Idézet (DaveChris @ 2011.09.20. 22:46)
Na igen Hoover érdekes személyiség volt, ellentmondásos ő volt az aki az Egyesült Államok Igazságügy Minisztériumának egyik rossz hírű, bürokratikus szervezetéből, pár év alatt Amerika első számú bűnüldöző szervét építette fel az FIB-át és közel fél évszázadon át vezette a hivatalt, amelynek célja a (szervezet)bűnözés elleni harc, ehhez képest az igazgató sokszor lépte a törvényesség kereteit, illegális nyomozások, zsarolás ezeket eszközöket is bevetette céljai elérésében. Várom már én is! 
engem főleg az érdekelne hogy milyen szálak fűzik Hoovert Meyer Lanskyhoz és Frank Costellohoz vagyis a szindikátushoz!aztán a Kubai incidensben mennyi szerepet vállalt a Castro ellenes mozgalmak és sejtek kiépítésében Kubában.és ugye föleg hogy milyen piszkos ügyekbe és üzelmekbe taszították bele és hülyítették meg az egész Egyesült államokat illetve a világot Nixonnal és Lyndon B.Johnsonnal együtt.illetve még a JFK ügy!hogy az ördögbe ölhették meg abban az országban az elnököt ahol J.Edgar Hoover a "nemzetbiztonság" főnöke ha csak nem úgy hogy ő is nyakig sáros benne!
szóval én imádom a politikai drámákat és az összeesküvés elméleteket!
várós ez a film de szerintem Eastwood papa nem lesz túl tény feltáró!

1 felhasználónak tetszik: