A sorozat kreálója, Neil Jordan elmondta, négy évadot szeretne készíteni a nagy sikerű The Borgiasból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Négy évad készül a The Borgiasból
2011. szeptember 22. 10:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Megint Colin Farrel?
Colint akarják mindig minden remake-be meg sorozatból készült filmbe, rebootba és hasonlók?
Legalább van miből válogatnia
Én nem nézem a sorozatot, de szerintem bátor kijelentés volt ez az emberkétől. Hogy ő hány évadot akar, az csak egy dolog. Tudtommal minden évben be kell rendelni egy új évadot (tévécsatorna dönti el) és nincs értelme ennyire előre tervezni, mert addig még simán elkaszálhatják a sorozatot, de nekem mindegy, azt nem értem, hogy ha valamit X évadra vagy Y részre terveznek, minek folytatják tovább? Ugyanígy jártak a Szökéssel és a Karib Tenger kalózai filmmel is.
Én nem nézem a sorozatot, de szerintem bátor kijelentés volt ez az emberkétől. Hogy ő hány évadot akar, az csak egy dolog. Tudtommal minden évben be kell rendelni egy új évadot (tévécsatorna dönti el) és nincs értelme ennyire előre tervezni, mert addig még simán elkaszálhatják a sorozatot, de nekem mindegy, azt nem értem, hogy ha valamit X évadra vagy Y részre terveznek, minek folytatják tovább? Ugyanígy jártak a Szökéssel és a Karib Tenger kalózai filmmel is.
2011. szeptember 22. 10:51
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Ez mind szép és jó, hogy ennyi évadot szeretne, de ha nem lesz már a 2. évadnak akkora nézettsége mint az elsőnek volt akkor a kijelentése nem ér semmit. A Camelot sorozatot is több évadra tervezték, de a kasza eljött érte. Nem kívánok a sorozatnak rosszat, mert láttam belőle pár részt, de néha a kevesebb több.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 22. 11:41
Szerintem ezzel semmi baj nincs, mivel történelmi sorozat, ezért csak tudják, hogy hány évadot lehet kitölteni a Borgia család életével, szerintem biztos jó lesz a folytatás is, én nagyon várom már. Ezt alapból sem egy évadosra tervezték, még csak most történnek majd az igazán izgalmas dolgok.
De azt én is utálom, hogy az OTH-t visszahozzák 9. évadra, a Supernaturalnek kb. soha nem lesz vége, pedig már rég tök gagyi, és a többi. Csomó tök jó sorozatot pedig elkaszálnak.
De azt én is utálom, hogy az OTH-t visszahozzák 9. évadra, a Supernaturalnek kb. soha nem lesz vége, pedig már rég tök gagyi, és a többi. Csomó tök jó sorozatot pedig elkaszálnak.
2011. szeptember 22. 13:53
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Láttam az első 5 vagy 6 részt.Nem volt rossz.Bár annyira nem szeretem az ilyen tipusú sorozatokat.Kíváncsi leszek,hogy mi lesz a 4 évadból
@Regina A supernatural,nem annyira gagyi,mit ahogy mondod
...
Nagyon is jó sorozat.Igen tény nem olyan a 6 évad mint az első volt vagy második,de ez majdnem minden sorozattal így van...
@Regina A supernatural,nem annyira gagyi,mit ahogy mondod
Nagyon is jó sorozat.Igen tény nem olyan a 6 évad mint az első volt vagy második,de ez majdnem minden sorozattal így van...
2011. szeptember 22. 14:31
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Regina egyetértek
2011. szeptember 22. 15:29
|
|
psawyer3823új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 158380 offline
|
biztos jó,de még sajna soha nem jutottam oda, hogy belenézzek :/
2011. szeptember 24. 10:25
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Egyébként is nagyon szeretem a történelmi témájú filmeket, sorozatokat, a Borgiák pedig különösen jól sikerült! A szereplők tehetségesek, hitelesek, szóval én már nagyon nagyon várom!
2011. szeptember 24. 16:22
Remélem, a többit is itthon forgatják. Mondjuk szegeden XD
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.