A Forma 1-es pilóta nem szeretné ha barátnője mostanában gyermeket szülne, mert félti a karrierjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole nem tervezhet gyermeket
2011. szeptember 21. 13:52
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. szeptember 21. 14:06
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Van bene egy kicsi igazság . de szerintem egy gyerek nagy boldogság és nem is örülne hogy apa ????? én ezt nem értem o.O
2011. szeptember 21. 14:11
Van benne igazság amit mond,de szerintem egy gyermek sokkal boldogabbá tenné a kapcsolatuk.És szerintem már épp itt lenne az ideje a családalapításnak.Nicole gyönyörű nő,és megérdemli hogy boldog legyen...
2011. szeptember 21. 14:25
Megértem őt,hiszen fiatal még,de nem csodálom hogy Nicole már szeretne babát..
2011. szeptember 21. 14:39
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
Meglehet érteni. Hiszen még tényleg elég fiatal és szinte a karriere elején tart. Ki kell használni a lehetőségeit :) De Nicole-t is megtudom érteni. Nehéz helyzet.
LittleVampire
2011. szeptember 21. 14:57
Szerintem teljesen igaza van 26 évesen én sem szeretnék gyereket(bár nekem sohasem kell gyerek) most inkább még a karrierjével foglalkozzon de azért az is igaz hogy Nicole már megérett az anya szerepre
LittleVampire
2011. szeptember 21. 15:22
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
A Forma 1-es pilóta nem szeretné ha barátnője mostanában gyermeket szülne, mert félti a karrierjét. Nincs mit azon félteni rohog.gif rohog.gif

már bocs
nicole pártján állok
már bocs
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.