A Doktor House szépségét már számos híres férfival hírbe hozták, pedig számára csak játék az ismerkedés.
A teljes cikkhez kattints ide!
Olivia Wilde csak játszik a pasikkal
2011. szeptember 21. 14:57
2011. szeptember 21. 15:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Számmora sosem volt szimpatikus ez a nő
Nekem mindig olyan érzésem van vele kapcsolatban hogy túlságosan elkényeztetett
Ráadásul szerintem nem is akkor Bumm de nagy szépség.
Nekem mindig olyan érzésem van vele kapcsolatban hogy túlságosan elkényeztetett
Ráadásul szerintem nem is akkor Bumm de nagy szépség.
2011. szeptember 21. 16:20
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Olivia szerintem nem normális
2011. szeptember 21. 16:39
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Bevallom, nem értem, hogy mi a bajotok?
El is olvastátok a cikket, és úgy fogalmaztátok meg ezt a sok értékes véleményt, vagy csak a cikk, és az eddig ide írt hozzászólások alapján írtatok?
Én azt olvastam ebben a cikkben, hogy kíváncsi, hogy a pasi, akivel elmegy randizni, annak van-e valamennyi kreativitása, vagy annyira sekélyes a gondolkodása, hogy nem képes semmit kitalálni egy randira.
Ebben, úgy különösebben nem látok semmilyen problémát.
House Of Wax, én nem gondolnám elkényeztetettnek, de ez ism, csak úgy, mint a szépségről alkotott vélemény, teljesen szubjektív. Én imádom, szerintem gyönyörű szemei vannak, viszont ha egy eseményen olyan ruha van rajta, ami nem jön be, akkor igen is, kritizálom. Szerintem ez ésszerűbb, mint élből elutasítani, vagy megszállottságig rajongani valakiért.
El is olvastátok a cikket, és úgy fogalmaztátok meg ezt a sok értékes véleményt, vagy csak a cikk, és az eddig ide írt hozzászólások alapján írtatok?
Én azt olvastam ebben a cikkben, hogy kíváncsi, hogy a pasi, akivel elmegy randizni, annak van-e valamennyi kreativitása, vagy annyira sekélyes a gondolkodása, hogy nem képes semmit kitalálni egy randira.
Ebben, úgy különösebben nem látok semmilyen problémát.
House Of Wax, én nem gondolnám elkényeztetettnek, de ez ism, csak úgy, mint a szépségről alkotott vélemény, teljesen szubjektív. Én imádom, szerintem gyönyörű szemei vannak, viszont ha egy eseményen olyan ruha van rajta, ami nem jön be, akkor igen is, kritizálom. Szerintem ez ésszerűbb, mint élből elutasítani, vagy megszállottságig rajongani valakiért.
2011. szeptember 21. 16:43
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (joe_r @ 2011.09.21. 16:39)
Persze , ez lenne a normális
Sokan viszont az egekbe magasztalják amiatt ahogyan kinéz
Lehet , hogy nincs elkényeztetve , nekem ez az első gondolatom hogyha ránézek
2011. szeptember 21. 20:37
Tegyen amit akar, ameddig a karreirje ilyen jól halad, addig vele kapcsolatban számomra ugyanolyan jó színésznő marad.
2011. szeptember 22. 07:59
|
|
BiancaGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 159409 offline
|
cseh.reni
Annyira őszinte és ezt szeretem benne...
sztem már túlontúl őszinte...hadd legyen má magánélete
Annyira őszinte és ezt szeretem benne...
sztem már túlontúl őszinte...hadd legyen má magánélete
2011. szeptember 22. 08:16
|
|
Boszorka666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.12. Hozzászólás: 173 Csatolások: 41 Azonosító: 71433 offline
|
Nagyon bírom, hogy ilyen őszinte és szókimondó!! Hajrá Olivia!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: