A Glee sorozat szőke sztárja bevallotta, hogy imádja a turkálókat, és nem szeret feleslegesen pénzt költeni ruhákra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dianna Agron turkálóból öltözik
2011. szeptember 21. 11:19
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Igaza van. Én is hordok még mindig 1-2 dolgot, amit 10-12 éve kaptam.
(pl. cipő : igen, ilyen kicsi a lábam
)
2011. szeptember 21. 11:23
Szerintem is igaza van. És ha turkálóból öltözik mi van? Sokszor lehet jobb minőségű, mint a kínai vagy a márkás.
2011. szeptember 21. 12:52
Ez teljesen normális dolog,én is hordom régebbi cuccaim is.Eleve nem is értem hogy miért ítélnek el bárkit is ezért..
2011. szeptember 21. 13:27
|
|
tuccka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.29. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 126048 offline
|
tök igaza van
lehet jobb ruhákat talál ott mint a butikban, meg nem kell feleslegesen pénzt dobálni. azokat a sztárokat nem értem akik azt vallják, h 2xer nem vesznek fel semmit.
2011. szeptember 21. 13:53
Ott is találni sok jó ruhát.
Szerintem semmi baj nincs ezzel, sőt... Egyel kevesebb cicababa a sztárok között.
2011. szeptember 21. 14:06
Hát igaza van! de mondjuk ha sztár az illető. egy kicsit ciki XD
2011. szeptember 21. 14:14
hagy legyen onnan az a lényeg, hogy kényelmes legyen a ruha
2011. szeptember 21. 14:41
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
Miért lenne ciki? Szerintem ez egy nagyon jó dolog. Ez is azt mutatja, hogy amiért még megismerte a világ a nevét, nem kezdett a fellegekben járni. Mellesleg tényleg nagyon sok jó ruha van a turkálókban, és ezer százalék, hogy egy ugyanolyan felső például nem fog szembejönni veled az utcán :)
2011. szeptember 21. 14:48
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Teljesen igaza van, és teljes mértékben egyet értek vele
Attól, hogy még sztár, nem kell kidobnia a drága ruháit nap mint nap. És mióta van olyan szabály a hírességekre, hogy nem lehet többször felvenni egy göncöt? Na, ne hülyéskedjünk már...nem ciki.
Nekem is sok ruhám turkálóból van, és mind mind nagyon szép. Pl. van egy kockás piros ruhám, amit 1500 forintért vásároltunk egy turkálóban. Valamint egy szürke ruhám, amit 8000 forintért kaptam azt hiszem a Zarából. Még mindig jobban szeretem a pirosat, mint a szürkét. >.< Nevetséges, hogy az emberek mára mennyire nézik a pénzt, a drága holmit, és a mai divatot. Gondolok itt mondjuk erre a páwa órára.
Attól, hogy még sztár, nem kell kidobnia a drága ruháit nap mint nap. És mióta van olyan szabály a hírességekre, hogy nem lehet többször felvenni egy göncöt? Na, ne hülyéskedjünk már...nem ciki.
Nekem is sok ruhám turkálóból van, és mind mind nagyon szép. Pl. van egy kockás piros ruhám, amit 1500 forintért vásároltunk egy turkálóban. Valamint egy szürke ruhám, amit 8000 forintért kaptam azt hiszem a Zarából. Még mindig jobban szeretem a pirosat, mint a szürkét. >.< Nevetséges, hogy az emberek mára mennyire nézik a pénzt, a drága holmit, és a mai divatot. Gondolok itt mondjuk erre a páwa órára.
2011. szeptember 21. 15:09
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
én is szoktam turkálóban vásárolni, mert azokat a ruhákat nem sajnálom szétvágni. Mondjuk van egy csomó márkás cuccom is, de olyat csak akkor veszek, ha nagyon megtetszik.
Én szeretek turkálóban vásárolni, mert:
-olyanja biztos hogy nem lesz senkinek
-azokért nem fáj a szívem, ha átalakítom, márpedig a legtöbb ruhámmal ezt teszem
(múltkor is turkáltam egy farmerdzsekit, aminek levágtam az ujját, és a hátát kiraktam szegecsekkel, és az osztályban azt kérdezték, hogy hol vettem.
)
Én szeretek turkálóban vásárolni, mert:
-olyanja biztos hogy nem lesz senkinek
-azokért nem fáj a szívem, ha átalakítom, márpedig a legtöbb ruhámmal ezt teszem
(múltkor is turkáltam egy farmerdzsekit, aminek levágtam az ujját, és a hátát kiraktam szegecsekkel, és az osztályban azt kérdezték, hogy hol vettem.
2011. szeptember 21. 15:52
Enis imadok ott vasarolni egyet ertek SugarGirl-el
2011. szeptember 21. 16:15
|
|
som96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 129284 offline
|
én is szoktam turikba járni mert:
-ha oda megyek akkor akár 1-2 hetente kapok új ruhákat
-csak angol turiba járok mert ott egy csomó olyan cucc van ami még vadonatúj
-a turis és a márkás cuccaimat szoktam variálni és így egyedibb a stílusom (
és persze olcsóbb is)
-ha oda megyek akkor akár 1-2 hetente kapok új ruhákat
-csak angol turiba járok mert ott egy csomó olyan cucc van ami még vadonatúj
-a turis és a márkás cuccaimat szoktam variálni és így egyedibb a stílusom (
és persze olcsóbb is)
2011. szeptember 21. 16:18
És akkor mi van ha ott öltözködik?!Mostanra már érdemesebb odamenni,mint ilyen árkás üzletekben,ahol egy szánamals elvileges mai divatú ruha,ami szerintem nem is mai divatú az kerül több,mint 10000 forintba.Szerintem nem ciki,mesélte az egyik barátnőm,hogy bementek a turkáló és mit találtak egy eredeti edhárdis (oké nem tudom,hogy írják) felső,nagyot tetszet neki és megvette,jól is járt vele.Kicsit koszös volt,de ki lehet mosni.Szóval szerintem a turkáló nem ciki!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: