Starity

Jóbarátok új szerepekben

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 20. 19:11 #21
Peace_Devil boy
Peace_Devil boy
Supre dan's of care Rarry'ϟ

StátuszI'm evil and this is my profillee'ss
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1205
Csatolások: 2532
Azonosító: 155057
de jó már várom ! <33
2011. szeptember 20. 19:14 #22
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Nagyon köszönöm a cikket, végre egy ilyen. meghajolo.gif
Számomra ez a világ legjobb sorozata és örökre az is marad. Az egyetlen vígjátéksorozat, ami tényleg MINDIG vicces és nem erőltetett. Próbálkoztam már másokkal is, de a legtöbb csak koppintás volt régebbi sorozatokról, és mindennek tetejébe egyáltalán nem vicces. Egy évadban volt 5 értékelhető poén átlagban, és annyi. Egyik sorozat sem hasonlítható a Jóbarátokhoz, mert azon tényleg mindig tudok nevetni. Évek óta a kedvencem, minden egyes részét kívülről tudom nagyjából, de még mindig ugyanúgy nevetek rajtuk, mint először. Semmi erőltetettség, semmi "nagyon vicces akarok lenni, de nem jön össze". Nekem tényleg ez az egyetlen sorozat, ami ilyen. A többiből mindig az jön le, hogy nagyon erőltetik pedig nem is vicces, még akkor is, ha nem utálom annyira a sorozatot. Mindegyik szereplőt imádom a sorozatbeli szerepük alapján, és színészként is, nincs olyan, akire azt mondom, hogy őt kevésbé szeretem. Mindegyikőjük tökéletes volt az adott szerepre, és szerintem ez a sorozat a leginkább olyan, hogy más szereplőkkel az ember nem is tudja elképzelni, ez úgy tökéletes, ahogy van. A szinkront pedig ebben az esetben nagyon eltalálták, még a fordítási hibák ellenére is. Nekem a kedvencem egyértelműen Phoebe, azaz Lisa Kudrow, és mindig is ő volt, már az elejétől kezdve. De tényleg minden karaktert és színészt is imádok, mert egyszerűen zseniálisak és kész. Én egyébként nem is nézek sorozatokat ezt az egyet kivéve, de ezt mániákusan imádom. Minden második dologról egy jelenet vagy szereplő jut eszembe a sorozatból, tényleg. laugh.gif Úgy érzem, hogy sosem tudnám megunni. Remekmű. Igazából Jenniferen kívül egyikőjük sincsen felkapva annyira, amennyire megérdemelnék, és ezt sajnálom. Én is nagyon sajnáltam, hogy vége lett, meg is könnyeztem az utolsó részt (na jó, nem csak azt laugh.gif ), de már nem tudnám elképzelni, hogy esetleg újra kezdik, vagy film lesz belőle. Pedig tényleg kíváncsi lennék rá és tuti, hogy nagyon várnám, de így most azt mondom, hogy a csúcson hagyták abba és jó is volt így. De emellett nagyon jó lenne, ha nem maradt volna abba. Mindenesetre én sosem fogom megunni azt a 10 évadot, minden poén úgy hat, mintha először hallanám. A világ legjobb sorozata és kész. meghajolo.gif heart.gif
Egyébként David tényleg baromi tehetséges rendező, na meg persze színész is.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145, raspberry, MycySmiley
2011. szeptember 20. 19:24 #23
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (janet7 @ 2011.09.20. 19:14)
Nagyon köszönöm a cikket, végre egy ilyen. meghajolo.gif 
Számomra ez a világ legjobb sorozata és örökre az is marad. Az egyetlen vígjátéksorozat, ami tényleg MINDIG vicces és nem erőltetett. Próbálkoztam már másokkal is, de a legtöbb csak koppintás volt régebbi sorozatokról, és mindennek tetejébe egyáltalán nem vicces. Egy évadban volt 5 értékelhető poén átlagban, és annyi. Egyik sorozat sem hasonlítható a Jóbarátokhoz, mert azon tényleg mindig tudok nevetni. Évek óta a kedvencem, minden egyes részét kívülről tudom nagyjából, de még mindig ugyanúgy nevetek rajtuk, mint először. Semmi erőltetettség, semmi "nagyon vicces akarok lenni, de nem jön össze". Nekem tényleg ez az egyetlen sorozat, ami ilyen. A többiből mindig az jön le, hogy nagyon erőltetik pedig nem is vicces, még akkor is, ha nem utálom annyira a sorozatot. Mindegyik szereplőt imádom a sorozatbeli szerepük alapján, és színészként is, nincs olyan, akire azt mondom, hogy őt kevésbé szeretem. Mindegyikőjük tökéletes volt az adott szerepre, és szerintem ez a sorozat a leginkább olyan, hogy más szereplőkkel az ember nem is tudja elképzelni, ez úgy tökéletes, ahogy van. A szinkront pedig ebben az esetben nagyon eltalálták, még a fordítási hibák ellenére is. Nekem a kedvencem egyértelműen Phoebe, azaz Lisa Kudrow, és mindig is ő volt, már az elejétől kezdve. De tényleg minden karaktert és színészt is imádok, mert egyszerűen zseniálisak és kész. Én egyébként nem is nézek sorozatokat ezt az egyet kivéve, de ezt mániákusan imádom. Minden második dologról egy jelenet vagy szereplő jut eszembe a sorozatból, tényleg. laugh.gif Úgy érzem, hogy sosem tudnám megunni. Remekmű. Igazából Jenniferen kívül egyikőjük sincsen felkapva annyira, amennyire megérdemelnék, és ezt sajnálom. Én is nagyon sajnáltam, hogy vége lett, meg is könnyeztem az utolsó részt (na jó, nem csak azt laugh.gif ), de már nem tudnám elképzelni, hogy esetleg újra kezdik, vagy film lesz belőle. Pedig tényleg kíváncsi lennék rá és tuti, hogy nagyon várnám, de így most azt mondom, hogy a csúcson hagyták abba és jó is volt így. De emellett nagyon jó lenne, ha nem maradt volna abba. Mindenesetre én sosem fogom megunni azt a 10 évadot, minden poén úgy hat, mintha először hallanám. A világ legjobb sorozata és kész. meghajolo.gif heart.gif
Egyébként David tényleg baromi tehetséges rendező, na meg persze színész is.

Én most kezdtem el harmadjára, pedig már kétszer lement a 10 évad, de ezt LEHETETLEN megunni smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, MycySmiley
2011. szeptember 20. 19:33 #24
Fanni.Zsofi.23
Fanni.Zsofi.23
új tag
Hozzászólás: 18
Azonosító: 158596
A Jóbarátokat sosem lehet megunni!! Én már vagy huszadjára nézem újra,az összes rész meg van
DVD-n.
1 felhasználónak tetszik: MycySmiley
2011. szeptember 20. 19:43 #25
- törölt felhasználó -    
janet7 Teljesen,1000%-osan egyetértek!!! biggrin.gif
A legnagyszerűbb sorozat a világon,zseniális szinészekkel! biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, MycySmiley
2011. szeptember 20. 21:00 #26
Izabella_Bella
Izabella_Bella
új tag

StátuszAz avatarom s.k.
Hozzászólás: 7
Azonosító: 159916
én nagyon szeretem a jóbarátokat egyszerűen nem lehet megunni...kár,hogy vége sad.gif
1 felhasználónak tetszik: MycySmiley
2011. szeptember 20. 21:46 #27
tuccka
tuccka

Státuszgame on! ;)
Hozzászólás: 862
Azonosító: 126048
jaj, de szerettem, sőt még most is szeretem, és nézem is az ismétléseket smileeee.gif
2011. szeptember 20. 22:45 #28
kitty.14
kitty.14
Hozzászólás: 1046
Azonosító: 124080
sajnáltam amikor vége lett sad.gif de végül is semmi sem tarthat örökké smileeee.gif
2011. szeptember 20. 23:23 #29
- törölt felhasználó -    
Imádtam a sorozatot, az egyetlen, ami megjárta, hogy megvegyük minden egyes évadát, díszdobozban, tisztítószettel, masnival, meg minden jó biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, MycySmiley, janet7
2011. szeptember 20. 23:54 #30
blaze.bk
blaze.bk
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 158798
Madagaszkááár biggrin.gif
2011. szeptember 21. 07:32 #31
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Alison Lerman @ 2011.09.20. 19:00)
Imádtam ezt az egészet! Olyan poénok voltak benne, amiken még 3 héttel után rágondolva is nevettem. A szereplők is tökéletesen összeillenek.
Nagyon szomorú voltam, hogy véget ért a közös kalandjuk véget ért, de szerintem a befejezés tökéletes volt, akármennyire is szeretném őket újra együtt látni, vétek lenne elkezdeni továbbfolytatni, vagy remake változatot készíteni! Talán nekem a "6os fogat"-ból a kedvencem Matt Le Blanc, mert a személyisége nagyon hajaz az enyémre! =D

A befejezés ennél jobb nem is lehetett volna, ebben igazad van. smileeee.gif Beszélnek filmről, de mindig minden színész tagadja, mondván ennek már vége, nem lenne sok értelme, és lássuk be, igazuk is van. A filmes híres csak pletykák, nem lesz itt semmilyen film, remake pedig nincs szóban, jelen pillanatban bár manapság soha nem lehet tudni blink.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. szeptember 21. 08:56 #32
- törölt felhasználó -    
Pár részt láttam, egész jópofa sorozat. Kár, hogy vége.
2011. szeptember 21. 11:21 #33
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Én szerettem ezt a sorozatot.Nekem Rachel volt a kedvencem.Így lett Jennifer is az. smileeee.gif Bár minden részt nem láttam,de tervezem,hogy ha lesz majd időm akkor elkezdem megnézni őket.
2011. szeptember 21. 13:57 #34
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Imádom ezt a sorozatot!!! Időtálló
2011. szeptember 21. 14:01 #35
- törölt felhasználó -    
Nagyon nagyon szeretem ezt a sorozatot... ajj, imádom, az utolsó részén mindig sírok..
Joey és Phoebe volt a két nagy kedvencem, illetve most is ők smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. szeptember 21. 14:22 #36
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2387
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Nekem a kedvenc sorozatom még most is. laugh.gif Annyira sajnálom,hogy vége. sad.gif Sajnos tényleg senkiről sem hallok semmit,kivéve persze Jennifert és őt nagyon is imádom.http://starity.hu/images/emoticons/heart.gif
2011. szeptember 21. 14:31 #37
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (ophely88 @ 2011.09.21. 07:32)
A befejezés ennél jobb nem is lehetett volna, ebben igazad van.  smileeee.gif Beszélnek filmről, de mindig minden színész tagadja, mondván ennek már vége, nem lenne sok értelme, és lássuk be, igazuk is van. A filmes híres csak pletykák, nem lesz itt semmilyen film, remake pedig nincs szóban, jelen pillanatban bár manapság soha nem lehet tudni  blink.gif

Jajj, ilyet még viccből se! laugh.gif
De komolyan, én teljesen magamba zuhannék, ha remakelni mernék ezt is. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 21. 15:05 #38
berniii
berniii

Státuszhttp://megalkuvooptimista.tumblr.com/
Hozzászólás: 844
Azonosító: 151631
ez a cikk tök jó mert 1-2 emberről szinte sose hallok smileeee.gif
2011. szeptember 21. 16:57 #39
Vinike
Vinike
új tag

StátuszAz élet vicces, nevess rajta:):D
Hozzászólás: 47
Azonosító: 132568
Jaj jó hallani róluk:)
Nagyonnagyon:)
2011. szeptember 21. 16:59 #40
Vinike
Vinike
új tag

StátuszAz élet vicces, nevess rajta:):D
Hozzászólás: 47
Azonosító: 132568
Am jó volt h még nézhettem egy darabig Joey karakterét a Joey-ban:)
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!