VV5: Annamária már 16 évesen szült
2011. szeptember 23. 18:05
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Nem is volt olyan fura figura.. tök szép és az alakja is irigylésre méltó. (mármint akkor)
Annamária szempontjából lehet, hogy nem a legjobb döntés volt örökbe adni a gyermekét de persze akkor lehet, hogy az tűnt a legjobb ötletnek.
A gyermeknek meg lehet, hogy jobb így mert nem egy tini nevelte fel de én nagyon haragudnék az anyámra ha örökbe adott volna. Milyen sz*r érzés lehet azt tudni, hogy neki nem kellettél. De másik oldalról az is ott van, hogy van egy szerető család most a gyerek mögött.
Annamária szempontjából lehet, hogy nem a legjobb döntés volt örökbe adni a gyermekét de persze akkor lehet, hogy az tűnt a legjobb ötletnek.
A gyermeknek meg lehet, hogy jobb így mert nem egy tini nevelte fel de én nagyon haragudnék az anyámra ha örökbe adott volna. Milyen sz*r érzés lehet azt tudni, hogy neki nem kellettél. De másik oldalról az is ott van, hogy van egy szerető család most a gyerek mögött.
2011. szeptember 23. 18:27
|
Eszer.123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 118 Csatolások: 3 Azonosító: 160919 offline
|
Nem furább annál, hogy egy tévés "szereplés" után felkerül a sztárok közé. De mindegy. Ezt a gyereket meg át kellett volna gondolni. Szerintem neki (a gyereknek) jobb, hogy más családba került. Egy 16 éves nem tudná úgy felnevelni, és nem kell még a "felnőtté válása" előtt lekötnie magát. De a szövegből ítélve az "apa" úgysem tett volna semmit a gyerekért. Szőval nagyszülők + egy 16 éves anya.
(Egyébként szerintem régen sem volt sokkal szebb.)
2011. szeptember 23. 18:39
|
|
Boszorka666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.12. Hozzászólás: 173 Csatolások: 41 Azonosító: 71433 offline
|
Én nem nézzem a Való világ-ot, nem tartom sokra az ilyen műsorokat! Azért sajnálom, ezt a nőt, nem lehetett könnyű lemondania a gyermekéről!!!
2011. szeptember 23. 18:57
Nekem nagyon ellenszenves és nem értettem miért viselkedik így,de most már értem...elég rossz lehet neki.De ő döntése volt hogy 16 évesen szült,ha nem akarta volna nem kellett volna.Amúgy a képeken pedig fel sem ismertem.Szemmel láthatóan sokat változott.
2011. szeptember 23. 19:00
Egy jó nagy bit*h volt már 14 évesen, akiket én rettentően utálok. Ez a nő meg rendkívül ellenszenves az első perctől.
2011. szeptember 23. 19:50
Nem nézek VV-t de sajnálom a csajt.Nehéz lehetett neki.
2011. szeptember 23. 19:52
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
ha bírt volna egy kicsit várni,és nem k.r 16 évesen,akkor most nem lenne ez .. ^^
2011. szeptember 23. 19:55
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
ááá szerintem kamu! Am szép volt! VOLT!
2011. szeptember 23. 20:03
hát igen ez olyan borzalmas 16-en
régen még az emberek annyi idős korukban azt se tudták mi az a szex
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: