Merre járnak a Bűbájos Boszorkák?
2011. szeptember 23. 21:53
|
|
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline
|
nagyon j sorozat. én Alyssat szeretem a legjobban.
2011. szeptember 23. 21:57
|
|
Csokeee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 621 Csatolások: 41 Azonosító: 129782 offline
|
kriszti145 köszi a cikket nagyon jó lett
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. szeptember 23. 22:12
jaj régen annyit néztük! arra már nem emlékszem, hogy ki volt a kedvencem, de arra igen, hogy akkoriban ez volt az a sorozat amit mindenki nézett. kicsit hiányzik
2011. szeptember 24. 08:06
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Ez egy tipikusan olyan sorozat volt, amiről senki nem reklámozta, hogy nézi, de ha manapság szóba kerül, akkor mindenkinek van kedvence belőle.
Nekem pl Alyssa és Holly *.*
Egyébként köszi a cikket, jó tudni, hogy mi van a lányokkal.
(És Brian-nel xD)
Egyébként köszi a cikket, jó tudni, hogy mi van a lányokkal.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. szeptember 24. 09:05
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
hát kár hogy nincs több Bűbájos Boszorkák én szerettem nagyon....Ezen a képen nagyon szép Phoebe!
2011. szeptember 24. 10:31
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Mennyire szerettem ezt a sorozatot
Bár nekem az első évad volt a kedvencem, az volt a legjobb
2011. szeptember 24. 10:50
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Régen imádtam a sorozatot, de most is szívesen nézem.
2011. szeptember 24. 12:22
|
liliboni4 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 935 Csatolások: 17072 Azonosító: 69870 offline
|
Előszöris Rose és Robert Rodríguez kb 1 éve szakítottak. És Csakis ennek a pasinak köszönheti Rose minden filmjét a bűbájos óta, ne felejtsük el hogy Robert R. nagyon jó kapcsolatot ápol Quentin Tarantino. Ez tény. Valamint Rose autóbalesete után az arcát számtalanszor megműtötték ezért lett szegény ilyen csúnya.
2. Alyssa Milano az UNICEF nagykövete ezt sne hadjuk ki.
3.És köztudfdottam Shannen-nel voltak problémák a sorozatban, ezétz is írták ki belőle. Amúgy tény hogy nagyon nem jöttek ki Alyssa-val.
És mg számtalan pontatlanság van a cikkben. Amúgy Shannen-nek valóságshow-ja lessz mert újra férjhez megy, és az előkészületekről... lessz szó. Nem mintha valakit érdekelne.......
2. Alyssa Milano az UNICEF nagykövete ezt sne hadjuk ki.
3.És köztudfdottam Shannen-nel voltak problémák a sorozatban, ezétz is írták ki belőle. Amúgy tény hogy nagyon nem jöttek ki Alyssa-val.
És mg számtalan pontatlanság van a cikkben. Amúgy Shannen-nek valóságshow-ja lessz mert újra férjhez megy, és az előkészületekről... lessz szó. Nem mintha valakit érdekelne.......
2011. szeptember 24. 16:08
Rose tényleg csak Rodrígueznek köszönheti a maradék karrierjét is. Hollyra annyira kíváncsi lettem volna, kár, hogy olyan, mint a mezei nyúl.
2011. szeptember 24. 23:57
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Szerettem ezt a sorozatot, sajnáltam, hogy Shannen-t kiírták, aztán Rose-t is megkedveltem.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.