYI VALÓSÁG SHOWKAT -.- frászt kapok tőlük
ha bmeg magába van fordulva akkor minek jelentkezet? nem h keresné a kölykét -.-
am gecc használjon óvszert XD
AM MÁR KINEM ÁLLHATOM EZEKET A GAGYI VALÓSÁG SHOWKAT -.- frászt kapok tőlük
ha bmeg magába van fordulva akkor minek jelentkezet? nem h keresné a kölykét -.-
2011. szeptember 30. 16:21
|
|
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline
|
hát megértem h örökbe adta mert gondolom nem igazán volt pénze de akkor is ezért magába fordulni.meg különben is ő adta oda a gyereket.
2011. szeptember 30. 16:44
|
|
SelenaGomezLoveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 159589 offline
|
jeszusssssssssssssss
2011. szeptember 30. 20:20
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Most mégis azt gondolom róla, hogy irtózatosan bunkó, mások élete, véleménye nem érdekli őt, mégis nagyon nagy a szája. Legtöbbször csakis rosszat hallotam és láttam róla, így a véleményem sem lesz pozitív. Csak remélni tudom, hogy ő esik ki az Arénában, mint női jelölt... Nem tudom, ki szeretheti, valószínűleg olyan, akinek ilyen lelke és agyi berendezése van, mint " Miss AkkorIsFennHordomAzOrrom " kisasszony. Tehát a véleményemnek az a lényege, hogy irtózatos, ahogy másokkal bánik, miközben azt várja el másoktól, hogy sajnálják. Előbb maga felett ítélkezzen, nem mások felett. Sőt, olyanoknak is beszól a villában, akiket csak néhány naoja ismer. Ennyi idő alatt nem lehet normálisan kiismerni az ember, ráadásul nem is ért hozzá. Tehát a véleményem egyszerű lényege az, hogy senki se tartsa az életben példaképnek, sztárnak, normálisnak, mert sosem lesz az... (Kösz, hogy ezt mind elolvastad, nekem nem lett volna hozzá türelmem. XD)
2011. október 01. 10:17
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
nem volt szép , csak szebb mint most..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: