Starity

Novemberben érkezik a J. Edgar

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 21. 22:35 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.09.20. 22:46)
Na igen Hoover érdekes személyiség volt, ellentmondásos ő volt az aki az Egyesült Államok Igazságügy Minisztériumának  egyik rossz hírű, bürokratikus szervezetéből, pár év alatt Amerika első számú bűnüldöző szervét építette fel az FIB-át és közel fél évszázadon át vezette a hivatalt, amelynek célja a (szervezet)bűnözés elleni harc, ehhez képest az igazgató sokszor lépte a törvényesség kereteit, illegális nyomozások, zsarolás ezeket eszközöket is bevetette céljai elérésében.  Várom már én is! biggrin.gif

engem főleg az érdekelne hogy milyen szálak fűzik Hoovert Meyer Lanskyhoz és Frank Costellohoz vagyis a szindikátushoz!aztán a Kubai incidensben mennyi szerepet vállalt a Castro ellenes mozgalmak és sejtek kiépítésében Kubában.és ugye föleg hogy milyen piszkos ügyekbe és üzelmekbe taszították bele és hülyítették meg az egész Egyesült államokat illetve a világot Nixonnal és Lyndon B.Johnsonnal együtt.illetve még a JFK ügy!hogy az ördögbe ölhették meg abban az országban az elnököt ahol J.Edgar Hoover a "nemzetbiztonság" főnöke ha csak nem úgy hogy ő is nyakig sáros benne! biggrin.gif
szóval én imádom a politikai drámákat és az összeesküvés elméleteket! biggrin.gif
várós ez a film de szerintem Eastwood papa nem lesz túl tény feltáró! biggrin.gifmár csak azért sem mert régebbi olvasmányaim alapján ha jól tudom Eastwood megrögzött Republikánus és annak idején kampányolt Nixonnak! rohog.gif szóval no comment! biggrin.gif de sebaj bírom az öreget!
1 felhasználónak tetszik: DaveChris
2011. szeptember 21. 22:47 #22
- törölt felhasználó -    
jahh igen és ajánlok egy filmet itt mindenkinek mielőtt megéznétek Eastwood filmjét. Szóval Oliver Stone Nixon-ját amiben Bob Hoskins alakítja valami elképesztő erőteljesen J.Edgar Hoover-t és én valami olyasminek képzelem Hoovert mint abban a filmben ábrázolják.Anthony Hopkins alakítja Richard Nixon-t szóval egy igazi csemege az a film nézzétek meg!ha esetleg még nem láttátok volna smileeee.gif
2011. szeptember 21. 22:55 #23
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 246
Csatolások: 202
Azonosító: 136208
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.21. 22:35)
engem főleg az érdekelne hogy milyen szálak fűzik Hoovert Meyer Lanskyhoz és Frank Costellohoz vagyis a szindikátushoz!aztán a Kubai incidensben mennyi szerepet vállalt a Castro ellenes mozgalmak és sejtek kiépítésében Kubában.és ugye föleg  hogy milyen piszkos ügyekbe és üzelmekbe taszították bele és hülyítették meg az egész Egyesült államokat Nixonnal és Lyndon B.Johnsonnal együtt.illetve még a JFK ügy!hogy az ördögbe ölhették meg abban az országban az elnököt ahol J.Edgar Hoover a nemzetbiztonság főnöke ha csak nem úgy hogy ő is nyakig sáros benne! biggrin.gif 
szóval én imádom a politikai drámákat és az összeesküvés elméleteket! biggrin.gif 
várós ez a film de szerintem Eastwood papa nem lesz túl tény feltáró! biggrin.gif

Na igen végül is ez egy mozifilm... nem dokumentum film, de azért én is kíváncsi mennyire lesz árnyalt a figura menyire tér ki film az általad említett is "kínos ügyekre", vagy ép illegális adatgyűjtések politikusokról (pl: Kennedy család), polgárjogi aktivistákról (pl: Martin Luther King) sőt még a hírességekről voltak aktái (pl: Marilyn Monroe), és ez még csak a jéghegy csúcsa rohog.gif, vagy láttunk szép "szíropus" filmet egy "bátor emberről" aki szembeszállt a bűnözőkkel és Usa más ellenségeivel. Majd kiderül.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. szeptember 21. 23:06 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.09.21. 22:55)
Na igen végül is ez egy mozifilm... nem dokumentum film, de azért én is kíváncsi mennyire lesz árnyalt a figura menyire tér ki film az általad említett is "kínos ügyekre", vagy  ép illegális adatgyűjtések politikusokról (pl: Kennedy család), polgárjogi aktivistákról (pl: Martin Luther King) sőt még a hírességekről voltak aktái (pl: Marilyn Monroe), és ez még csak a jéghegy csúcsa rohog.gif, vagy láttunk szép "szíropus" filmet egy "bátor emberről" aki szembeszállt a bűnözőkkel és Usa más ellenségeivel. Majd kiderül.

nahh igen Marilyn Monroe nahh ő is megérne egy misét!mindenféle értelemben! biggrin.gif róla is nem rég olvastam érdekességeket hogy állítólag a zsidó maffia bábja volt Hollywoodban és hogy nem véletlenül kötött ki Kennedy karjaiban majd a hullaházban! rolleyes.gif
2011. szeptember 21. 23:19 #25
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.21. 23:06)
nahh igen Marilyn Monroe nahh ő is megérne egy misét!mindenféle értelemben! biggrin.gif róla is nem rég olvastam érdekességeket hogy állítólag a zsidó maffia bábja volt Hollywoodban és hogy nem véletlenül kötött ki Kennedy karjaiban majd a hullaházban! rolleyes.gif

Na igen szerintem sok ember élete megérne egy alapos vizsgálatot, és néznénk hogy mik derülnének ki, ami Marilynt illeti én az olvastam róla hogy állítólag baloldali szimpatizánsága miatt jelentett nemzetbiztonsági kockázatot az elnökkel való viszonya, hogy mi az igazság azt valószínűleg sose tudjuk meg; se Marilynről se Kennedyről, se Hooverről be kell érnünk ezekkel fránya elméletekkel. rohog.gif
2011. szeptember 21. 23:28 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.09.21. 23:19)
Na igen szerintem sok ember élete megérne egy alapos vizsgálatot, és néznénk hogy mik derülnének ki, ami Marilynt illeti én az olvastam róla hogy állítólag baloldali szimpatizánsága  miatt jelentett nemzetbiztonsági  kockázatot az elnökkel való viszonya, hogy mi az igazság azt valószínűleg sose tudjuk se Marilynről se Kennedyről se Hooverről be kell érnünk ezekkel fránya elméletekkel. rohog.gif

azt hiszem legkorábban 2038-ban oldják fel a JFK aktákról a titkosítást szóval akkor egy Amerikai állampolgárnak be lehet menni az archívumba és lehet bogarászni a JFK titkos akták között. biggrin.gif szóval lesz rá esélyem hogy kiderítsem az igazságot! rohog.gif de hogy mit fogok érni vele valószínűleg xart se biggrin.gif
2011. szeptember 21. 23:33 #27
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.21. 23:28)
azt hiszem legkorábban 2038-ban oldják fel a JFK aktákról a titkosítást szóval akkor egy Amerikai állampolgárnak be lehet menni az archívumba és lehet bogarászni a JFK titkos akták között. biggrin.gif szóval lesz rá esélyem hogy kiderítsem az igazságot! rohog.gif de hogy mit fogok érni vele valószínűleg xart se biggrin.gif

Hát annyi távlatából már tényleg nem sokat érsz az infóval és nincs garancia rá hogy tényleg feloldják-e a titkosítás vagy meghosszabbítják! rohog.gif
2011. szeptember 21. 23:39 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.09.21. 23:33)
Hát annyi távlatából már tényleg nem sokat érsz az infóval és nincs garancia rá hogy tényleg feloldják-e a titkosítás vagy meghosszabbítják! rohog.gif

tudod mikor fogják nekem vagy bárkinek elárulni az igazat! csak ez olyan jól hangzik Amerikában hogy igenis mi feloldjuk és ez demokrácia blabla rolleyes.gif azokban a dossziékban tuti hogy Mickey Egér vagy Donald kacsa képregényei vannak semmi más! biggrin.gif
2011. szeptember 21. 23:44 #29
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.21. 23:39)
tudod mikor fogják nekem vagy bárkinek elárulni az igazat! csak ez olyan jól hangzik Amerikában hogy igenis mi feloldjuk és ez demokrácia  blabla rolleyes.gif azokban a dossziékban tuti hogy Mickey Egér vagy Donald kacsa képregényei vannak semmi más! biggrin.gif

Na igen valószínű hogy tényleg képregények lesznek benne rohog.gif, de az igazságot tutira nem ott találod _nevet.gif _nevet.gif !
2011. szeptember 21. 23:47 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.09.21. 23:44)
Na igen valószínű hogy tényleg képregények lesznek benne rohog.gif, de az igazságot tutira nem ott találod _nevet.gif  _nevet.gif !

jó van ezt is kitárgyaltuk! rohog.gif meghajolo.gif köszi a csevegést! meghajolo.gif respect!
2011. szeptember 21. 23:58 #31
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.21. 23:47)
jó van ezt is kitárgyaltuk!  rohog.gif  meghajolo.gif köszi a csevegést! meghajolo.gif respect!

Igazán nincs mit, szívesen máskor is! biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok