Lady Gaga illegálissá tenné a gúnyolódást
2011. szeptember 23. 12:10
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Alig várom, hogy jöjjenek a littlmánszterek 'jaj, ez megint nagyon kedves és aranyos Gagától"-ozni. Ja, és az egyetértők is nemsokára hazaérnek a suliból.
Megint csak a legfrissebb hírrel szeretne kapcsolatba kerülni, hogy ezáltal is ismét róla beszéljenek. Mintha enélkül nem ő folyna a csapból is... Kezdem azt észrevenni, hogy ő is inkább a kis ügyeskedéseivel kerül a címlapokra, mintsem a zenéjével. Szerintem kb. minden második gyereket csúfolnak valami miatt az oviban vagy az iskolában, mert a gyerekek ilyenek. Mégis mit akar Obamától? Foglaltassa törvénybe, hogy ne gúnyolódj, mert nevelőintézetbe küldünk, esetleg börtönbe?!
A sorozatgyilkos megkérdezi az új rabot, hogy miért jött be, az meg elmondja, hogy lekövérezett/leb.zizott stb. valakit.
Megint csak a legfrissebb hírrel szeretne kapcsolatba kerülni, hogy ezáltal is ismét róla beszéljenek. Mintha enélkül nem ő folyna a csapból is... Kezdem azt észrevenni, hogy ő is inkább a kis ügyeskedéseivel kerül a címlapokra, mintsem a zenéjével. Szerintem kb. minden második gyereket csúfolnak valami miatt az oviban vagy az iskolában, mert a gyerekek ilyenek. Mégis mit akar Obamától? Foglaltassa törvénybe, hogy ne gúnyolódj, mert nevelőintézetbe küldünk, esetleg börtönbe?!
A sorozatgyilkos megkérdezi az új rabot, hogy miért jött be, az meg elmondja, hogy lekövérezett/leb.zizott stb. valakit.
2011. szeptember 23. 13:06
Végül is Gagának ebben igaza van, mindenkit el kell fogadni olyannak amilyen, és a srácot sajnálom hogy ezért lett öngyilkos én a helyében nem foglalkoztam volna a gúnyos beszólásokkal. Sőt rátettem volna egy lapáttal hogy ha tettszik ha nem el kell fogadniuk olyannak amilyen volt.
2011. szeptember 23. 13:12
Szerintem igenis rendes volt tőle és nem azért mondta ezt mert figyelmet akar hanem mert a suliban őt is bántották pl azt mondta egy interjúban hogy bele dobták a kukába pár ember írta hogynem indok az öngyilkosságra hát ha a te életeteket tennék tönkre az ilyen faragatlan gonosz emberek akik azt hiszik ettől lesznek menők akkor ti sem mondanátok ilyeneket
2011. szeptember 23. 13:15
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
egyetértek Gagával szőrnyű h a mai világban vannak ilyen emberek és sajnos az ilyet nehéz kiküszöbölni szegényt srácot nagyon sajnálom.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrqu08mhyo1qk96qgo2_500.jpg a képen ő van
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrqu08mhyo1qk96qgo2_500.jpg a képen ő van
2011. szeptember 23. 13:23
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Ebben az egyben egyetértek vele
2011. szeptember 23. 13:37
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Komolyan mondom,ti mindenben a rosszat látjátok.... Szenzáció hajhász,marketing stb stb...Istenem... -.- Unalmas. Ő ilyen. Folgalkozik az emberekkel.Hogyha ez szenzációhajhász megnyilvánulás,akkor én is hajhász vagyok.... És majd megint lehet betámadni,hogy megvédem.....Igen meg.
2011. szeptember 23. 13:47
|
|
Olyviaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 129032 offline
|
Ez kissé abszurd kijelentés volt tőle, mostanában eléggé a feltűnősködéssel foglalkozik. Sajnálom szegény srácot. Az azért rendes volt Lady GaGától, hogy halála után foglalkozik az esettel, de a komolytalan megkeresem az elnököt és betiltom én itt a dolgokat kijelentés helyett inkább a srác emlékéhez és a családjához szólt volna.
2011. szeptember 23. 13:50
|
|
purpledivaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 153166 offline
|
Szerintem ebben nagyon igaza van.
2011. szeptember 23. 14:01
Ez nagyon kedves ötlet tőle
De sajnos ez nem ilyen egyszerű hogy ha betiltják akkor már nem fogják csinálni
De sajnos ez nem ilyen egyszerű hogy ha betiltják akkor már nem fogják csinálni
2011. szeptember 23. 14:16
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Igaza van.. teljesen
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: