Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer – vajon mit csinál most a nagy hatos?
A teljes cikkhez kattints ide!
Jóbarátok új szerepekben
2011. szeptember 20. 18:02
Csak pár részt láttam a Jóbarátokból, amikor bekapcsoltam a tévét és éppen ment. De azok jók voltak. 
További sok sikert nekik!
További sok sikert nekik!
2011. szeptember 20. 18:07
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Pár részt láttam,de azok nagyon jók voltak!Mint mások is előttem:Sok sikert!!
2011. szeptember 20. 18:09
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
nem nagyon láttam még részt, de amit láttam az tetszett, hát sok sikert hozzá
2011. szeptember 20. 18:17
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
A Jóbarátok egy nagyon jó sorozat de örültem, hogy vége lett, mert sokkal több várt Davidre. A többiek többet szerepelnek a médiában, mint ő, pedig a sorozat vége óta több pilottal próbálkozott az NBC-nél, sorozatokat és filmeket rendezett, hangját adta több animációs filmhez is. A Trust filmje már készült, már több hónapja kijött és még az ő neve sem volt elég ahhoz, hogy sikerüljön elegendő nézőt megfogni, pedig komoly filmről van szó. Elkeserítő, hogy X Y vetkőzik egy filmben és arra sokan odafigyelnek, azt az ember munkáját, aki ért a rendezéshez és komédiához, nem becsülik az emberek. Nem is csodálom hogy alig lehet hallani Davidről, amennyi hír eljut Magyarországra és amilyen széles a filmpaletta nálunk
2011. szeptember 20. 18:28
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Én imádom a Jóbarátokat, a kedvenc sorozatom, mindegyik részt láttam már több százszor, nem tudom megunni! =) Én szomorú vagyok, hogy vége lett, és, hogy nem csináltak filmet a sorozatból...:|
2011. szeptember 20. 18:30
A Jóbarátok nem véletlenül volt olyan népszerű, és nem véletlenül tartozik a legjobb sorozatok közé mind a mai napig! Valóban zseniális, vicces, izgalmas és nem lett elnyújtva - 10 évad pontosan elegendő. A színészekről meg annyit, hogy egytől-egyig nagyon tehetségesek, de az igazán nagy dobást mindannyiuk számára a Jóbarátok jelentette.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. szeptember 20. 18:33
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Mary Westmacott @ 2011.09.20. 18:30)
de az igazán nagy dobást mindannyiuk számára a Jóbarátok jelentette.
Igaz, jobban mondva, csak az. Ami nem túl jó dolog.
2011. szeptember 20. 18:43
Imádom. A kedvenc sorozatom amiben a kedvenc szinésznőm játszik.
2011. szeptember 20. 19:00
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Imádtam ezt az egészet! Olyan poénok voltak benne, amiken még 3 héttel után rágondolva is nevettem. A szereplők is tökéletesen összeillenek.
Nagyon szomorú voltam, hogy véget ért a közös kalandjuk véget ért, de szerintem a befejezés tökéletes volt, akármennyire is szeretném őket újra együtt látni, vétek lenne elkezdeni továbbfolytatni, vagy remake változatot készíteni! Talán nekem a "6os fogat"-ból a kedvencem Matt Le Blanc, mert a személyisége nagyon hajaz az enyémre! =D
Nagyon szomorú voltam, hogy véget ért a közös kalandjuk véget ért, de szerintem a befejezés tökéletes volt, akármennyire is szeretném őket újra együtt látni, vétek lenne elkezdeni továbbfolytatni, vagy remake változatot készíteni! Talán nekem a "6os fogat"-ból a kedvencem Matt Le Blanc, mert a személyisége nagyon hajaz az enyémre! =D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.