Leonardo DiCaprio legújabb filmje az ősz utolsó hónapjában kerül a mozikba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Novemberben érkezik a J. Edgar
2011. szeptember 20. 16:03
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. szeptember 20. 17:13
hmm kíváncsi vagyok rá!és arra is hogy mennyit fog bemutatni a film Hoover Nixonnal valamint a maffiával folytatott kapcsolatáról!sok piszkos ügyben benne volt Hoover!ha nem is nyakig de mindig előkerül a neve az Amerikai történelem e politikailag viharos és zűrzavaros korszakából.
szóval számomra mindenképp nézős!
2011. szeptember 20. 17:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Coco Selly @ 2011.09.20. 16:03)
mozik képernyőin
wtf?
Mióta van a moziknak képernyője? Úgy tudtam vásznai vannak
Clint papa rendezései egytől egyig alapfilmek.
2011. szeptember 20. 18:38
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
biztos jó lesz
2011. szeptember 20. 19:08
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
biztos jó lesz!
2011. szeptember 20. 19:33
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Csak én vagyok az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy Leo-nak ilyen szerep kell?! Én legalábbis az ilyen típusú filmekben imádom! Sokkal jobban áll neki a rosszfiús, komoly szerep, mint a romantikus, és szerelmes férfi!
Egyébként a történet nekem tetszik! Majd sort kerítek rá, ha hozzánk is elérkezik!
Egyébként a történet nekem tetszik! Majd sort kerítek rá, ha hozzánk is elérkezik!
2011. szeptember 20. 21:36
Vele együtt az Oscar is érkezhetne számára végre:) Már rég megérdemelné.
2011. szeptember 20. 22:46
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.20. 17:13)
hmm kíváncsi vagyok rá!és arra is hogy mennyit fog bemutatni a film Hoover Nixonnal valamint a maffiával folytatott kapcsolatáról!sok piszkos ügyben benne volt Hoover!ha nem is nyakig de mindig előkerül a neve az Amerikai történelem e politikailag viharos és zűrzavaros korszakából.
Na igen Hoover érdekes személyiség volt, ellentmondásos ő volt az aki az Egyesült Államok Igazságügy Minisztériumának egyik rossz hírű, bürokratikus szervezetéből, pár év alatt Amerika első számú bűnüldöző szervét építette fel az FIB-át és közel fél évszázadon át vezette a hivatalt, amelynek célja a (szervezet)bűnözés elleni harc, ehhez képest az igazgató sokszor lépte a törvényesség kereteit, illegális nyomozások, zsarolás ezeket eszközöket is bevetette céljai elérésében. Várom már én is!
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.