Új időpontban a Vámpírnaplók
2011. szeptember 20. 15:56
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Gratulálok! Szánalmas, hogy a Való Világhoz kell igazítani egy ilyen műsort. Azthittem észbekaptak és betették a Barátok Közt elé vagy utána. Így nem fogja sokáig húzni. Amikor már nem találtam a TV újságba, azthittem megszüntették. Pedig szerintem lenne rá igény. Főleg a tinik körébe, és ahogy valaki írta pénteken meg elmennek bulizni. Nem hiszem, hogy ez csökkentené a nézetséget. Inkább az, hogy este 11-re beteszik, hétköznap. Még pénteken is elöbb kezdödött.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 20. 15:56
|
babocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 136604 offline
|
Én már láttam neten feliratosan,de azért nekem is megvan erről a véleményem...
Ó,mert így amúgy növelik a nézettséget,mi?? Másnap suli és beteszik szerda 22:50-re,szerintem senki nem fogja nézni,max. akinek nincs suli vagy munka másnap.. -.-" És még azt is hozzá tenném,hogy pont a valóvilág miatt,arról a "kabaréról" meg inkább le sem írom a véleményem :/
Ó,mert így amúgy növelik a nézettséget,mi?? Másnap suli és beteszik szerda 22:50-re,szerintem senki nem fogja nézni,max. akinek nincs suli vagy munka másnap.. -.-" És még azt is hozzá tenném,hogy pont a valóvilág miatt,arról a "kabaréról" meg inkább le sem írom a véleményem :/
2011. szeptember 20. 15:57
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Az a probléma, hogy az a korosztály, akik már péntekenként bulizni járnak, tényleg nem tudja nézni, de szerda??? Könyörgöm, akkor mindenki korán fekszik csicsikálni, mert másnap 6-nál több órája lesz bla bla bla -.-" Főleg, hogy VV5 miatt?? A csapból is csak a pénz folyik... Megfogadtam, hogy 1 részt se nézek meg, tavaly se volt a kedvencem, de néha 1-2 részre unalomból odakapcsoltam, de rühellem -.-!!! Rögtön indítják az 5. részt, ugyanaz mint a Megasztárral!! Ez a sok söpredék mit keres itt?? Szánalom ez a műsor... Sajnálom, ha valaki szereti, de nekem ez a véleményem róla...
2011. szeptember 20. 15:57
Én már nem nézem de ezzel csak tovább fogják csökkenteni a nézői számot mivel másnap a fiataloknak még iskola van,így közel nem fognak annyian fentmaradni mint általában.
2011. szeptember 20. 15:59
ne már ez nem igaz péntekenként még meg tudtam nézni de most nem fogom tudni. de ez is csak a vv miatt van
nem tudom hogy nállunk tényleg ilyen kevés a nézettség? mert szerintem nem
nem tudom hogy nállunk tényleg ilyen kevés a nézettség? mert szerintem nem
2011. szeptember 20. 15:59
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Igaz, hogy én is láttam a 2. évadot, és már a 3. évad 1. részt sem bírtam kivárni, amíg megjelenik felirattal, de akkor is, egy csomóan szeretnék nézni! Bár szerintem csapnivaló a szinkron...
Nem mintha én jobban tudnám csinálni...
2011. szeptember 20. 16:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Hajni12 @ 2011.09.20. 15:56)
Nekem mindegy, ugyis neten nézem 
Úgy kell, helyes döntés
Amúgy sem értem, hogy mire fel ez a nagy hőbörgés, aki akarja úgy is megnézi így vagy úgy. Ti még szerencsések vagytok, hogy a kedvenc sorozatotok megy a tévében. Vannak emberek, akik olyan sorozatokat szeretnek, amik magyar tv-n nincsenek és a piratebay keresője sem ad ki találaltot, ha ott akarnak rákeresni. Inkább örüljetek, hogy van.
Grace Benning
2011. szeptember 20. 16:01
Ezek hülyék, suli időben kifog fennmaradni?? ráadásul most még késöbb van): igy még kevesebb lesz a nézettség
2011. szeptember 20. 16:04
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Rájöttem már a neten a legnormálisabb ilyne sorozatokat nézni.Sajna a drága látos a VV-től az igazán jó sorozatok is eltűntek pl.Doktor Csont,CSI:Miami helyszínelők és a Mentalista,de igen sajna az agyrombolóval több a bevétek
Örülök,hogy a VD megmarad,de nem hinném,hogy tudnám is nézni
Örülök,hogy a VD megmarad,de nem hinném,hogy tudnám is nézni
Lady Suzy
2011. szeptember 20. 16:05
|
|
reki21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.14. Hozzászólás: 88 Csatolások: 1 Azonosító: 151085 offline
|
hát csak gratulálni tudok nekik
hát szerdán kétlem h megtudom nézni mer csütörtökön suli
így muszáj lesz neten nézni
meg a nézetség se fog jobb lenni, sőt még rosszabb
hát szerdán kétlem h megtudom nézni mer csütörtökön suli
így muszáj lesz neten nézni
meg a nézetség se fog jobb lenni, sőt még rosszabb
|
|
szancsikahhhhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 154824 offline
|
miez te biztos így töben fogják nézni
|
|
cukki11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 142604 offline
|
neee .... basszus a világ legjobb sorozatát hogy lehet ilyen szar időpontba rakni? hülye VV.... még szerencse hogy már lattam a 2.évadot.... de akkor is szemétség...
2011. szeptember 20. 16:08
|
RaidonGMaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 145053 offline
|
Talán azért nézzük egyre kevesebben, mert nem éjfélkor kellene vetíteni, hanem mondjuk főműsor időben. Akkor tutira venném, hogy a nézettség is növekedne...
2011. szeptember 20. 16:08
|
|
Evcsy93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.06. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 154786 offline
|
ilyan szinkronnal nem csodálom ha nem nézik:D és mikor elindult a második évad mondom na akk megnézem előlről h mi is volt mert már sok mindenre nem emlékeztem.. na 5 perc után kikapcsoltam mert nem bírtam elviselni a hangokat:S:S
2011. szeptember 20. 16:13
Nyilván azért nem nézi senki, mert a fiatalságot érdekli, de ki marad fent olyan későig?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.