Érkezik L. J. Smith új sikersorozata
2011. szeptember 20. 16:44
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
lehet jobb lesz, könyvben, mint a TVD, mert az könyvben a végére egy kicsit erőltetett volt, nem?
2011. szeptember 20. 17:16
szerintem se lesz jobb a TVD-nél és szerintem nem is lesz nagyobb sikerű de attól még szerintem én megnézem
2011. szeptember 20. 17:19
Idézet (Tita2001 @ 2011.09.20. 17:07)
XDXDXDDXDXDXDXDXDXDXDDXDXDXD
Gratulálok az értelemdús hozzászólásodhoz, lerí rólad hogy tényleg elolvastad a cikket!
Én nagyon megszerettem a sorozatot - már csak Phoebe miatt is - és szerintem garantált neki a siker.
Ami a könyvet illeti én lehet hogy elolvasom angolul, mivel érdekel is, meg amúgy is gyakorolnom kell.
2011. szeptember 20. 17:20
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nem tudom, mit vagytok ennyire elájulva a Vámpírnaplóktól... Személy szerint engem ez az egész könyvsorozat sokkal jobban érdekel. Vámpírokkal már tele a padlás.
2011. szeptember 20. 17:24
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
hát így nyitórész után nagyon megtetszett a sorozat, ahogy a története is.. szóval én tuti el is fogom olvasni 
akik azt írják, hogy a TVD-t tuti nem szárnyalja túl, az HONNAN TUDJA?
mert szerintem ezek többsége még belese nézett legalább abba, hogy miről is szól...
akik azt írják, hogy a TVD-t tuti nem szárnyalja túl, az HONNAN TUDJA?
2011. szeptember 20. 17:32
|
|
Casi Angelesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 117720 offline
|
Jól hangzik:D:D szívesen elolvasnám majd:D
2011. szeptember 20. 17:35
Nekem egy problémám van. Érdekes módon, amíg nem volt TVD sorozat, addig a kutya sem olvasta el a regényeket. Itt valaki írta, hogy a TVD könyv nem jött be neki. Ha valószínűleg először találkozol a könyvvel és utána a sorozattal, akkor fordítva gondolnád. Habár a True blood esetében nem igaz, mert a sorozat nekem mondjuk jobban tetszik, mint a könyv, mivel több a szereplő, több a cselekmény szál, ezáltal izgalmasabb. A TVD nem rossz, de nem akkora szám, hogy én még egyszer ledaráljam. Habár valószínűleg belenézek ebbe a sorozatba, de csak kizárólag Brittany miatt, hiszen nálam a Life Unexpected nagyon nagy kedvenc még mindig annak ellenére, hogy lefutott már és elkaszálták. Egyébként szerintem ez az egész is ugyanolyan divatmaszlag lesz, mint a TVD vagy a tvájlájt, bár az utóbbi hála a jó Istennek, nagyjából lecsengett. Most mindenki a TVD-ért van oda, és nem tudom, hogy miért, mert láttam már sokkal jobb vámpírsorozatot is, és itt nem feltétlenül a True bloodra gondolok, de a legmagasabb színvonalat szerintem mégis csak az hozza mostanában. Mindenesetre számomra az egész olyan erőltetett sorozatnak tűnik, hogy "Ugyan kaszáljunk minél több pénzt!". Kezd herótom lenni a természetfeletti dolgoktól, pedig én imádtam mindig is ezeket, de már annyira rá vannak állva, hogy a könyökömön jönnek ki a vámpíros, boszis történetek. Egy igazi boszi sorozat van gyerekek, és az a Charmed. Nehogy már egy ilyen divatsallang letaszítson a trónról egy olyan sorozatot, mint ami anno a Charmed volt gyerekek. De ahogy olvasom, az a legszomorúbb, hogy a könyvet senki sem olvasta, csak a pilot alapján mondja, hogy imádja. Szerintem először olvassátok el! Nagyobb élményt nyújt, mint hetente 45 perc.
2011. szeptember 20. 18:08
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Na ezt is el fogom olvasni
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Imádom a könyveit főleg a Vámpírnaplókat!!!
Alig várom ezt a könyvet is,és ráadásul egyik kedvenc színészem is szerepel benne Phoebe Tonkin!
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
remélem jó lesz...
bár én úgy vagyok vele, hogy a vámpírokat jobban bírom, mind a boszikat..(mindkettőt bírom)
meg hát Ian sincs benne...
de azért belenézek majd
2011. szeptember 20. 18:09
kedves Holly Keller, látom szereted a regényhosszúságú megnyilvánulásokat, bár szerintem felesleges volt 10-szer ugyanazt leírni, elsőre is megértettem hogy mi a lényeg.
én szeretem a TVD-t és bár ezt a könyvsorozatot nem hiszem hogy elolvasom, ha esetleg leadják nálunk mint filmsorozat belenézek. szerintem nem kell mindent rögtön kritizálni...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: