Nicole nem tervezhet gyermeket
2011. szeptember 21. 15:23
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
szerintem nagyon szép pár, de nem csodálnám ha ezután a kijelentése után Nicole kiverné a balhét, de lehet benne valami mert többi sztárpilótának sincs még babája gondolok pl Alonsóra, Buttonra, Webberre pedig ők azért már 30 évesek Webber meg már idősebb,
2011. szeptember 21. 15:52
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Elég önző dolog... Nicole se várhat örökké.. Ha igazán szeretné Hamilton akkor feladná a karierjét, vagy legalább megpróbálná úgy folytatni, hogy gyereke van. Végül is Schumacher-nek is van két gyereke mégis sorra nyerte a világbajnoki címeket...
2011. szeptember 21. 15:59
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Hmm..Sajnálom Nicole-t, mert szerintem ő már tényleg szeretne gyerekeket, és elég nehéz lehet neki, hogy a párja karrierje az akadály, amiért nem szülhet. Annyira sajnálom szegényt...
2011. szeptember 21. 16:00
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Én teljes mértékben megértem Hamit. Most képzelje el mindenki, hogy Lewis kiskora óta arról álmodozott, hogy híres autóversenyző legyen. Az álma valóra vált, így érthető, hogy nem akarja kockáztatni azt, amije most van. És itt most nem csak arról van szó, hogy félti a karrierjét. Nyilván azért sem szeretne egy gyereket, mert ő és Nicole sokszor két hétig nem látják egymást. Most őszintén, jót tenne ez a gyermeknek? Nem hinném. Nicole-ban pedig már megvan az az érzés, hogy 'aj, de szeretnék már én is egy kis csöpséget'. És itt most minden tiszteletem Nicole-é, hiszen még a gyerekkel is vár a szerelme miatt. Jól teszik, hogy várnak.
(Bár megjegyezném, Lewis nem rejtette véka alá a véleményét. Persze jó, hogy őszinte, de lehetett volna finomabban is fogalmaznia.)
1 felhasználónak tetszik:
jessie107
2011. szeptember 21. 16:02
szeretem Hamiltont, néha néha drukkolok is neki, de ez azért önző húzás volt! ebből a szempontból, most kicsit sajnálom Nicole-t
2011. szeptember 21. 17:01
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
LittleVampire egyetértek veled, de azért el kell ismerni, hogy ezt így azért nem kellene beszabályozni, mert szerintem egy gyereknek örülni kell, és lehet, hogy most a karrierje az első Lewisnak amiért tényleg nem lehet hibáztatni hiszen tényleg örüljön, hogy valóra váltak az álmai és használja ki hogy fiatal, de mi lesz akkor ha ne adj Isten 5 év múlva bárhogyan is akarják nehezen lesz babájuk, akkor megérte, és azért az is elgondolkodtató,, hogy tényleg a karrier vagy a család a legfontosabb?
2011. szeptember 21. 17:30
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (Shenayla @ 2011.09.21. 17:01)
LittleVampire egyetértek veled, de azért el kell ismerni, hogy ezt így azért nem kellene beszabályozni, mert szerintem egy gyereknek örülni kell, és lehet, hogy most a karrierje az első Lewisnak amiért tényleg nem lehet hibáztatni hiszen tényleg örüljön, hogy valóra váltak az álmai és használja ki hogy fiatal, de mi lesz akkor ha ne adj Isten 5 év múlva bárhogyan is akarják nehezen lesz babájuk, akkor megérte, és azért az is elgondolkodtató,, hogy tényleg a karrier vagy a család a legfontosabb?
Jó, persze ez a része is igaz.
Idézet
és ki mondta,hogy éjjel nappal neki kell foglalkoznia vele? Nicole is el tudja tartani..-.-
Igen, és szerinted ez a gyereknek jó lenne? Ha valakik gyereket vállalnak, az a minimum, hogy nem csak az egyik ember vesz részt a nevelésben. És most nem az eltartásról, nem az anyagiakról van szó, mert a bolond ember is tudja, hogy a világsztárok milyen nagy vagyonnal rendelkeznek. Itt arról van szó, hogy a gyereknek mennyire sérülne a lelke..
zsófi1997
2011. szeptember 21. 18:36
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
pedig szerintem már nyugodtan lehetne gyermekük..
2011. szeptember 21. 19:07
|
|
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline
|
Nem arról van szó, hogy nem örülne neki csak attól fél, hogy már nem lesz olyan jó, mert muszáj visszafognia magát.De Nicole tényleg megérett az anyaságra.
2011. szeptember 21. 19:09
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
egyszer csak bekövetkezik
2011. szeptember 21. 19:23
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2222 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline
|
Szerintem teljesen igaza van 
Mivel ha már családja lesz akkor azt kell majd figyelembe vennie hogy nehogy baja essen a futamokon. És még fiatal ahoz hogy ilyen hamar feladja az álmait
Hami 4 ever <3
Mivel ha már családja lesz akkor azt kell majd figyelembe vennie hogy nehogy baja essen a futamokon. És még fiatal ahoz hogy ilyen hamar feladja az álmait
LittleVampire
2011. szeptember 21. 20:11
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Nicole 33 éves?
Komolyan???
Nem néztem volna ki belőle
De amúgy Igaza van Hamiltonnak... Fiatal még és apakánt másképp gondolkozik az ember. De lehet, hogy a döntése hamar megváltozna a véleménye ha kiderülne Nicole babát vár.
De én Teljes mértékben megértem
De amúgy Igaza van Hamiltonnak... Fiatal még és apakánt másképp gondolkozik az ember. De lehet, hogy a döntése hamar megváltozna a véleménye ha kiderülne Nicole babát vár.
De én Teljes mértékben megértem
LittleVampire
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.