Fájdalomcsillapítás nevetéssel
2011. szeptember 22. 18:15
Most már tudom, hogy mielőtt megyek snakbite-ot szúratni, meg kell néznem előtte egy vígjátékot...
2011. szeptember 23. 07:22
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Ez bizonyított tény. Bár a lunbágón még a nevetés sem segít. Sőt ha röhögök begörcsöl.Az viszont elképzelhető, hogyha nem röhögnék sokat még jobban fájna. A fene se tudja. De jó kedélyű emberek kevesebbet nyafognak.
2011. szeptember 23. 14:38
Nah ez nekem remek hír..végre valami jó is ezen a napon.Én apró kicsi dolgokon is tudok röhögőgörcsöt kapni,szerencsére a barátnőm is ilyen és együtt nevetünk.Voltak furcsa pillanatok amikor nem tudtam abbahagyni és még óráról is kiküldtek,szerencsére egy rendes tanárom volt így nem kaptam érte semmit,csak ő is nevetett rajtam.
2011. szeptember 23. 16:58
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
nahát ez tök zsír
2011. szeptember 24. 10:40
|
|
starxxxlive your life• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 1453 Csatolások: 12 Azonosító: 152674 offline
|
Szerencsére én elég boldog ember vagyok és a barátnőimmel rengeteget szokunk együtt nevetni,és rengetegszer annyira hogy nagyon elkezd fájni a hasam,de nem bánom nagyon szeretek nevetni
2011. szeptember 24. 16:07
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
én imádok nevetni, és a barátnőimmel egyfolytában nevetünk. legtöbbször úgy, h fáj a hasam, de komolyan...
2011. szeptember 25. 09:35
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nagyon jó cikk lett, gratulálok a cikk írójának!
Nálam elég sokszor előfordul, hogy hasfájásig nevetek, de nem tudom abbahagyni, úgyhogy most örülök ennek, hogy van valami haszna is, bár nem mintha hideg tejet akarnék röhögés után tartogatni a kezemben, vagy ütögetni magam, de azért jó tudni
Nálam elég sokszor előfordul, hogy hasfájásig nevetek, de nem tudom abbahagyni, úgyhogy most örülök ennek, hogy van valami haszna is, bár nem mintha hideg tejet akarnék röhögés után tartogatni a kezemben, vagy ütögetni magam, de azért jó tudni
2012. január 29. 16:50
Én inkább olyan dolgokon nevetek, amik spontán jönnek, barátok között. A megírt vicceken például egyáltalán nem tudok nevetni. A tévében, rádióban hallott dolgokon már gyakrabban nevetek, de nekem mindig is viccesebb lesz az, ami tényleg spontán hülyeség. Egyébként imádok röhögni, a legtöbb szívből jön, onnan igazán mélyről, amikor az utcán nem bírom tovább, és lehajolok, autósok számára valószínűleg úgy nézhetek ki, mint akinek gyomorrontása van, és most kijön egy két dolog belőle. De imádom, nem baj, ha hülyét csinálok magamból.
2012. március 27. 22:04
akkor én elmehetek fakírnak, mert amikor ébren vagyok, állandóan akad valami, amin nevethetek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: