Jóbarátok új szerepekben
2011. szeptember 20. 19:11
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
de jó már várom ! <33
2011. szeptember 20. 19:14
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nagyon köszönöm a cikket, végre egy ilyen.
Számomra ez a világ legjobb sorozata és örökre az is marad. Az egyetlen vígjátéksorozat, ami tényleg MINDIG vicces és nem erőltetett. Próbálkoztam már másokkal is, de a legtöbb csak koppintás volt régebbi sorozatokról, és mindennek tetejébe egyáltalán nem vicces. Egy évadban volt 5 értékelhető poén átlagban, és annyi. Egyik sorozat sem hasonlítható a Jóbarátokhoz, mert azon tényleg mindig tudok nevetni. Évek óta a kedvencem, minden egyes részét kívülről tudom nagyjából, de még mindig ugyanúgy nevetek rajtuk, mint először. Semmi erőltetettség, semmi "nagyon vicces akarok lenni, de nem jön össze". Nekem tényleg ez az egyetlen sorozat, ami ilyen. A többiből mindig az jön le, hogy nagyon erőltetik pedig nem is vicces, még akkor is, ha nem utálom annyira a sorozatot. Mindegyik szereplőt imádom a sorozatbeli szerepük alapján, és színészként is, nincs olyan, akire azt mondom, hogy őt kevésbé szeretem. Mindegyikőjük tökéletes volt az adott szerepre, és szerintem ez a sorozat a leginkább olyan, hogy más szereplőkkel az ember nem is tudja elképzelni, ez úgy tökéletes, ahogy van. A szinkront pedig ebben az esetben nagyon eltalálták, még a fordítási hibák ellenére is. Nekem a kedvencem egyértelműen Phoebe, azaz Lisa Kudrow, és mindig is ő volt, már az elejétől kezdve. De tényleg minden karaktert és színészt is imádok, mert egyszerűen zseniálisak és kész. Én egyébként nem is nézek sorozatokat ezt az egyet kivéve, de ezt mániákusan imádom. Minden második dologról egy jelenet vagy szereplő jut eszembe a sorozatból, tényleg.
Úgy érzem, hogy sosem tudnám megunni. Remekmű. Igazából Jenniferen kívül egyikőjük sincsen felkapva annyira, amennyire megérdemelnék, és ezt sajnálom. Én is nagyon sajnáltam, hogy vége lett, meg is könnyeztem az utolsó részt (na jó, nem csak azt
), de már nem tudnám elképzelni, hogy esetleg újra kezdik, vagy film lesz belőle. Pedig tényleg kíváncsi lennék rá és tuti, hogy nagyon várnám, de így most azt mondom, hogy a csúcson hagyták abba és jó is volt így. De emellett nagyon jó lenne, ha nem maradt volna abba. Mindenesetre én sosem fogom megunni azt a 10 évadot, minden poén úgy hat, mintha először hallanám. A világ legjobb sorozata és kész.
Egyébként David tényleg baromi tehetséges rendező, na meg persze színész is.
Számomra ez a világ legjobb sorozata és örökre az is marad. Az egyetlen vígjátéksorozat, ami tényleg MINDIG vicces és nem erőltetett. Próbálkoztam már másokkal is, de a legtöbb csak koppintás volt régebbi sorozatokról, és mindennek tetejébe egyáltalán nem vicces. Egy évadban volt 5 értékelhető poén átlagban, és annyi. Egyik sorozat sem hasonlítható a Jóbarátokhoz, mert azon tényleg mindig tudok nevetni. Évek óta a kedvencem, minden egyes részét kívülről tudom nagyjából, de még mindig ugyanúgy nevetek rajtuk, mint először. Semmi erőltetettség, semmi "nagyon vicces akarok lenni, de nem jön össze". Nekem tényleg ez az egyetlen sorozat, ami ilyen. A többiből mindig az jön le, hogy nagyon erőltetik pedig nem is vicces, még akkor is, ha nem utálom annyira a sorozatot. Mindegyik szereplőt imádom a sorozatbeli szerepük alapján, és színészként is, nincs olyan, akire azt mondom, hogy őt kevésbé szeretem. Mindegyikőjük tökéletes volt az adott szerepre, és szerintem ez a sorozat a leginkább olyan, hogy más szereplőkkel az ember nem is tudja elképzelni, ez úgy tökéletes, ahogy van. A szinkront pedig ebben az esetben nagyon eltalálták, még a fordítási hibák ellenére is. Nekem a kedvencem egyértelműen Phoebe, azaz Lisa Kudrow, és mindig is ő volt, már az elejétől kezdve. De tényleg minden karaktert és színészt is imádok, mert egyszerűen zseniálisak és kész. Én egyébként nem is nézek sorozatokat ezt az egyet kivéve, de ezt mániákusan imádom. Minden második dologról egy jelenet vagy szereplő jut eszembe a sorozatból, tényleg.
2011. szeptember 20. 19:24
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.09.20. 19:14)
Nagyon köszönöm a cikket, végre egy ilyen.
Úgy érzem, hogy sosem tudnám megunni. Remekmű. Igazából Jenniferen kívül egyikőjük sincsen felkapva annyira, amennyire megérdemelnék, és ezt sajnálom. Én is nagyon sajnáltam, hogy vége lett, meg is könnyeztem az utolsó részt (na jó, nem csak azt
), de már nem tudnám elképzelni, hogy esetleg újra kezdik, vagy film lesz belőle. Pedig tényleg kíváncsi lennék rá és tuti, hogy nagyon várnám, de így most azt mondom, hogy a csúcson hagyták abba és jó is volt így. De emellett nagyon jó lenne, ha nem maradt volna abba. Mindenesetre én sosem fogom megunni azt a 10 évadot, minden poén úgy hat, mintha először hallanám. A világ legjobb sorozata és kész.
Én most kezdtem el harmadjára, pedig már kétszer lement a 10 évad, de ezt LEHETETLEN megunni
2011. szeptember 20. 19:33
|
|
Fanni.Zsofi.23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 158596 offline
|
A Jóbarátokat sosem lehet megunni!! Én már vagy huszadjára nézem újra,az összes rész meg van
DVD-n.
DVD-n.
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2011. szeptember 20. 19:43
janet7 Teljesen,1000%-osan egyetértek!!! 
A legnagyszerűbb sorozat a világon,zseniális szinészekkel!
A legnagyszerűbb sorozat a világon,zseniális szinészekkel!
2011. szeptember 20. 21:00
|
|
Izabella_Bellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 159916 offline
|
én nagyon szeretem a jóbarátokat egyszerűen nem lehet megunni...kár,hogy vége
MycySmiley
2011. szeptember 20. 23:23
Imádtam a sorozatot, az egyetlen, ami megjárta, hogy megvegyük minden egyes évadát, díszdobozban, tisztítószettel, masnival, meg minden jó
2011. szeptember 21. 07:32
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2011.09.20. 19:00)
Imádtam ezt az egészet! Olyan poénok voltak benne, amiken még 3 héttel után rágondolva is nevettem. A szereplők is tökéletesen összeillenek.
Nagyon szomorú voltam, hogy véget ért a közös kalandjuk véget ért, de szerintem a befejezés tökéletes volt, akármennyire is szeretném őket újra együtt látni, vétek lenne elkezdeni továbbfolytatni, vagy remake változatot készíteni! Talán nekem a "6os fogat"-ból a kedvencem Matt Le Blanc, mert a személyisége nagyon hajaz az enyémre! =D
Nagyon szomorú voltam, hogy véget ért a közös kalandjuk véget ért, de szerintem a befejezés tökéletes volt, akármennyire is szeretném őket újra együtt látni, vétek lenne elkezdeni továbbfolytatni, vagy remake változatot készíteni! Talán nekem a "6os fogat"-ból a kedvencem Matt Le Blanc, mert a személyisége nagyon hajaz az enyémre! =D
A befejezés ennél jobb nem is lehetett volna, ebben igazad van.
janet7
2011. szeptember 21. 08:56
Pár részt láttam, egész jópofa sorozat. Kár, hogy vége.
2011. szeptember 21. 11:21
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Én szerettem ezt a sorozatot.Nekem Rachel volt a kedvencem.Így lett Jennifer is az.
Bár minden részt nem láttam,de tervezem,hogy ha lesz majd időm akkor elkezdem megnézni őket.
2011. szeptember 21. 14:22
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Nekem a kedvenc sorozatom még most is.
Annyira sajnálom,hogy vége.
Sajnos tényleg senkiről sem hallok semmit,kivéve persze Jennifert és őt nagyon is imádom.
2011. szeptember 21. 14:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.21. 07:32)
A befejezés ennél jobb nem is lehetett volna, ebben igazad van.
Beszélnek filmről, de mindig minden színész tagadja, mondván ennek már vége, nem lenne sok értelme, és lássuk be, igazuk is van. A filmes híres csak pletykák, nem lesz itt semmilyen film, remake pedig nincs szóban, jelen pillanatban bár manapság soha nem lehet tudni 
Jajj, ilyet még viccből se!
De komolyan, én teljesen magamba zuhannék, ha remakelni mernék ezt is.
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.