Thalía hamarosan megmutatja kisfiát!
2011. szeptember 21. 15:08
Sally Sparrow!
Mennyire igazad van.
Lehet hogy a kép előnytelen, de a videóban pedig Thalia gyönyörű. Tommy Mottola igaz hogy ronda, de Thalia nagyon jól megvan vele, és 10 év az nem kis idő.
A fiáról a képre pedig már nagyon kíváncsi vagyok!
Mennyire igazad van.
Lehet hogy a kép előnytelen, de a videóban pedig Thalia gyönyörű. Tommy Mottola igaz hogy ronda, de Thalia nagyon jól megvan vele, és 10 év az nem kis idő.
A fiáról a képre pedig már nagyon kíváncsi vagyok!
2011. szeptember 21. 15:16
|
|
timcsi2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 147978 offline
|
De meg öregedett Thalía!!
2011. szeptember 21. 15:54
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Sajnálom édesanyja halálát, viszont rendkívűl boldog vagyok, hogy kisfia született!
2011. szeptember 21. 17:48
Én már láttam a képeket (az Hola magazinban jelentek meg), ha lesz időm, megírom a cikket, csak egyelőre megkeresem őket élvezhető minőségben.
2011. szeptember 21. 17:49
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.21. 08:11)
Ó Istenem, már megint ez a sok okos kommentár, hogy a pénzéért ment hozzá...
Akkor vajon együtt lennének már több, mint 10 éve és Thalía szült volna neki 2 gyermeket is? Miért olyan nehéz elhinni, hogy valaki szerelmes lehet egy idősebb férfiba?
A képekről annyit, hogy Thalía annyira nincs még jó passzban, hiába titkolja, plusz attól, hogy néhány kép előnytelen róla, attól még nézhet ki jól civilben. Rólatok mindig minden fénykép tökéletes és mindegyiken világszépének néztek ki? Nem hinném.
Azt sem értem, miért kötelező egy férfinak jóképűnek lennie? Ha nem az, akkor dögöljön meg inkább, vagy mi? Legyen örök magányra kárhoztatva?
El Mexicano: ne felejtsd el, hogy Thalía is elég csúnya kislány volt, s lám, mi lett belőle... Ne "írd le előre" a kis Sabrinát.
A képekről annyit, hogy Thalía annyira nincs még jó passzban, hiába titkolja, plusz attól, hogy néhány kép előnytelen róla, attól még nézhet ki jól civilben. Rólatok mindig minden fénykép tökéletes és mindegyiken világszépének néztek ki? Nem hinném.
Azt sem értem, miért kötelező egy férfinak jóképűnek lennie? Ha nem az, akkor dögöljön meg inkább, vagy mi? Legyen örök magányra kárhoztatva?
El Mexicano: ne felejtsd el, hogy Thalía is elég csúnya kislány volt, s lám, mi lett belőle... Ne "írd le előre" a kis Sabrinát.
Teljesen egyetértek veled.
A "hogy megöregedett"-ezők pedig azért ne felejetsék el, hogy elmúlt 40 éves, nem tudom, mit vártok...
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 21. 18:12
|
|
Mexicanavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.20. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 20437 offline
|
Hát, van egy kép az Holában, 35 centis a dereka és 15 évesnek néz ki!!
KOMOLY!! A baba pedig tömörgyönyör!!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 21. 18:37
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nagyon édes a kisfia!!!
Én is szeretnék egy ilyen kis drágát!
2011. szeptember 21. 20:58
Megírtam róla a cikket.
Felteszem majd a fórumra is a képeket, amint ismét működni fog a feltöltés, mert most megint nem megy.
Felteszem majd a fórumra is a képeket, amint ismét működni fog a feltöltés, mert most megint nem megy.
2011. szeptember 23. 15:38
Idézet (tony jaa- né @ 2011.09.23. 12:37)
van fia ??
http://starity.hu/magazin/16498-thalia-kisfiunak-adott-eletet/
2011. október 15. 21:04
Az 1. képen iszonyat furcsának találom az arcát. Jaj Istenem, miért ilyen?? Lehet hogy elmúlt 40, de én őt egy sokkal szebb nőnek tudtam be. A videón szerencsére már jobb.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.