A mexikói sztár először jelent meg a nyilvánosság előtt édesanyja tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála, majd kisfia születése óta – egy rendezvényen, melyen Tony Benett 85. születésnapját ünnepelték.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía hamarosan megmutatja kisfiát!
2011. szeptember 20. 20:04
2011. szeptember 20. 20:10
Szerintem mindegyik rémes, ennél jobbat nem találtam, de tényleg... előtte fél órát válogattam, hogy melyiket tegyem be.
2011. szeptember 20. 20:10
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
már nagyon várom *.*
2011. szeptember 20. 20:11
Nekem sosem volt szimpatikus ez a nő.
Annak örülök hogy a kisfia egészséges, de én sosem toleráltam igazán, ha valaki 'eladja' a gyerekét, bármennyire kedvencem is.
2011. szeptember 20. 20:39
Hát igen, simán a lánya lehetne... a kislány a férjére hasonlít, hát nem is szép.
2011. szeptember 20. 20:53
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
miért hamarosan miért nem most!
2011. szeptember 20. 21:38
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
A profilképen, amit El Mexicano választott tényleg bájos - elismerem, habár nem kedvelem. De itt... Nem tudom eldönteni, hogy az arca botoxolt-e vagy sem; és miért úgy néz ki, mint egy özvegy. Nagyon furi.
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2011. szeptember 20. 21:49
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Húú ebben a sminkben a férjéhez öregedett!Tudtommal fiatalos,energikus kis hölgy,de itt?!
2011. szeptember 21. 08:11
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ó Istenem, már megint ez a sok okos kommentár, hogy a pénzéért ment hozzá...
Akkor vajon együtt lennének már több, mint 10 éve és Thalía szült volna neki 2 gyermeket is? Miért olyan nehéz elhinni, hogy valaki szerelmes lehet egy idősebb férfiba?
A képekről annyit, hogy Thalía annyira nincs még jó passzban, hiába titkolja, plusz attól, hogy néhány kép előnytelen róla, attól még nézhet ki jól civilben. Rólatok mindig minden fénykép tökéletes és mindegyiken világszépének néztek ki? Nem hinném.
Azt sem értem, miért kötelező egy férfinak jóképűnek lennie? Ha nem az, akkor dögöljön meg inkább, vagy mi? Legyen örök magányra kárhoztatva?
El Mexicano: ne felejtsd el, hogy Thalía is elég csúnya kislány volt, s lám, mi lett belőle... Ne "írd le előre" a kis Sabrinát.
A képekről annyit, hogy Thalía annyira nincs még jó passzban, hiába titkolja, plusz attól, hogy néhány kép előnytelen róla, attól még nézhet ki jól civilben. Rólatok mindig minden fénykép tökéletes és mindegyiken világszépének néztek ki? Nem hinném.
Azt sem értem, miért kötelező egy férfinak jóképűnek lennie? Ha nem az, akkor dögöljön meg inkább, vagy mi? Legyen örök magányra kárhoztatva?
El Mexicano: ne felejtsd el, hogy Thalía is elég csúnya kislány volt, s lám, mi lett belőle... Ne "írd le előre" a kis Sabrinát.
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.